icon

Najlepší kočík podľa vás

29. jan 2026

S akým ste boli spokojné?

anonym_269fdf
29. jan 2026
anonym_b76db0
29. jan 2026

Hlboky-maxi cosi oria… sportovy-greentom

anonym_9234d2
29. jan 2026

Peg perego hlboky a Oyster sportiak

anjelicek26
29. jan 2026

Ja mam bugaboo fox... ma mlady uz skoro dva roky a stale som ho nevymenila a to som inak bola kocikovy maniak pri 4 detoch preslo mojimi rukami tridsat kocikov 😂 Vzdy som rada poskusala nieco noveho... ale tomuto proste neni co vytknut...

babushkaem
29. jan 2026

ja som zas velmi spokojna so cybexom, hlavne ze viem sportovu cast dat do uplneho lahu :D nech si mas z coho vyberat

autor
29. jan 2026
@anjelicek26

Ja mam ... ma mlady uz skoro dva roky a stale som ho nevymenila a to som inak bola kocikovy maniak pri 4 detoch preslo mojimi rukami tridsat kocikov 😂 Vzdy som rada poskusala nieco noveho... ale tomuto proste neni co vytknut...

@anjelicek26 takže tento vyhovuje najviac?..,ja som mala Quinny pred skoro 17 r a pred 3 r xlander..teraz by som mala rodiť za 2 mes..

autor
29. jan 2026
@babushkaem

ja som zas velmi spokojna so cybexom, hlavne ze viem sportovu cast dat do uplneho lahu :D nech si mas z coho vyberat

@babushkaem športová časť na xlandri čo som mala sa veru nedala a to mi trochu vadilo .

anjelicek26
29. jan 2026
@anonym_autor

@anjelicek26 takže tento vyhovuje najviac?..,ja som mala Quinny pred skoro 17 r a pred 3 r xlander..teraz by som mala rodiť za 2 mes..

@anonym_autor poskusaj v obchode, ja na neho nedam dopustit, vymakane ma hlavne take drobnosti ako priefuky v lete, aj vanicka sa da dat sikmo keby ma babo reflux a podobne "drobnosti" ktore na konci si povies ze wow super..

nickneznamy
29. jan 2026

Ja som spokojná s Thule Urban Glide 3- super veľké kolesá na každý terén, sneh, poľné cesty, ale závisí od toho kde bývaš. Na cestovanie máme zase Cybex Beezy a tiež spokojnosť, nie je to úplne taká mini pidi skladačka, kolieska sú trochu väčšie, takže aj mačacie hlavy v meste zvládne 👍

anonym_3754df
29. jan 2026

Ja som mala obyčajný poľský camarello.. zvládol 2 deti a ešte stále mu nič nie je.. takže za mňa pokojne aj lacnejší kočík, netreba všetko len značkové

michaela329
29. jan 2026

V našich podmienkach - lesné cesty, Thule Urban Glide3

nyphadora
29. jan 2026

@anonym_autor bugaboo fox 😍

autor
29. jan 2026
@nyphadora

@anonym_autor 😍

@nyphadora ktorý konkrétne?

autor
29. jan 2026
@anjelicek26

@anonym_autor poskusaj v obchode, ja na neho nedam dopustit, vymakane ma hlavne take drobnosti ako priefuky v lete, aj vanicka sa da dat sikmo keby ma babo reflux a podobne "drobnosti" ktore na konci si povies ze wow super..

@anjelicek26 má veľké kolesá?

nyphadora
29. jan 2026
@anonym_autor

@nyphadora ktorý konkrétne?

@anonym_autor my mame fox2, pouzivam ho uz pri druhej dcere, a milujem ho stale 😂, akykolvek je super, ptedpokldam ze novsie budu viac vysperkovane 😊

autor
29. jan 2026
@nyphadora

@anonym_autor my mame fox2, pouzivam ho uz pri druhej dcere, a milujem ho stale 😂, akykolvek je super, ptedpokldam ze novsie budu viac vysperkovane 😊

@nyphadora no aj drahé tie nové..ale ak to stojí za to.

petronela1985
29. jan 2026
@nickneznamy

Ja som spokojná s - super veľké kolesá na každý terén, sneh, poľné cesty, ale závisí od toho kde bývaš. Na cestovanie máme zase a tiež spokojnosť, nie je to úplne taká mini pidi skladačka, kolieska sú trochu väčšie, takže aj mačacie hlavy v meste zvládne 👍

@nickneznamy prosím ťa, skúšala si Cybex beezy aj do lietadla? Tiež ho mám, len neviem ako na letisku s ním, či radšej kúpiť nejaký iný na to.

nickneznamy
29. jan 2026
@petronela1985

@nickneznamy prosím ťa, skúšala si aj do lietadla? Tiež ho mám, len neviem ako na letisku s ním, či radšej kúpiť nejaký iný na to.

@petronela1985 áno, odovzdali sme ho pri lietadle a vyložili nám ho zase pri lietadle v cieli. Ale ak myslíš, či ho vezmú ako príručnú batožinu so sebou dnu do lietadla, tak to nie.

nickneznamy
29. jan 2026
@petronela1985

@nickneznamy prosím ťa, skúšala si aj do lietadla? Tiež ho mám, len neviem ako na letisku s ním, či radšej kúpiť nejaký iný na to.

@petronela1985 ono môžeš mať akýkoľvek kočík do 10kg myslím ( treba pozrieť podľa podmienok aerolinky) a odovzdáš pri nástupe do lietadla. Potom je pár špeci kočíkov, ktoré môžu ísť s tebou dnu na palubu lietadla ako príručná batožina a teda ho neodovzdávaš pri nástupe, napr. Joolz Aer.

petronela1985
29. jan 2026
@nickneznamy

@petronela1985 ono môžeš mať akýkoľvek kočík do 10kg myslím ( treba pozrieť podľa podmienok aerolinky) a odovzdáš pri nástupe do lietadla. Potom je pár špeci kočíkov, ktoré môžu ísť s tebou dnu na palubu lietadla ako príručná batožina a teda ho neodovzdávaš pri nástupe, napr. .

@nickneznamy ďakujem pekne

sisa0818
29. jan 2026

Cybex priam som mala pred 4 rokmi . Zbožňovala som sa . 2 deti . Bolo mi normálne smutno keď sim ho predala . Ale popravde , neviem či by som zan dala to čo stojí teraz

anonym_0c5cca
29. jan 2026

Mne tiez cybex priam 2 deti odvozil a milovala som ten kocik. Mali sme potom uz iba joolz aer do lietadla.
Mne na nom trosku vadila kratka strieska, ale aktualny model ju uz ma dlhsiu. Ak by som kupovala kocik teraz, tak ho kupim znovu.

oblecenie99
29. jan 2026

Ja som veľmi spokojná s Greentom, syn mal tú buginu (športiak - classic Up) a mne sa tak zapáčila funkčnosť a dizajn (do mesta), že som si kúpila pre dcéru od narodenia v kombinácii (vanička plus reversible časť). Musím ale s pokorou napísať, že kým syn za šesť rokov svojho života videl sneh dokopy cca dvakrát, tak pri dcére nás túto zimu sneženie prekvapilo a Greentom teda väčší sneh veru nedal 🙈 ale mala som alternatívu (Mamas&Papas Armadillo Flip XT, limitka Donna Wilson - ja proste milujem nápadnejšie kočíky 😁 a ten, napriek zdaniu (malé kolesá) to zvládol kupodivu dobre, táto značka má aj verzie, ktoré sú aj s vanickou a mne sa pozdava. ALE ak chceš 100 percentnú istotu AJ do snehu, tak moje tipy nie sú úplne ono, chce to proste väčšie kolesá, tieto sú skôr mestske kočíky. U nás väčšie kočíky neprichadzaju do úvahy z priestorových dôvodov 😶

danusskaaa
29. jan 2026

@anonym_autor bugaboo (mala som Buffalo, runner, fox aj bee) všetky eňo ňu no 👌 Fox na bežné používanie, bee do auta.

mimisk
30. jan 2026

to je jasne ze kazda mamicka bude chvalit svoj kocik, takze nataketo recenzie by som sa velmi nespoliehala