icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

lelec
11. sep 2013

@chjulia ano ano dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem super heh

lelec
11. sep 2013

@zabka1992 opytam sa jej a napisem IP Ok?

chjulia
11. sep 2013

@lelec inač teraz ľutujem, že som túto nekúpila aj ja, rozhodovala som sa medzi emitexom a touto 😒

zuzana9411
11. sep 2013

@mita9 aj mne ťahá do ľava. Už ste boli reklamovať? Ja som na nervy, konečne máme kočik ktorý sa mi páči a teraz toto. Najhoršie je že sme ho kupovali v PO a bývame v SC

chjulia
12. sep 2013

@zuzana9411 ahoj, a ako dlho kočík máš? Robí ti to od začiatku. Tohto sa ja hrozím, tých reklamácií 😒

zuzana9411
12. sep 2013

@chjulia no dnes je presne týžden čo ho máme , a robi mi to 3 deň ☹

zuzana33311
12. sep 2013

@lelec ja mam tiez v ciernej farbe kociar... a ta ruzova podlozka je uzasna... mamina nebude sit podlozky na objednavku??? 🙂 ja by som si tiez priala takuto pekne ruzovu... 🙂

chjulia
13. sep 2013

Tak v pondelok by mi mal doraziť kočík 🙂, už sa teším 😀 , len dúfam, že bude v poriadku a nebudem musieť reklamovať.

lelec
13. sep 2013

@zuzana33311 no kludne mi napiste do IP kto by mal zaujem inak maminka mi bude robit na twnto kocik aj novy nakupny kos dolu kryty lebo tento je maly tak potom pridam foto kto by mal zaujem

zuzana9411
13. sep 2013

@lelec ten kôš ešte nevidím a už ho chceeem 😀

mita9
14. sep 2013

@zuzana9411 ja som ho objednavala cez net :-/ ..a este som ho neposielala..nejak sa musim k tomu odhodlat

zuzana9411
14. sep 2013

Baby, jedna otázka. Na strieške ten koniec, myslím tú časť s nápisom, ste mali takú peknú rovnu hneď keď ste kočík kúpili, alebo sa časom vyrovnala? Ja ju mam takú nepeknú pokrčenú a neviem čo s ňou

chjulia
16. sep 2013

Ahojte, tak mne dnes došiel kočík a moje prvé dojmy sú veru také zmiešané. Doteraz som mala Tako Princess, takže porovnávam............ dizajnovo je Nico perfektný 🙂 aj s farbou som spokojná, je priestranný, nákupný košík malý ale zasa dobré prístupný......... no horšie je to čo sa týka skladania, ten môj Tako som zložila aj rozložila za pár sekúnd, no s týmto sa fakt trápim, strašne to ide ťažko, normálne som sa zapotila kým som ho zložila, asi si musím zvyknúť...... a už vôbec si neviem predstaviť to skladať spolu aj so sedacou časťou, síce sa mi to podarilo ale zdvihnúť do kufra nehrozí 😒 Zatiaľ sme neboli na prechádzke ale takto doma sa mi lepšie manipuluje s Takom, u Nica mi chýba to, že sa podnožka nedá zdvihnúť úplne hore (my to tak teraz dávame aby nám hračky nevypadávali po ceste 🙂 ). Čo sa materiálu týka, tak je skoro rovnaký, u Taka je to všetko také pevnejšie, lepšie vypolstrované - aj ta opierka na nôžky je lepšia. Som zvedavá na prvú jazdu 🙂 , potom nahodím aj fotky.

chjulia
16. sep 2013

Inač skvelé sú tie návleky na kolieska 😉 a pláštenka vyzerá pevne

chjulia
16. sep 2013

Fotky Nico Babetto sivý 230

chjulia
16. sep 2013

a ešte s autosedačkou Maxi Cosi Cabriofix

chjulia
17. sep 2013

@lelec ahoj, už si vybrala nejakú tašku na kočík? 🙂

niquska
18. sep 2013

@lelec aj my by sme chceli taku podlozku ak by sa dalo 😎 inac baby davat do kocvika cez zimu este aj fusak ci ako dekou zakrite?

magic08
18. sep 2013

kocky, odkial ste objednavali kocik?

chjulia
18. sep 2013

@magic08 ahoj, ja som objednávala z mravcek.eu, majiteľka je veľmi ochotná a milá 🙂

chjulia
18. sep 2013

ja som kúpila do kočíka podložku emitex moby, je obojstranná - z jednej strany flísová a z druhej bavlnená na leto

lelec
18. sep 2013

@niquska jasne presne taku istu?napis mi ip dam ti vediet

motylik1987
19. sep 2013

Ahojte baby,aky typ fusaku mate do Nica?Neviem ci nebude ten klasika kratky??? a este co mate fialovy,aku farbu fusaku???? 😀 😀 😀

chjulia
20. sep 2013

@motylik1987 ja mam taký obyčajne klasický ešte po prvom synovi, skúšala som ho dať do kočíka a nezdá sa mi krátky a syna som tam posadila a má veľa miesta, ale každý fusak má asi inú dĺžku a záleží aj aké staré dieťa máš, môj je ešte drobček 🙂

motylik1987
20. sep 2013

@chjulia dakujem za info,mno maly ma 14mesiacov a vysoky tak na 2roky minimalne..uz som zohnala,dufam ze bude aj real ako na foto a bude pasovat... 😀

kkatkaaa
20. sep 2013

baby prosim vas aky fusak je vhodny do tohto kocika ak mam rocneho syna? zase aby sa tam mestil a vedel sa aj daco hybat :D dakujem :D

chjulia
20. sep 2013

@kkatkaaa pozri emitex, maju dobre vyrobky a tie fusaky su do 3 rokov

chjulia
20. sep 2013

@kkatkaaa a myslim ze maju aj video na youtube

sisa2210
21. sep 2013

@zuzana9411 ahoj no ja som ju mala pekne rovnu

ella10
22. sep 2013

ahojte prosim vas neviete kde by som si mohla pozriet tento kocik v okoli Popradu neviete maju ho aj v predajni v Nowom Targu dakujem.