icon

Našli ste lacnejší kočík, ktorý je funkčne podobný Britax Go Next?

akdalv333
25. sep 2015

Moj favorit je Britax Go Next, Brio Go(ten este v tej cene celkom je, ale farebne kombinacie uz dochadzaju), Joolz alebo Bugaboo... Viete o nejakych, ktore su funkcne na tom podobne, ale v nizsej cenovej kategorii? Lebo som zatial ziadny nenasla... Dakujem 🙂

Strana
z2
akdalv333
autor
14. aug 2017

@linda1984 myslim si ze prejde vsetko uplne v pohode 🙂 cestuje sa s nim tiez fajn, zalezi od auta.. Ale sportak sa da zlozit velmi jednoducho v kuse, cize to je tiez plus.. Ano presli sme na sportiak ked mal maly asi 7a pol mesiaca a zacal pomaly sediet... Spaval mi v nom cez den dvakrat denne, kedze jedine v kociku hned zaspal.. (myslim ze je to dost vdaka britaxu, v inom by tak dobre nespal) a asi bolo aj fajn ze nie je uplne v lahu, lebo sa nerozculoval ked som ho tam dala, trosku aj videl naokolo a zaspal... Akurat teraz ma rok a pol a uz ho velmi nevyuzivame... :( Co mi je dooost luto... U nas bol problem ten, ze maly od cca roka prestal spavat v kociku a na prechadzky von nechcel uz sediet v kociku, lebo je to taky maly drobec a britax je robeny na vacsie deti... Trosku v nom bol taky utopeny a kedze je strieska taka dlhaa, tak zlozena trochu po bokoch zavadzia a nevidel uplne na vsetky mozne strany z neho... Ale toto je velmi individualna vec, kedze on je od malicka az prilis zvedave dieta, poznam velmi vela deti, ktore sa rady vozia a su v tom kociku veelmi dlho, kedze sportova cast je vyborne velika.. Cize toto je vec ktoru dopredu nikto nevie... Uz sa tesim ked bude druhe a budem moct znovu britax vytiahnut 😇👍🏻 A tasku ma jednu pinkie a potom bebe jou.. Ale pasuju tam vsetky mozne tasky.. Aj obag si planujem kupit nabuduce 😇

Strana
z2