Nafukovacie kolesá na kočíku - skúsenosti

zuzulik75
21. aug 2020

Ahojte
Ak ste niekto mali nafukovacie kolieska, boli ste spokojne? Nemavali ste na tom defekt? Ide o to, ze msme taky vyhliadnuty (britax smile 3) len tie nafukovacie kolieska ma trosku odradzaju, kedze byvame na dedine kde su hrozne cesty, aj okolo domu este to mame take dost neupravene
Dakujem 🥰

tatisna
21. aug 2020

@zuzulik75 tak na rozbite cesty jedine nafukovacie, s obycajnymi je to o drzku. Za mna su nafukovacie kolesa najlepsia vec na mojom kociku. Obcas sa sfuknu a treba dofukat, hlavne ked chodis dlho po tazkom terene, ale to je aj na bicykli. Defekt sme mali jediny raz a to uz pouzivam 2x ten kocik. Takze smelo do toho.

lucik194
21. aug 2020

mali sme kocik patron, s nafukovacimi kolesami, 10 rokov dozadu, 3 deti v nom odkocikovane (hlboky) na rozbite chodniky a sneh to najlepsie co mohlo byt, kolesa mali aj dezen, ako horsky bike 🙂 super, dieta nevytrasene, presla som s nim vsade.... akuratne bol tazsi
defekt sme nemali ani raz

martinuska
21. aug 2020

Ja som odkocikovala 2 deti po dedine, behala s kocikom po poli, a nemala som defekt ani raz. Kamoska v meste mala na nafukovacich defekt snad kazdy druhy mesiac, vsade sklo, smetie. Na to si na dedine davaju viacej pozor. A ine kolesa nechcem.

barb06
21. aug 2020

aj ja som mala pri oboch deťoch kočík s nafukovacími kolesami casual play S4 a za tých pár rokov používania som nemala s kolesami žiaden problém; a to som s ním chodila kade-tade, po lese, po snehu, po štrkových cestách a bola som veľmi spokojná; kočík nebolo ani počuť, ja neznášam keď to tak hrkoce

stanusenka
21. aug 2020

@zuzulik75 za mňa už len gélové, nafukovacie sme mali a defekt sme mávali celkom často... Do obyčajných by som nešla lebo to hrka, teda aspoň mne sa to nepáči tie obyčajné... Za mňa gélové 🤗

evkamotka
21. aug 2020

3 roky kocikujem, defekt som nikdy nemala

petta01
21. aug 2020

Britax smile 3 pouzivam od maja. Kocikujem v meste, ale kocik odskusany uz aj v lese. Defekt zatial ziadny (klop, klop, klop) a jazdne vlastnosti na nase rozbite chodniky skvele.

asia83
21. aug 2020

@zuzulik75 V živote nikdy by som nekúpila znova kočík s nafukovacími kolesami. Prvý sme mali taký, teraz už máme s plnými kolesami. Máme rôzny terén, tieto kolesá zvládnu všetko. Sú super. Nafukovacie som nafukovala každý deň, duše sme menili, išlo ma z neho roztrhnúť. Nikdy nafukovacie kolesá.

zuzulik75
autor
21. aug 2020

@asia83 smiem sa sptytqt o aky kočiarik islo? 🙂

zuzulik75
autor
21. aug 2020

@petta01 tato skúsenosť ma potesila, dakujem. Inak si s kočiarikom spokojna? 🙂

lavender273
21. aug 2020

Mam nafukovacie, a kocik fakt nesetrim. Za 4r som nemala ani raz defekt.

dominka63
21. aug 2020

Ja mávam sfuknute kolesá stále defekty ja by som nechcela už druhý krat

tulipanicek
21. aug 2020

S defektom domov dôjdeš. Z rozbitým kolesom nie. Pre mňa teda jednoznačne len nafukovacie kolesa

asia83
21. aug 2020

@zuzulik75 Poľský, takže kvalitu sme nečakali. No keď sa logicky zamyslíme, aj najkvalitnejšie kolesá pod ťarchou dieťaťa (lebo nie je v kočíku stále iba novorodenec) budú púšťať viac. Moja bola v kočíku ešte keď mala 3 roky a 15 kíl.

anastazia93
21. aug 2020

Ja mám jeden s nafukovacimi kolesami s odpruzenim, druhý s gelovymi, za mňa vyhravaju nafukovacie. Za 2 roky žiadny defekt, nafukovali sme ich asi 2 krát. Kvalita jazdnych vlastnosti mi príde oveľa lepšia.

asia83
21. aug 2020

@zuzulik75 Mimochodom, ja som kočík používala KAŽDÝ deň aj štyri hodiny išiel (dve doobeda, dve popoludní). Takže keď vám sem napíše mamička, ktorá kočík vytiahne raz za týždeň do auta, v meste na polhodinu vyloží, jasné že za dobre že desať rokov nemala ešte defekt. Ja jednoducho nafukovacím kolesám neverím. Žiadnym.

anastazia93
21. aug 2020

ja som tiež chodievala veľa lebo mala mi chcela späť len vonku, takže na každý spanok, bola som skoro viac von ako dnu a nič sa nestalo. Možno závisí od kočíka, a manipulovania. Jasne že som nechodila do každej diery ale snažila sa im vyhnut.
Ťažko sa asi radi. Polovica mamičiek nedá dopustit, druhá povie že už nikdy. Tiež poznam mamky čo mali defekt skoro hneď, ale aj taký kocik, ktory si prešiel asi 5 deťmi a nikdy nemal defekt.

nika_m
21. aug 2020

Mame nafukovacie kolesa uz rok a pol, najprv na 3kombi a teraz na sportovom kociku a ani raz sme nemali defekt 🙂 ak by som kupovala kocik este raz , tak tiez hladam nafukovacie

petta01
21. aug 2020

@zuzulik75 predcil ocakavania. Ja som kocik vyberala velmi dlho, nakolko ho vyuzivam vela (prave sme sa vratili z 2 hodinovej prechadzky ;). Vsetky, ktore som zvazovala som bola aj osobne, dokonca v roznych mestach vyskusat. Muz bol zo mna zufaly :D S kocikom nie je problem manevrovat v lidl ulickach a zvlada aj tie nase hrozne chodniky, obrubniky, les a aj pokosenu travu. Strk som zatial neskusala. Som zvedava na zimu, ale verim, ze zvladne aj sneh.

mirkac7
3. sep 2020

@petta01 aj ja ďakujem za recenziu. Tiež hľadám kočík na dlhé prechádzky, chodím väčšinou sama všade bez auta. Jediné čo mi prekáža, že do nákupného koša už asi odrážadlo nevtlacim :D Očakávam Britax Smile III kuriérom a mám mierne obavy z toho, aký ten kočík bude.

petta01
4. sep 2020

@mirkac7 prajem vela spokojnych kocikovych kilometrov 🤞😉 s odrazadlom skusenosti nemam, ale nakup zvladne v pohode 😎 mala sa zatial vyvaza este v hlbokej casti, ale o 2 mesiace ju uz aj ja supnem do sportovej 💪

mirkac7
7. sep 2020

@petta01 kočík som už vyskúšala vonku. Odrážadlo nevojde ani silou vôle :D nákupný kôš mi teda vaši, ale zvyknem si. Som spokojná so športovým 🙂