Najlepší kočík do terénu pre rodiny z hôr?
Včera o 09:45
Ahojte,
Ktorý kočík prevažne do terénu (bývame v horách) by ste odporučili? Bude to naše prvé 👶, narodené v novembri, takže potrebujeme aspoň dvojkombináciu s veľkou hlbokou vaničkou, aby nám tam bezproblémov vošiel zimný fusak, deka atď.
Rozmýšľam nad Thule Urban Glide 3.
Ďakujem

@romanahrabusova ahoj, mala som tug 2 pri prvom synovi, kočík úžasný, prešiel všetko ale treba počítať aj zo značnými nevýhodami - rovný sed ani úplný ľah nebol možný, na 2 nebola ani opierka pod nohy na športovej časti na 3 už je čo je super, v takom pepcu alebo hoc len kaufland som nevedela miestami prejsť ak boli v uličke palety. Tak isto autobusy 😁 a keď sme išli k tete do bytu no nevojdeš do výťahu ani keď sa na hlavu poskladaš… doktori alebo nedajboze niekde malé ambulancie 🫣🫣🫣 to bolo hrozné v jednej ruke dieťa v druhej zložený kočík spotena ako myš .. inak do terenu podľa mna úžasný kočík aj na beh a celkovo sport
Ak máš miesto v aute dome/ byte výťahu odporúčam a na take chodenie si zaobstarať možno menší golfik/cestovny čo sme aj neskôr tak riešili
Môj syn je tiež november a vanička super veľká bol tam do 9 mesiaca kým nesedel úplne sám