icon

Máte skúsenosti s kočíkom Kunert Romantic?

8. júl 2025

Ahojte. Je tu prosím niekto kto má kočík Kunert Romantic?

really8
8. júl 2025

@anonym_autor ano mame ho ale myslim ze rocnik 2021

autor
8. júl 2025
@really8

@anonym_autor ano mame ho ale myslim ze rocnik 2021

@really8 hlbokú aj športovú časť? A si s ním spokojná? Kupovaný na Slovensku alebo v Poľsku?

really8
8. júl 2025
@anonym_autor

@really8 hlbokú aj športovú časť? A si s ním spokojná? Kupovaný na Slovensku alebo v Poľsku?

@anonym_autor aj sportovu aj hlboki. Kupovala som z druhej ruky s tym ze hlboka bola pouzita parkrat a sportova uplne nedotknuta. My sme boli velmi spokojni. Povodne to mal byt len tak ze na skusku ale ostali sme pri nom a odvozil si aj druhe. Pocitaj ale s tym ze potrebujes velky kufor a podvozok je z tych tazsich. Ale za to velka vanicka, dost vysoko, kocik makkucky a krasne hupavy. Sportovy siel dat aj do kolmeho sedu

autor
8. júl 2025
@really8

@anonym_autor aj sportovu aj hlboki. Kupovala som z druhej ruky s tym ze hlboka bola pouzita parkrat a sportova uplne nedotknuta. My sme boli velmi spokojni. Povodne to mal byt len tak ze na skusku ale ostali sme pri nom a odvozil si aj druhe. Pocitaj ale s tym ze potrebujes velky kufor a podvozok je z tych tazsich. Ale za to velka vanicka, dost vysoko, kocik makkucky a krasne hupavy. Sportovy siel dat aj do kolmeho sedu

@really8 a máš prosím ťa latkovy alebo kožený?

really8
8. júl 2025
@anonym_autor

@really8 a máš prosím ťa latkovy alebo kožený?

@anonym_autor mame latkovy. Akoze uplne hnusnu latku aaaale tak prezili sme to😂 a ani velmi nevybledol. Mame aj thule a to je po roku otrasne uplne

autor
8. júl 2025
@really8

@anonym_autor mame latkovy. Akoze uplne hnusnu latku aaaale tak prezili sme to😂 a ani velmi nevybledol. Mame aj thule a to je po roku otrasne uplne

@really8 hnusnu myslíš materiálovo? Našla som ten kočík aj z druhej ruky ale iba v bielej farbe a tej sa celkom bojím. Tak asi budem musieť kúpiť nový a neviem sa rozhodnúť, či radšej látka alebo tá koženka