Najlepšie fusaky pre bábätká do kočíka a autosedačky
Ahojte , som prvorodička , vôbec sa neviem rozhodnúť pre značku , typ, aký je najvhodnejší pre bábätko . aké by ste mi odporučili fusaky do kočíka / autosedačky ?
Nakoľko by som chcela využiť ešte zimný výpredaj . Termin mám v máji .
Ďakujem za každú cennú radu
zimny elodie a prechodni si nespominam, ale mal aj ovciu vlozku na vyberanie a bol z toho taky jarny potom
Ja mám termín v apríli a nekupujem fusak, veď už bude teplo. Ani pri prvej májovej dcére som fusak nevyužila. Až potom na jeseň. Mám vyhliadnutý Petit and Mars, ten by mi mal pasovať do Cybexu.
Ja mám termín v apríli a nekupujem fusak, veď už bude teplo. Ani pri prvej májovej dcére som fusak nevyužila. Až potom na jeseň. Mám vyhliadnutý Petit and Mars, ten by mi mal pasovať do Cybexu.
@baskustek od Petite a Mars mám aj ja, je fajn že sa dá použiť už odmalička vo vaničke aj do športovej časti či do autosedačky 😇
@lucika122334 https://www.feedo.sk/petitemars-fusak-nastavite... my máme tento😇
Mam petit&mars a mala ho miluje. Zachumle sa do neho a spokojne sa hreje pri tej kratkej prechadzke co davame
@baskustek od Petite a Mars mám aj ja, je fajn že sa dá použiť už odmalička vo vaničke aj do športovej časti či do autosedačky 😇
@dominikademeter ja mám vyhliadnutý tento typ, lebo do Cybexu potrebujem, aby mal pozdĺžne otvory na pásy, iný tam nepasuje. Ešte potom Elodie
@dominikademeter ja mám vyhliadnutý tento typ, lebo do Cybexu potrebujem, aby mal pozdĺžne otvory na pásy, iný tam nepasuje. Ešte potom Elodie
@baskustek ale diery vo fusaku čo mám ja sú takto -, aby to bolo pohodlné🤔 skôr som nevedela, že sú fusaky aj s takýmito I otvormi🤷😄
@lucika122334 https://www.feedo.sk/petitemars-fusak-nastavite... my máme tento😇
@dominikademeter tento mame aj my a je super, maly ma s kozusinou, vyuzili sme ho od narodenia a aj teraz v sportiaku (ma 14 mes.)
@lucika122334 prechodny mame mimi original, je sice drahsi, ale je softshellovy, zvladne maly dazd, co na jesen som ocenila (pri velkom dazdi bud mame plastenku, alebo nechodime von) ... nanoznik v sportiaku nepouzivam
Buducu zimu asi uz bude v sportovom kociku len a tu dalsiu zimu bude aj chodit.. mne vyhovovalo mat spodnu cast fusaku taku sustavu alebo ako to nazvat, ze ked do kocika sadlo dieta aj s topankami, ktore boli zrovna od snehu, blata, tak sa lahko umyla len ta nozna cast topankova. A rozopnut uplne aby sa dal (niekedy ten fusak sluzil len ako spodna deka a zapla som len ako mrholilo ci fucalo
Mali sme emitex, aj do vajicka, aj prechodny softshellovy) aj zimny.. spokojnost. Ten prechodny stacil neskor aj na vacsiu cast zimy tu na juhu

zimny som mala elodie, prechodný pimkie ale treba pozrieť hlavne aký system zapínania máš na športáku , na vaničke to je jedno