icon

Moon Style 2021

10. aug 2021

Ahojtee, ake mate tašky na tento kociik?? Vďaka 😊

kkovacovak
10. aug 2021

Veď ten čo je k nemu originál

autor
10. aug 2021

@kkovacovak ja k nemu nemam 🙃

autor
10. aug 2021

@kkovacovak teda mam, batoh, ale to je hrozne velke, nepaci sa mi to

kkovacovak
10. aug 2021

Nie je k tomu asi hneď a treba ju dokúpiť. Majú ten batoh ale aj takú klasickú prebalovaciu tašku. Tiež som premýšľala nad batohom ale nevedela som si to predstaviť, keďže je to dlhšie a užšie, ako to bude visieť na tom kočiari. Taška je predsalen širšia ale kratšia. Dokonca majú aj takú menšiu, niečo ako kabelku, ale to nie je asi moc praktické. Keď tak pre väčšie dieťa keď so sebou už netrepeš milión vecí.

evaachesa
10. aug 2021

Mala som najprv obag na odporučenie kamošky, no bolo to nepraktické riešenie. Potom som si kúpila skip hop prebaľovaciu tašku (za polovičnú cenu z MK novú) a to je jedna perfektná a praktická taška, určite odporúčam 🙂 Menší batoh nosím až teraz keď už nekočíkujem.

evaachesa
10. aug 2021

@kkovacovak tá taška ku kočíku za vyše 70e vyzerá strašne o ničom, asi ako väčšina s tou klopou...za tie peniaze radšej niečo praktickejšie 😏

kkovacovak
10. aug 2021

@evaachesa mne sa nepáči keď to k tomu neladí takže preto som chcela originál presne kočíku

evaachesa
10. aug 2021

@kkovacovak jaj tak to je iné, ale chápem...ešte počas tehotenstva som tiež veľmi riešila kočík a doladenie detailov, no potom som sa na to vykašľala keď som mala jednu nepraktickú tašku a neskôr som teda nebola nadšená už ani z toho kočíka (mali sme Moon Nuova, dosť podobný) 😃 Táto skip hop taška je sivá so vzorom a hodí sa aj k druhému kočíku.

autor
10. aug 2021

@kkovacovak ta original nie je velmi pekna😀 no uvidiiim,mam este cas tak nieco vymyslim

@evaachesa preco bola Obag neprakticka? Aj nad nou uvažujem

kkovacovak
10. aug 2021

@evaachesa ja mám práve tú farbu ocean takže k tomu je to horšie doladiť. Preto som šla na istotu do tej tašky priamo k tomu. Keby mám neutrálnejšiu farbu tak to asi ani neriešim

evaachesa
10. aug 2021

Obag má len vnútornú tašku s 2ma mini vreckami kde vieš niečo zastrčiť. Stále som v nej niečo hľadala a musela som povyberať skoro celý obsah aby som sa dostala k tomu čo som potrebovala. Servítky, kľúče a drobnejšie veci som potom dávala medzi gumenú časť a vnútornú aby som ich rýchlejšie nahmatala. Neskôr som už na to nemala nervy a polovicu veci som nosila v košiku kočíka, no potom keď sme niekam išli autom tak zase všetko prekladať 🤦 Teraz rozmýšľam že čo s ňou urobím, či ju predám alebo ju využijem neskôr keď pôjdeme napr k vode, lebo iné využitie pre obag teda nemám. Skip hop má plno vreciek takže všetko som mala na svojom mieste a pekne sa všetko zmestilo. Vyzerá dobre aj samostatne mimo kočíka. Určite ešte pekne poslúži aj pri ďalšom dieťati a na cestovanie. Hlavne som chcela tašku zipsovaciu, že rýchlo sa k všetkému dostanem, žiadne odklápanie...to by ma teda nebavilo milión krát za deň. V predných vreckách som nosila fľašu pre malého a moju vedľa, čiže rýchly pristup, nemusela som mať ani žiadny držiak na pohár na kočíku 😃. Máš tam aj skrytú mini kapsičku na mobil čo som veľmi ocenila. Oceán je taká sivo modrá farba? Príde mi na foto skôr sivá. Tam by sa ti hodila čierna, alebo sivá, sivá som vzorom. Možno ti ešte baby poradia iné tašky, ja som ich viac nemala keďže pri tejto už som bola spokojná. Kamoška si kúpila tašku tiež ku kočíku za 90e s klopou a tiež na ňu nadávala, žiadne vrecká po bokoch😒

zuzinkka18
10. aug 2021

@evaachesa prečo si prosím nebola spokojná s kočíkom?

autor
10. aug 2021

@evaachesa moon nuova vyzera o dost inak by som povedala, ten sa mi velmi nepaci..style uz mam doma a teda som milo prekvapená..uvidime ako bude jazdit po meste😊

evaachesa
10. aug 2021

@zuzinkka18 celkovo to bol fajn kočík, s vaničkou super, len teda zabral veľa miesta v kufri podvozok a muž stále nadával na ten systém skladania, pár krát si pricvikol prsty 😬 Kolesa začali časom hrkať, no to sme vyriešili tesniacimi gumičkami na predné kolesá (manévrovanie s kočíkom už nebolo také ladné tým pádom). Celkovo Moony majú vraj problém s tým hrkaním (nové už možno nie, neviem), čo som sa dozvedela v skupine Moon, kde aj radili tie gumičky. Čo má ale sklamalo bola veľkosť športovej časti. Kým bol syn nízky, všetko bolo super. Pri otočení sedačky v smere jazdy bolo manévrovanie o čosi horšie vzhľadom na iné ťažisko, ale zvykli sme si. Problém ale nastal v zime keď sme dali do kočíka fusak. Zrazu tam bol syn akosi na tesno a ani jemu sa to vôbec nepáčilo, fakt v ňom bol ako sardinka. Keď mal rok a 1 mesiac, kúpili sme nový športiak čisto už len v smere jazdy a Moon sme tým pádom odložili (keby som to vedela tak kúpim nejaký bazarový čisto len s vaničkou) . Syn zrazu spokojný, nevyvádzal a ešte si aj sám v pohode sadol. S Moonom som počítala ze vydrží do konca kočíkovania keďže uvádzajú že je do 3 rokov. Keď mal 1,5 roka, u svokry sme ho vytiahli lebo malý nechcel zaspať, tak že ho uspím v kočíku a akurát sme vtedy nevzali ten druhý. No to mu už bol ltt aj bez fusaku, úplne stiesnený chudák 😅 syn má normálnu výšku, nie je žiadny dlháň, čiže neviem pre aké deti do 3 rokov ho konštruovali 💁

evaachesa
10. aug 2021

Moon style vyzerá pekne, pozerala som fotky, tak dúfam že budete spokojní 😊👍

autor
10. aug 2021

@evaachesa a paci sa mi ze zabera malo miesta v aute, pekne sa zlozi, oproti nuova je mensia ta konštrukcia...dufam ze budem spokojna..tento mam https://www.kociky.sk/tovar/moon-kombinovany-ko...

katickaaa
10. aug 2021

Presne toto isté riešim i ja...mám farbu ocean a tašku zrejme kúpim nejakú čiernu, keďže originál sa mi až tak nepáči a 70€ za tašku je dosť 😕

evaachesa
10. aug 2021

Super že vychytali také nedostatky... Zložená konštrukcia je o dosť menšia ako teraz pozerám. To je fakt super 👍🙂

zuzinkka18
16. aug 2021

@evaachesa prosím dáš mi link na tu skupinu aby som bola pripravená ako čo opraviť, keby niečo :D Ďakujem 🙂

evaachesa
16. aug 2021

@zuzinkka18 poslala som ti pozvánku 🙂

zuzinkka18
16. aug 2021

@evaachesa ďakujem 🙂

nikimajorova
19. aug 2021

@evaachesa posles aj mne prosim pozvanku? 🙏

evaachesa
19. aug 2021

@nikimajorova poslaná 🙂 je to skupina Moon kočíky ak by niekto hľadal 🙂