Minki prikrývka
Ahojte,
nemáte niektorá skúsenosti s Minki prikrývkami? Chcela by som z takejto látky kúpiť zavinovačku do auta a preto by ma zaujímali skúsenosti (kvalita, možnosť prať...).
Ďakujem
@alobalka na leto vobec..ak bude super teplo staci ti velka plienka ..tie od Xkko suu super. Ja som tu osuskovu pouzivala v lete ako paplonik
@andrbeata ja som do autosedacky len zakryvala tou superplysovou dekou... V aute je aj tak teplo a ta ploystyrenova vypln hreje sama o sebe tiez.. Podlamna fusak do sedacky.je uplne zbytocny
Pre 14 mesačné. Takže mi stačí Minky prikrývka? Ja som uvažovala kvôli nočnému cestovaniu, dosť často cestujeme na trase RS - Praha.
Baby, tak ja sa tu citim ako krkavcia mater, ja malu nezakryvam v aute vobec, ani som nikdy nezakryvala. V januari sa mi narodil syn, tak ten ma zatial fusak do auta, ale ked sa otepli, tak nebude mat ani on nic
@lindusss2016 Ja by som tiež neriešila tak do detailu, ale malý má problémy s bedrovými kĺbami a nemôžeme riskovať prechladnutie.
@andrbeata aha, no tak to je uz ine. V tom pripade by som ti poradila poobzerat sa po niecom z merina. Ci ste uz skusali? Ak nema citlivu pokozku, mozno skusit aj merino pancusky a pozhanat merino prikryvku. Ako minky je fajn, krasny material, ale zas nikdy nebude mat vlastnosti funkcnych materialov...
@lindusss2016 ďakujem. Merino máme komplet, ale v aute mu bolo v ňom teplo, tak preto som hľadala nejaké iné riešenie.
@andrbeata tak potom Outlast
@andrbeata inak outlast ma tiez priamo do sedacky nejake podlozky

@andrbeata a ake velke je dieta? lebo pri starsich detoch cca 1,5+ podla mojich skusenosti je zbytocny.