icon

Neprehrieva sa čierny kočík?

eeyore2005
4. mar 2019

Ahojte, este by som sa chcela opytat, ci sa babatka nezvyknu prilis prehrievat v kocikoch ciernej farby?

baby26
•
4. mar 2019

Nechapem ako sa vam mozu pacit cierne kociky.Ved to vyzera ako truhla

elzena2
•
4. mar 2019

Ahoj, asi zalezi aj od materialu, my sme mali cierny v lete a bol skor hrubsi a hrozne sa prehrieval. Takyto si nekupuj.

elzena2
•
4. mar 2019

@baby26 ved aj niektore auta vyzeraju ako pohrebacke a predsa si ich ludia kupuju 😉 Ja som napr. kupovala z bazaru, takze farba bola posledne kriterium, dolezity bol pre mna podvozok

lucka12399
•
4. mar 2019

@baby26 100 ludi 100 chuti .. kazdemu sa iny paci. Ja radsej cierny ako dajaky ruzovy ..

baby26
•
4. mar 2019

Deticky v tych farebnych kocikoch vyzeraju krajsie ako v takych ciernych

lucka12399
•
4. mar 2019

@baby26 preboha vyzeraju vsade rovnako ...

skumavka
•
4. mar 2019

@baby26 je to vec vkusu. Ale z mojho pohľadu je cierny, resp.sivy kocik lepšie kombinovatelny s doplnkami a hrackami a aj samotne dieťa v ňom ma väčšinou farebne oblečenie, ci farebny fusak, tak to aspoň pekne ladi a nie je to kikirik.

lubik87
•
4. mar 2019

@eeyore2005 mala som čierny Concord Neo a neprehral.sa , teraz idem kupovať športový opäť čierny...mám béžový a to vám poviem je kompletne :D krásne vyzerá ale okamžite špinavý 😨

zuzanadolyx
•
10. mar 2019

Ja mam tiez cierny a paci sa mi. Je to elegentna farba a presne, dobre sa kombinuje. Neprehrieva sa vobec. Latka je z materialu ktory teplo neprepusta. Mam 3 kombinaciu Concord Wanderer, top podvozok (skusala som rozne ale nemal konkurenciu) a super kolesa, ziaden defekt alebo zaryte koliesko. Budem ho predavat, babo vyrastlo..ak by niekto potreboval.. mam k tomu aj cestovnu vanicku extra (ale cervenu)