Ahojte ženy vyberám akurát golfový kočík a chcela by som dáke odporúčania že s ktorým ste vy spokojné? Ide mi hlavne o to aby bol pohodlný pre dieťa, spratný a nie veľmi ťažký. A ideálne pre veľké dieťa. Dcéra v kočíku už nespáva v podstate ho potrebujeme len na také občasné presúvanie čo nedokáže zájsť peši napr. do obchodu alebo na dlhšie prechádzky. Už má rok a pol čiže predpokladám že ho budeme využívať maximálne rok takže také drahé ako cybex a podobne nehľadám
@deninka233 ďakujem ale pozerám že je do 15kg a my už teraz máme vyše 12kg tak neviem či je ok ak presiahneme tú maximálnu nosnosť
Ahoj, ja mam cybex beezy, je do 22kg, lahky, spratny, za mna super kocik a kupila by som si ho opat 🙂
Tiez mame cybex beezy
Ahoj , skús Zopa quick 2
@simonetka67 ahoj a je dosť veľký? My sme mali kočík aj vaničku aj športovy zopa a bol strašne maličký ja aj preto kupujem golfáč lebo sa mi dieťa nezmesti do kočíka🤣🤣🤣
Tak skús Maclaren Techno, to je veľký golfáč s vlastnosťami Questu.
Tak najväčší zas nie je 😂je to skôr taký kocik do autobusu , do kufra , na presuny ale malá sa tam aj v pohode vyspi napríkad keď sme na výlete , dovolenke a potrebuje sa vyspať . Má 2.5 roka.
Maclaren Quest, best kočík ever. Do lietadla, do vlaku, po tráve, po mačacích hlavách, hocikde. Pri všetkých troch deťoch som ho mala, pri najmladšom dokonca od 4 mesiacov na výletoch.