icon

Najlepší kočík do 550 eur

16. aug 2021

Ahojte rada by som sa Vás opýtala s akými kočiarmi ste spokojne. V januári mam termín, chcela by som kočík s veľkou vaničkou kvôli fusaku v zime, najlepšie 3-kombinaciu, do terénu(do lesa na kamienkovu cestu, na lúčnu cestu), cenu do max 500-550€, posielajte kľudne aj linky na stránky.
Ďakujem pekne za názory 🙂

hipuska
16. aug 2021

Za tú cenu dostaneš kočíky v podstate rovnakej kvality, pravdepodobne vyrobené v poľsku. A vajíčka z týchto trojkombinacii určite nie sú bezpečné a ani vhodne pre deti 0+. Neodporúčam kupovať

sally001
16. aug 2021

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino... mne sa paci tento do tej cenovej kategorie

sally001
16. aug 2021

https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino... ja som chcela tento no ked som ho v obchode videla vybrala som si iný kočík,nie že by sa mi nepáčil ale chcela som kvalitnejši... aj ked by bol drahší...

uriva
16. aug 2021

Ja mám Bexa line, ale kupovali sme už pár rôčkov dozadu. Boli sme ho pozrieť osobne na predajni, a ,áno, je to poľský kočík, ale nevidím rozdiel (kamoška mala Petite&Mars a dieťa skoro rovnako narodené na zač. októbra a teda mala veľký problém vydržať zimu len v hlbokom, lebo bola malá vanička, ale neviem už typ). Je to trojkombinácia. Vajíčko sme využili, aj požičiavali, teraz doňho pôjde dieťa č. 4 a nie je mu nič, ani poškodené, poškriabané, látka drží, ako nové, prala som ho akurát nedávno a celý rozobrala, nič mu nie je, ani prasklinka. V hlbokom som mala iba svoje dieťa cca 3/4 roka - oooobrovská vanička, ja som bola rada, lebo tatík má skoro 2 metre a bábo rástlo v jeho tempe - a presne jesenné dieťa, naozaj sme využili, keď už kamošky museli dať športové časti koncom zimy, tak my v pohode (a to nemali veľké deti ako ja to moje podotýkam). Jediné, čo ma sklamalo (a sme si neuvedomili pri kúpe) je športová časť - má napevno spodný popruh alebo zapínač či ako to nazvať - a ten je dosť ďaleko na detskú ritku, šmýkalo ho a vlastne pekne nesedel, skôr taký ľah-sed, takže musel malý "dorásť". A to už potom chodil a nedalo sa ho veľmi udržať len sedieť, takže sme kupovali golfový kočík, ktorý je spratnejší. Takže tú športovú sme veľmi nevyužili.

simona_11
16. aug 2021

https://www.e-kociky.sk/riko-nesa-2020/
Jednoznačne odporúčam Riko Nesa. Objednávala som ho bez akejkoľvek recenzií, ale na naše šťastie urobila som najlepšiu vec. Je úžasný. Ľahko sa z ním manipuluje, je veľmi dobre odpruženy, aj sa lahko skladá. A naživo je rovnako pekný ako aj na fotke no ak nie krajší...

henrikir
16. aug 2021

trojkombinaciu by som neodporucala. sice tiez som ju mala, ale uz by som postupovala inak. vyuzila som z nej akurat len vanicku a vajicko a potom dokupovala sportovy kociar. teraz by som kupila cisto len hlboky kociar a autosedacku a potom ten sportovy. ale uplne rozumiem, ze trojkombi pride ako najlepsie riesenie.

autor
16. aug 2021

@henrikir áno, po prečítaní týchto komentárov, najma toho od @uriva, som sa tiež rozhodla ze asi kúpime vaničku a vajíčko samostatne a potom športový (nevieme ako bude naše bábätko rásť a nechcem aby sme mali taky istý problém 🙂)

noemi155
16. aug 2021

Ja by som trojkombináciu isto nekupovala
Ta športová časť je len rároha buď strašne robustná alebo mala
A taktiež by som nekúpila úplne nový kočík vanickovy,lebo používaš ho tak pól roka a radšej investuj potom do kvalitnejšieho športového,lebo ten využiješ omnoho viacej a je to ľahšie a spratnejsie