icon

Môže dieťa nesediace samostatne používať športový kočík?

14. máj 2025

Ahojte mamičky dávate deti do športového aj keď ešte nesedia ? Malý má 11 mesiacov ešte nám ten sed nejde úplne. Nesedí ešte samostatne. Môžem ho dávať do športového? Vyskúšali sme ale šmýka sa tam je tam taký vyvaleny. Alebo lepšie utiahnuť pásy ? Nechcem mu poškodiť chrbticu keď ešte nesedí samostatne

janetinka27
14. máj 2025

Neda sa ti dat sportovy do lahu? My sme tak zacali, lebo babo vydrzalo samostatne sediet len chvilu, vacsinou sa podopieralo este rukou naboku

autor
14. máj 2025
@janetinka27

Neda sa ti dat sportovy do lahu? My sme tak zacali, lebo babo vydrzalo samostatne sediet len chvilu, vacsinou sa podopieralo este rukou naboku

@janetinka27 áno mám tak ho aj dávam, nedavam ho do úplneho sedu ale ešte mám jedno nastavenie taký pololah,len teraz čítam že ani to nie je najlepšie kým ešte nesedí úplne sám

janetinka27
14. máj 2025

Ahoj, my sme presli na ten polosed, ale tiez to motivuje dieta sa pritahovat do sedu cez brusko, nie je to ideal.

andrejka88888
24. máj 2025

chce ti byt este vo vanicke? ak ano a nevylieza, lezi na brusku, pophra sa, nechala by som ho este.

autor
24. máj 2025
@andrejka88888

chce ti byt este vo vanicke? ak ano a nevylieza, lezi na brusku, pophra sa, nechala by som ho este.

@andrejka88888 praveze nie,už sa pretáča skoro mi vyskočí odtial. Tak som dala športový kočík ale do takého pololahu a keď spí tam do ľahu tak dúfam že to nevadí na chrbticu. Dajak sa nevie rozhybat s tým sedom. Do úplného šedú ho nedávam nikdy v kočíku

andrejka88888
26. máj 2025

to je v poriadku, ak je uz vanicka nebezpecna vtedy je cas na sportovy. Tak ako robis je super, ja som tiez takto postupovala pri vsetkych 5 detoch. Pri prvej dcere ta mi tiez skoro vypadla, 8 mesiacov mala ked sa uz dost otacala. Ja mam 2 typy sportoveho kocika, korytko to davam hned ked prejdem z vanicky, potom pouzivam od roka asi sportovy co sama polohujem opierku.

autor
26. máj 2025
@andrejka88888

to je v poriadku, ak je uz vanicka nebezpecna vtedy je cas na sportovy. Tak ako robis je super, ja som tiez takto postupovala pri vsetkych 5 detoch. Pri prvej dcere ta mi tiez skoro vypadla, 8 mesiacov mala ked sa uz dost otacala. Ja mam 2 typy sportoveho kocika, korytko to davam hned ked prejdem z vanicky, potom pouzivam od roka asi sportovy co sama polohujem opierku.

@andrejka88888 ďakujem pekne si zlatá ❤️❤️

andrejka88888
26. máj 2025

nemas zaco, rado sa stalo. Kludne sa pytaj ak budes daco potrebovat, ja som zavislak a kocikova maniacka 😀 Najradsej by som tych deti mala aj 10 a kociky riesila az do penzie 😀 😀

staankkaa
12. okt 2025
@andrejka88888

@andrejka88888 dobrý deň, máte korýtkové sedenie? Náš má pol roka a hlboká vanička je mu už na knap. Ešte ale nesedí, ani nelozí. Môžem ho dať do športového do korytka? Máte s tým skúsenosť?

andrejka88888
26. okt 2025
@staankkaa

@andrejka88888 dobrý deň, máte korýtkové sedenie? Náš má pol roka a hlboká vanička je mu už na knap. Ešte ale nesedí, ani nelozí. Môžem ho dať do športového do korytka? Máte s tým skúsenosť?

@staankkaa so 6 mesiacmi uz moze byt v korytku, mam dva kociky, jeden korytkove sedenie a druhy davam normalne do lahu a kombinujem ich casto. Po novom co citam na spanie sa vraj korytku odporucaju casovo obmedzene...neviem sice celkom preco, asi nieco koli chrbtici, ergonomii chrbatika... pri predchadzajucich detoch som to vobec nevedela, je to nova info. Ak vam chce spinkat a este vojde ako tak, pouzivajte vanicku striedavo. Ak je hore a chce pozerat, korytko. My sme vanu az v 10 mesiacoch vylucili uplne, dovtedy som striedala.