icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

emmasarah13
2. júl 2013

@aaknell prosim ta mohla by si mi odmerat aka je vzdialenost kolies? tych vacsich? a je naozaj taky lahucky ako pisu?

aaknell
2. júl 2013

@emmasarah13 tak som odmerala a vzdialenost tych vacsich kolies je 61 cm 😉 a je naozaj taky lehucky ako pisu 😉 som s nim moc spokojna 😉

emmasarah13
3. júl 2013

@aaknell dakujem 😉

aaknell
3. júl 2013

@emmasarah13 neni zač 😉

laluchova
3. júl 2013

Baby mna by zaujimalo ako ide dole ta strieska myslim ci ide doststocne sklopit k madlu skrz slnko....vdaka pripadne dajte foto....

veronica30
4. júl 2013

@aaknell ahoj aj tebe trci na jednej strane taky nit???

veronica30
4. júl 2013

kociarik meme doma🙂) super rychlo v pondelok som objednavala a dnes dosiel🙂 😅 😝

veronica30
4. júl 2013

Bebetto

sosovica
4. júl 2013

Aj mi sa pripajame k vam.Aj my mame kociarik Nico Bebetto....2krat ho ideme dat reklamovat som s nim velmi spokojna velmi....az na tieto reklamacie.Ale je tam velmi mils ochotna pani comu sa tesim

sosovica
4. júl 2013
misuliks
4. júl 2013

@sosovica spokojna? 🙂

misuliks
4. júl 2013

@sosovica a preco ho davas reklamovat?

laluchova
4. júl 2013

babulky foto striešky ako ide sklopiť k madlu sa nenájde???

sosovica
4. júl 2013

@misuliks ahoj ja som spokojna .....len bohuzial tie reklamacie ma neskutocne nicia...som alobodna mama peniaze na zvys nemam ale bohuzial mam treti kocik verila som ze vsetko bude kojecne rak ako ma byt len mam smolu jesnoeucho na kociare :/...raz mi reolamovali brzdu nedoliehala prave koleso na brzdu a reraz opierka noh je zlomena lbo je to dpst pabipne

aaknell
4. júl 2013

@veronica30 ahoj nie ziadna nit mi netrčia 😉

misuliks
4. júl 2013

@sosovica tak to ti nezavidim, dufam, ze teraz to bude ok, ale pri tretej reklamacii mas narok na vymenu tovaru, alebo vratenie peniazi, ci?

sosovica
4. júl 2013

@misuliks....hadam nebudem musiet vymenit som s nim spokojna no az na toto...mam rok a pet mesacnu dcerku a kociarik potrebujeme...a ja som spokojna no az na toto :/

veronica30
4. júl 2013

@aaknell ale musi ti tam trcat jeden taky nit 🙂 dnes som tam volala a povedali mi ze to je proti samovolnemu rozlozeniu ze tam zachytim taku gumu este co tam tiez je🙂

aaknell
4. júl 2013

@veronica30 jo ty myslis ako nyt ja som myslela ako nit 😉 no to je pojistka aby se to samo nerozlozilo

veronica30
4. júl 2013

@aaknell ano ano dilino som zle som napisala 😀

ustrachana
4. júl 2013

@veronica30 uz ho mas? Aky je?

aaknell
4. júl 2013

@veronica30 😀 tak aspon že sme si to vysvetlily 😉

zlatanka
5. júl 2013

ahojte kde ste kupovali tento kocik?kolko vas vysiel dakujem

niquska
5. júl 2013

@sosovica ahoj sklade si objednavala kocik? lebo ja z e-kociky prisile teraz stvrtok a som mximalne nespokojna pretoze mi prisiel kocik so sivym ramom a ciernymi kolesami , teraz som pani pisala ze chcem aby tuto chybu napravili myslis ze sa to da reklamovat?

sosovica
5. júl 2013

@niquska ahoj ja si myslim ze by sa to dalo ak maju na sklade neviem ti povedat ale je to mila pani tak hadam ty vyhovie drzim palce daj vediet

niquska
5. júl 2013

@sosovica pani napisala ze sa vymeni ram ze tam nastala daka zrada...a ty si ku kociku dostala aj plastenku ?alebo nieco?

sosovica
5. júl 2013

@niquska no vidiš to som rada ona je velmi mila.Druhy krat idem reklamovať a je velmi ustretova a mila.Len nanožnik a pršiplašť ale ten sa hned roztrhol kupila som si v DMku maju vynikajuci

niquska
5. júl 2013

@sosovica aha ja ze to nema byt k tomu lebo nikde nebolo pisane ze aj prsiplat posielaju