Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@emmasarah13 tak som odmerala a vzdialenost tych vacsich kolies je 61 cm 😉 a je naozaj taky lehucky ako pisu 😉 som s nim moc spokojna 😉
@aaknell dakujem 😉
@emmasarah13 neni zač 😉
Baby mna by zaujimalo ako ide dole ta strieska myslim ci ide doststocne sklopit k madlu skrz slnko....vdaka pripadne dajte foto....
@aaknell ahoj aj tebe trci na jednej strane taky nit???
kociarik meme doma🙂) super rychlo v pondelok som objednavala a dnes dosiel🙂 😅 😝
Bebetto
Aj mi sa pripajame k vam.Aj my mame kociarik Nico Bebetto....2krat ho ideme dat reklamovat som s nim velmi spokojna velmi....az na tieto reklamacie.Ale je tam velmi mils ochotna pani comu sa tesim
babulky foto striešky ako ide sklopiť k madlu sa nenájde???
@misuliks ahoj ja som spokojna .....len bohuzial tie reklamacie ma neskutocne nicia...som alobodna mama peniaze na zvys nemam ale bohuzial mam treti kocik verila som ze vsetko bude kojecne rak ako ma byt len mam smolu jesnoeucho na kociare :/...raz mi reolamovali brzdu nedoliehala prave koleso na brzdu a reraz opierka noh je zlomena lbo je to dpst pabipne
@veronica30 ahoj nie ziadna nit mi netrčia 😉
@misuliks....hadam nebudem musiet vymenit som s nim spokojna no az na toto...mam rok a pet mesacnu dcerku a kociarik potrebujeme...a ja som spokojna no az na toto :/
@aaknell ale musi ti tam trcat jeden taky nit 🙂 dnes som tam volala a povedali mi ze to je proti samovolnemu rozlozeniu ze tam zachytim taku gumu este co tam tiez je🙂
@veronica30 jo ty myslis ako nyt ja som myslela ako nit 😉 no to je pojistka aby se to samo nerozlozilo
@aaknell ano ano dilino som zle som napisala 😀
@veronica30 uz ho mas? Aky je?
@veronica30 😀 tak aspon že sme si to vysvetlily 😉
ahojte kde ste kupovali tento kocik?kolko vas vysiel dakujem

@aaknell prosim ta mohla by si mi odmerat aka je vzdialenost kolies? tych vacsich? a je naozaj taky lahucky ako pisu?