Najlepšie golfové kočíky pre veľké deti

30. mar 2025

Ahojte ženy vyberám akurát golfový kočík a chcela by som dáke odporúčania že s ktorým ste vy spokojné? Ide mi hlavne o to aby bol pohodlný pre dieťa, spratný a nie veľmi ťažký. A ideálne pre veľké dieťa. Dcéra v kočíku už nespáva v podstate ho potrebujeme len na také občasné presúvanie čo nedokáže zájsť peši napr. do obchodu alebo na dlhšie prechádzky. Už má rok a pol čiže predpokladám že ho budeme využívať maximálne rok takže také drahé ako cybex a podobne nehľadám

deninka233
30. mar 2025

Maclaren Quest, best kočík ever. Do lietadla, do vlaku, po tráve, po mačacích hlavách, hocikde. Pri všetkých troch deťoch som ho mala, pri najmladšom dokonca od 4 mesiacov na výletoch.

autor
30. mar 2025

@deninka233 ďakujem ale pozerám že je do 15kg a my už teraz máme vyše 12kg tak neviem či je ok ak presiahneme tú maximálnu nosnosť

lubkovaandrejka
30. mar 2025

Ahoj, ja mam cybex beezy, je do 22kg, lahky, spratny, za mna super kocik a kupila by som si ho opat 🙂

kitycat
30. mar 2025

Tiez mame cybex beezy

simonetka67
30. mar 2025

Ahoj , skús Zopa quick 2

autor
30. mar 2025

@simonetka67 ahoj a je dosť veľký? My sme mali kočík aj vaničku aj športovy zopa a bol strašne maličký ja aj preto kupujem golfáč lebo sa mi dieťa nezmesti do kočíka🤣🤣🤣

deninka233
30. mar 2025

Tak skús Maclaren Techno, to je veľký golfáč s vlastnosťami Questu.

simonetka67
30. mar 2025

Tak najväčší zas nie je 😂je to skôr taký kocik do autobusu , do kufra , na presuny ale malá sa tam aj v pohode vyspi napríkad keď sme na výlete , dovolenke a potrebuje sa vyspať . Má 2.5 roka.