icon

Minki prikrývka

andrbeata
22. feb 2018

Ahojte,
nemáte niektorá skúsenosti s Minki prikrývkami? Chcela by som z takejto látky kúpiť zavinovačku do auta a preto by ma zaujímali skúsenosti (kvalita, možnosť prať...).
Ďakujem

Strana
z2
evicaveverica
22. feb 2018

Minky je super, tepla pprijemna, vobec sa nedeformuje.ides do toho

andrbeata
autor
22. feb 2018

@evicaveverica Ďakujem, pomohla si mi v rozhodnutí. Perieš ju v práčke, alebo radšej v ruke, prosím?

evicaveverica
22. feb 2018

@andrbeata ja neperiem v rukach tusim nic..ani podprsenky. Vsetko ide do pracky, vratane tej deky, resp. Mam take deky tri a vsetky su prane v pracke. Mam z nej usitu aj podlozku do kocika.

andrbeata
autor
22. feb 2018

@evicaveverica Super, ďakujem. Doteraz som ani ja neprala v rukách nič.

lindusss2016
22. feb 2018

My mame takuto a starostlivost jednoducha. Periem v pracke, schne rychlo, makka a tepla. Minky je uzasna latka

andrbeata
autor
22. feb 2018

@lindusss2016 Ďakujem, objednám si ju teda. Krásne bábo. ☺

lindusss2016
22. feb 2018

@andrbeata dakujeme 🙂 uz ma 5 tyzdnov. Inak teraz ma naoadlo, ze mame aj minky overalik a dokonca biely a je uolne super, vobec sa na neho spina nechyta, naozaj lahka udrzba. Uvidis, budes spokojna

andrbeata
autor
22. feb 2018
lindusss2016
22. feb 2018
lindusss2016
22. feb 2018

@andrbeata uf s tymto ti ja neporadim, kedze kocik nepouzivame aen satkujeme, ja s fusakmi nemam ziadne skusenosti. Ale je krasny.

evicaveverica
23. feb 2018

@andrbeata vyzera tak strasne pohodlne uplne by som sa donho zamotkala 🙂

andrbeata
autor
23. feb 2018

@lindusss2016
@evicaveverica Ďakujem vám obom. Ja som ho nakoniec objednala. Mne sa už Minky páči dosť hodnú dobu, len ma odrádzala svokra, ale nakoniec som išla do toho.
Dnes som videla Minky deku v obchode, aj by som ju zobrala, ale čierno-hnedé farebné prrvedenie sa mi nepáči.

lindusss2016
23. feb 2018

@andrbeata kvoli comu odradza?

ninka30
23. feb 2018

Len minulý nezehlim, lebo bodky zmiznú - resp. zmenšia sa ,😁 a mal skvelý materiál

andrbeata
autor
23. feb 2018

@lindusss2016 ona ten materiál zrejme nepozná a podľa nej sa ťažko udržuje, preto som sa pýtala múdrejších, než ja.

evicaveverica
23. feb 2018

@andrbeata kokos to je najeudrzbovejsi material co poznam. Nekrci sa, nesperie sa, stale je makky. Netreba zehlit...uplna parada

andrbeata
autor
23. feb 2018

@evicaveverica Už som takúto deku pozerala vlani v septembri. Vtedy bola so mnou a nenechala mi ju kúpiť, kúpila mi radšej deku z mikrovlákna a tú z duše nenávidím.

katkuz
23. feb 2018

@andrbeata ak mozem vstupit do diskusie - fusak je krasny a minki je ako pisu baby super matros ALE mne sa ten fusak nepaci - teda jeho praktickost / nepraktickost / chyba mi ze sa neda stiahnut okolo hlavicky co u velkosti 12 az 24 mes. dieta nelezi vo vanicke kde je chranene....

katkuz
23. feb 2018

@andrbeata a este podla mojich skusenosti je lepsie mat pri chodiacich detoch odopinatelny spodok, aby sa fusak neuspinil od mokrych topanociek / tot moj nazor...

lulila098
23. feb 2018

@andrbeata fúka dobrá cena. Taky ti viem ušiť lacnejšie 😉 nie taká cena a to sú klasické 2 latky

lulila098
Autor odpoveď zmazal
evicaveverica
23. feb 2018

@katkuz ale ked ti este dieta nebeha tak je to jedno

andrbeata
autor
23. feb 2018

@katkuz Ahoj, ďakujem za názor, to je fakt, nato som nemyslela, to je fakt.
Príp. my vieš odporučiť?

katkuz
23. feb 2018

@evicaveverica mam 3 deti, takze u mna zavazi aj praktickost s vyhladom, ze nebudem kupovat fusak na 1 rok ak ho budem pouzivat min. 2 roky 🙂

alobalka
23. feb 2018

@lindusss2016 a prosím ta nespoti sa (nezapari) v nej, keď to nie je bavlna? Budeme mať letné babo, veľmi sa mi páči ten materiál, ale do leta to asi nebude vhodné, že?

katkuz
23. feb 2018

@andrbeata pri najmladsej dcere som mala uuzasny fusak od kamosky - povodna cena bola vysoka ale nieco na ten sposob (a tiez je fajn ak je z nepremokavej latky a nemusi sa po nejakom mrholeni vyberat (tj odopinat z popruhov kocika) alebo vytahovat plastenku. uvedeny link pre ilustraciu, snad su tam aj obr. ako sa da stiahnut okolo hlavicky. mala som na mysli nieco taketo - i ked su aj lacnejsie alternativy 🙂 alebo ak chces dizajnovu nepremokavu kocarkovinu, tak dat usit
https://www.google.sk/search?q=fusak+billi+xl&t...

alobalka
23. feb 2018

@katkuz to vyzerá fakt super prakticky

lindusss2016
23. feb 2018

@alobalka Novorodenci nemajú schopnosť termoregulácie a preto sa ešte nepotia 🙂 V lete by som to určite nedávala, ale už cca.od septembra po večeroch využiješ. Materiál je veľmi príjemný, dieťatko je v ňom ako v bavlnke. Do horúceho leta ale odporúčam materiál Outlast, vyrába to česká značka Little Angel, vyhľadaj si na nete, poprípade sa dá kúpiť aj v predeti.sk, majú aj deky a zavinovačky, my od nich používame všetky druhy oblečenia v lete aj v zime. Outlast odoberie nadbytočné teplo, aby sa dieťatko neprehrievalo a vráti ho, keď sa schladí. Funguje to, mám odskúšané na staršej, keď sme na jeseň chodievali mimo domu na celé dni a rána boli už chladné, ale na obed ešte pripekalo slnko, nosila Outlast pančušky a nikdy jej nebola zima, ani sa nespotila.

andrbeata
autor
23. feb 2018

@katkuz Ďakujem. Ja potrebujem skôr niečo tenšie - prechodné do autosedačky.
Mne je už jedno v akej cene bude, ale už som zúfalá s fusakov a zavinovačiek. Už som prrstriedala 3 a vždy som sa trafila vedľa, ale aspoň som sa naučila, že ani v zime do autosedačky, fusak z ovčieho rúna nepatrí.

katkuz
24. feb 2018

@andrbeata jaaaaaaaaaaj ale to podstatne meni situaciu - uvedene som pisala na kocik. v autosedacke nie je potrebne stiahnutie okolo hlavicky proti nepriaznivemu pocasiu a a ni nepremokavy nemusi byt.

Strana
z2