Najlepší kočík a autosedačka do 1400 EUR
Ahojte, ospravedlňujem sa, ak už takáto téma je, budem vďačná ak ma na ňu nevediete 🙏
Chcem sa opýtať skúsených maminiek, ktorý si myslíte že je najlepší kočár? Terén dedina, parky, do 1400 eur najlepšie v dvojkombinácii a plus aj sedačka. Páči sa mi Cybex Priam a vajíčko tiez Cybex alebo Britax Romer.
Ďakujem za rady, tipy a skúsenosti ❤️
Ahoj, tiez som uvažovala nad cybex priam ale nakoniec som sa rozhodla pre Joolz day5 a vajíčko cybex cloud- T. Bola som si kočíky vyskúšať a na cybex mi vadila tá tyč v strede medzi kolieskami, zakopávala som o ňu. Taktiež športová časť sa mi viac páči na joolz, keď dáš kočíík do ľahu tak má také bočnice čo cybex nemá.
Joolz day 5, bugaboo fox 5 sú moje topky. Priam je pekný ale je to skôr mestský kočík
Aký terén? Ja mám easywalker trojkombináciu a teraz by som šla do thule, práve kvôli tomu terénu.
Ja som Priam skusala v obchode na nerovnom povrchu a nepresla som s nim ani trochu zamkovej dlazby. Hrozne, za tie peniaze uplne onicom a sportova cast dieta vobec nechrani pred vetrom, zda sa mi velmi otvorena
Ja som Priam skusala v obchode na nerovnom povrchu a nepresla som s nim ani trochu zamkovej dlazby. Hrozne, za tie peniaze uplne onicom a sportova cast dieta vobec nechrani pred vetrom, zda sa mi velmi otvorena
@kitycat ze? Ja mam rovnaky pocit z toho kocika. Ma ho kamoska, a teda mohla som si ho vyskusat naostro, nalozeny s dietatom po nerovnostiach a otrasne sa s nim manevruje. Za tolko penazi by som cakala, ze pojde sam.
Baby ste super, ďakujem vám za veľmi cenné rady, ten Cybex asi prehodnotím. Aj to Britax vajíčko, pozriem to od Cybex
Baby ste super, ďakujem vám za veľmi cenné rady, ten Cybex asi prehodnotím. Aj to Britax vajíčko, pozriem to od Cybex
@curlie mame britax Römer Smile 5z 2 kombinácia a vajíčko joie I gemm 3 so základnou z deti v aute. Z obidvomi som velmi spokojná. Na cybex som väčšinou počula len samé negatíva ze býva dost reklamovany

@curlie my sme kupovali kočík Venicci (je viac skladny ako cybex) ale teda cybex platíš dosť za značku. Mna odrádzala cena vieš sa vyšplhať aj na 1800€ aj s vajíčkom a základnou. Vajíčko sme brali maxi cosi aj so základnou. Aj predajca nám povedal že ta značka je skoro 30 rokov na trhu a vpodstate sa od nej odrazil cybex aj britax. Britax má asi jedinú nevýhodu že ta základna pokial chceš takú aby sa dala použiť na ďalšie sedačky fakt veľa stojí ak sa nemylim aj 400€.