Máte skúsenosti s kočíkom Tako Perso?
15. apr 2012
Chcela by som ho len som nenasla nikoho kto ho ma a ci je s nim spokojny. 😒
my sme ho kúpili včera...Pôvodne som chcela iný (laret), ale oproti nemu má perso lepšiu vaničku. Je krásny, som veľmi spokojná., má všetko, čo od kočíka očakávam. Ale vyskúšaný v teréne ho nemám, to uvidím až časom.. Čo sa žmolkovania týka, tak na to sú náchylné eko-verzie tohto kočíka, ako mi povedala pani v predajni.
Ahoj 🙂 kúpili ste nakoniec to tako perso? tiež mám oň záujem a zisťujem si recenzie..

Ahoj,
ja som ho skusala - sice len v predajni a vyzera naozaj skvele - je to nova rada, ma zopar vychytavok napr. časť na nožičky v sportovej casti a tiež madielko je z eko-kože, cize sa dá pekne poutierat, poťah na budičke na vaničke sa cela dá dať dolu a oprať a navyse deklaruju certifikovany material Oko-tex Standard. Vanička je pekne velka a celý kočiarik je masívny. Treba len dať pozor na potahovu latku, niektore su síce krasne, ale rychlo sa zožmolkaju ( bolo to vidno na tom modeli, ktorý bol z takej tenšej látky). My nad ním tiež uvažujeme🙂 Nebudem sa rozpisovať o prehadzovacej rukovati, aretovacích kolieskach atd - to uz je skor standard. aha, jedine, čo ma zarazilo, je že je dost tvrdy na pohojdávanie - ale poda predajcu sa to používaním " vyhojdá " - tak neostáva nič iné, iba dufať, ze to tak bude 😉