Najlepší kočík podľa vás
S akým ste boli spokojné?
Hlboky-maxi cosi oria… sportovy-greentom
Peg perego hlboky a Oyster sportiak
Ja mam bugaboo fox... ma mlady uz skoro dva roky a stale som ho nevymenila a to som inak bola kocikovy maniak pri 4 detoch preslo mojimi rukami tridsat kocikov 😂 Vzdy som rada poskusala nieco noveho... ale tomuto proste neni co vytknut...
ja som zas velmi spokojna so cybexom, hlavne ze viem sportovu cast dat do uplneho lahu :D nech si mas z coho vyberat
Ja mam ... ma mlady uz skoro dva roky a stale som ho nevymenila a to som inak bola kocikovy maniak pri 4 detoch preslo mojimi rukami tridsat kocikov 😂 Vzdy som rada poskusala nieco noveho... ale tomuto proste neni co vytknut...
@anjelicek26 takže tento vyhovuje najviac?..,ja som mala Quinny pred skoro 17 r a pred 3 r xlander..teraz by som mala rodiť za 2 mes..
ja som zas velmi spokojna so cybexom, hlavne ze viem sportovu cast dat do uplneho lahu :D nech si mas z coho vyberat
@babushkaem športová časť na xlandri čo som mala sa veru nedala a to mi trochu vadilo .
@anjelicek26 takže tento vyhovuje najviac?..,ja som mala Quinny pred skoro 17 r a pred 3 r xlander..teraz by som mala rodiť za 2 mes..
@anonym_autor poskusaj v obchode, ja na neho nedam dopustit, vymakane ma hlavne take drobnosti ako priefuky v lete, aj vanicka sa da dat sikmo keby ma babo reflux a podobne "drobnosti" ktore na konci si povies ze wow super..
Ja som spokojná s Thule Urban Glide 3- super veľké kolesá na každý terén, sneh, poľné cesty, ale závisí od toho kde bývaš. Na cestovanie máme zase Cybex Beezy a tiež spokojnosť, nie je to úplne taká mini pidi skladačka, kolieska sú trochu väčšie, takže aj mačacie hlavy v meste zvládne 👍
Ja som mala obyčajný poľský camarello.. zvládol 2 deti a ešte stále mu nič nie je.. takže za mňa pokojne aj lacnejší kočík, netreba všetko len značkové
V našich podmienkach - lesné cesty, Thule Urban Glide3
@anonym_autor bugaboo fox 😍
@anonym_autor poskusaj v obchode, ja na neho nedam dopustit, vymakane ma hlavne take drobnosti ako priefuky v lete, aj vanicka sa da dat sikmo keby ma babo reflux a podobne "drobnosti" ktore na konci si povies ze wow super..
@anjelicek26 má veľké kolesá?
@anonym_autor my mame fox2, pouzivam ho uz pri druhej dcere, a milujem ho stale 😂, akykolvek je super, ptedpokldam ze novsie budu viac vysperkovane 😊
@nyphadora no aj drahé tie nové..ale ak to stojí za to.
Ja som spokojná s - super veľké kolesá na každý terén, sneh, poľné cesty, ale závisí od toho kde bývaš. Na cestovanie máme zase a tiež spokojnosť, nie je to úplne taká mini pidi skladačka, kolieska sú trochu väčšie, takže aj mačacie hlavy v meste zvládne 👍
@nickneznamy prosím ťa, skúšala si Cybex beezy aj do lietadla? Tiež ho mám, len neviem ako na letisku s ním, či radšej kúpiť nejaký iný na to.

venicci tinum upline