icon

Minki prikrývka

andrbeata
22. feb 2018

Ahojte,
nemáte niektorá skúsenosti s Minki prikrývkami? Chcela by som z takejto látky kúpiť zavinovačku do auta a preto by ma zaujímali skúsenosti (kvalita, možnosť prať...).
Ďakujem

Strana
z2
katkuz
24. feb 2018

@andrbeata a ake velke je dieta? lebo pri starsich detoch cca 1,5+ podla mojich skusenosti je zbytocny.

evicaveverica
24. feb 2018

@alobalka na leto vobec..ak bude super teplo staci ti velka plienka ..tie od Xkko suu super. Ja som tu osuskovu pouzivala v lete ako paplonik

evicaveverica
24. feb 2018

@andrbeata ja som do autosedacky len zakryvala tou superplysovou dekou... V aute je aj tak teplo a ta ploystyrenova vypln hreje sama o sebe tiez.. Podlamna fusak do sedacky.je uplne zbytocny

andrbeata
autor
24. feb 2018

Pre 14 mesačné. Takže mi stačí Minky prikrývka? Ja som uvažovala kvôli nočnému cestovaniu, dosť často cestujeme na trase RS - Praha.

lindusss2016
24. feb 2018

Baby, tak ja sa tu citim ako krkavcia mater, ja malu nezakryvam v aute vobec, ani som nikdy nezakryvala. V januari sa mi narodil syn, tak ten ma zatial fusak do auta, ale ked sa otepli, tak nebude mat ani on nic

andrbeata
autor
25. feb 2018

@lindusss2016 Ja by som tiež neriešila tak do detailu, ale malý má problémy s bedrovými kĺbami a nemôžeme riskovať prechladnutie.

lindusss2016
25. feb 2018

@andrbeata aha, no tak to je uz ine. V tom pripade by som ti poradila poobzerat sa po niecom z merina. Ci ste uz skusali? Ak nema citlivu pokozku, mozno skusit aj merino pancusky a pozhanat merino prikryvku. Ako minky je fajn, krasny material, ale zas nikdy nebude mat vlastnosti funkcnych materialov...

andrbeata
autor
26. feb 2018

@lindusss2016 ďakujem. Merino máme komplet, ale v aute mu bolo v ňom teplo, tak preto som hľadala nejaké iné riešenie.

lindusss2016
26. feb 2018

@andrbeata tak potom Outlast

lindusss2016
26. feb 2018

@andrbeata inak outlast ma tiez priamo do sedacky nejake podlozky

Strana
z2