Máte skúsenosti s kočíkom Jane Rider Transporter 2?

bagiro
24. mar 2014

Ahojte, mate niektora skusenosti s tymto kocikom? Zvazujeme kupit 3 kombinaciu a kedze nie je najlacnejsi, rada by som ziskala nejake info od uzivatelov a vlastnikov tohto typu kocika. V predajni nam ho vychvalili, nechceme sa vsak unahlit a dat len na radu predajcu. Kto pomoze? Pripadne nejaka alternativa Jane?
Vopred dakujem🙂))

janana2013
25. apr 2014

Ahoj. My ho mame a maximalna spokojnost. Vanicka je sice uzka ale hlboka takze nebol problem ani v zime. Maly sa narodil v polke decembra a este dnes v nom je. A za chvilu pojde do sportovej casti. Vanicka sa perfektne dava do auta aj z auta a podvozok je lahky a spratny. Akurat autosedacka mi ide velmi tazko odpojit z isofixovej bazy. Tak si to radsej vyskusajte v predajni najlepsie aj s nejakou 5-6 kilovou zatazou lebo bez nej nam to v predajni islo o dost lahsie 🙂

lucikusik
25. apr 2014

My máme tiež a som spokojná. Teraz čakáme 2.bábätko a kočík nebudeme meniť. Jednoducho sa skladá, vanička, vajíčko aj športová časť sa ľahko naklikávajú na kočík. Kočík nie je obrovský, čo nám vyhovuje, lebo sme ho mali v byte na chodbe. Na športovej časti mi trochu prekáža, že opierka chrbta sa nedá dať do 90 stupňov, pretože drobec sa tam tak trochu zošuchával dole. Keby Ťa zaujímalo niečo konkrétne, tak sa kľudne pýtaj.

ola111
15. jún 2014

Ahoj! Zaujimalo by ma ako sa sedi dietatu v tej sportovej casti, ci nema problem zaspat, kedze aj ked sa sklopi do toho 3. stupna, stale je v takom "korytku"?