icon

Máte skúsenosti s kočíkom Tako Perso?

jajajulka
15. apr 2012

Chcela by som ho len som nenasla nikoho kto ho ma a ci je s nim spokojny. 😒

lucia_79
17. apr 2012

Ahoj,
ja som ho skusala - sice len v predajni a vyzera naozaj skvele - je to nova rada, ma zopar vychytavok napr. časť na nožičky v sportovej casti a tiež madielko je z eko-kože, cize sa dá pekne poutierat, poťah na budičke na vaničke sa cela dá dať dolu a oprať a navyse deklaruju certifikovany material Oko-tex Standard. Vanička je pekne velka a celý kočiarik je masívny. Treba len dať pozor na potahovu latku, niektore su síce krasne, ale rychlo sa zožmolkaju ( bolo to vidno na tom modeli, ktorý bol z takej tenšej látky). My nad ním tiež uvažujeme🙂 Nebudem sa rozpisovať o prehadzovacej rukovati, aretovacích kolieskach atd - to uz je skor standard. aha, jedine, čo ma zarazilo, je že je dost tvrdy na pohojdávanie - ale poda predajcu sa to používaním " vyhojdá " - tak neostáva nič iné, iba dufať, ze to tak bude 😉

kuriatko21
21. apr 2012

my sme ho kúpili včera...Pôvodne som chcela iný (laret), ale oproti nemu má perso lepšiu vaničku. Je krásny, som veľmi spokojná., má všetko, čo od kočíka očakávam. Ale vyskúšaný v teréne ho nemám, to uvidím až časom.. Čo sa žmolkovania týka, tak na to sú náchylné eko-verzie tohto kočíka, ako mi povedala pani v predajni.

keiperka
27. sep 2013

@kuriatko21 - si s ním spokojná? nie je moc ťažký?

jannullka1
3. jan 2014

Ahoj 🙂 kúpili ste nakoniec to tako perso? tiež mám oň záujem a zisťujem si recenzie..