Navigton Scooner, Bee Cool Attic verzus Slide Hip Hop
Ahojte hladam lahky kocik pre skoro 2 rocneho chlapceka...ide mi o to aby bol lahky ,priestranny (hlavne na zimu aj ked bude naobliekany) a s polohovanim noziciek, spojena rucka....nieco medzi sportakom a klasickym golfacom..nasla som take zatial tieto ale nvm co ake su tam kolieska na zimu ...viem ze to nebude ako klasicky sportak ale zatial nemam skusenosti s takymito typmi kocikov....dakujem za kazdu radu
No aj mne sa paci...a hlavne ta opierka na nozicky a polohovat.opierka chrbatika a tiez aj imidz...v zime ste to ako riesili bolo to velmi komplikovane?ake su koleska plastove ci gumenne...nechcem hrkotat
Kolieska su gumené. Tak chodila som len tadial kde bol sneh odhrnuty 🙂 pridam fotky
Je teleskopicka.nie nehrkoce je riadne pevná. Firma Navington patri medzi tie luxusnejšie. Je kvalitný.
Minule som ho prala,vsetko sa da dat dole,ze ostane len kostra a zmesti sa to do práčky
prosím kolieska po hrbatej ceste nehrkocú?ako je odpružený,da sa aj trošku pohojdať?

ahoj ja mam Navington Scooner, som maximalne spokojna, siroky,este v nom aj teraz spava /dcerka ma 27m a okolo 90cm/ .s kolieckami je to o inom,do snehu moc nie su.ale zimu sme prezili v pohode.