Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
no uz sa mi zlomil ten dzindzik malinky kde ma babo nozicky tak mi to pada dolu 😠 😠 😠 posielali ste to uz niektora na reklamaciu???
@glock prosím ťa si s kočiarikom bebetto nico plus stále spokojná? drží celý pokope? dobre sa skladá? nemusela si nič reklamovať? rozmýšľam nad týmto kočiarikom alebo nad camarelom...ďakujem
@kandrea Ahoj, dnes jsou Andrejce 4 týdny a doteď jsme s ním všichni včetně tatínka spokojeni. Nic se nepokazilo, nic se nerozbilo, takže mohu jen doporučit. Tady u nás v Plzni se to Nicem Plus začíná celkem hemžit, takže nebudu jediná spokojená 🙂 Skládá se fajn (samozřejmě to chce cvik). Takže za naši rodinu...PARÁDNÍ kočárek 🙂
Jéééj zajtra príde balík 🙂 uz sa ho neviem dočkať 🙂)))
@veronica30 juj to je škoda ... Dala si to uz reklamovat? Dúfam ze to je nie dake slabucke:(
@minikk no uz som to poslala na reklamaciu tak cakam na vyjadrenie od e-kociky.
Ahojte, nezasekáva sa vám na kočíku brzda? Lebo mne stále a rozčuľuje ma to, neviem či mám nejako zle namontované kolesá či čo 😒 , keď do tej brzdovej tyčky kopnem, tak to povolí.....
@veronica30 tak som zvedava ako to dopadne aj ja som stade objednavala ;)
Tak uz ho mám aj ja doma 😄no celkom fajn len ten nanoznik mi tam dako nesedí je daky veľký a je aj dosť ťažký 😞ale ináč super aj sa mi ľahko sklada ... Zajtra vyskusame😀
ako je to s tym kočikom cez zimu , je vhodny , vojde sa donho fusak , vdaka
Ahojte babenky otvaram tu debatu ohladom kočika Nico Bebetto doteraz som snim bola nadmieru spokojna ale prišla jedna vec čo ma prekvapila,padajuca strieška to je hrozne a ako som ti tu s vami niektorými pisala su s tým problemi ako mohol vyrobca nieco taketo zanedbať nechapem fakticky suprovy kočika skoro každej druhej pada strieška zošuchuje sa nakolko je moc velka avaha dieta robi niečo svoje nechpem.ale čo stým len uťahovať šrobiky hruza..
☹ Ano dnes som voala s tým panom s obchodu ze treba utiahnut šrobiky ale radsej im to poslem mam dva kociky takže pohode som zvedava co s tým urobia...Ale tak su to polske kociky pekne krasne suprove splnaju ucel ale ta strieska ma dorazila fakt to ej zaklad kocika no. 😒 a preto ma sklamal vyrobca že nemyslel na zakladnu vec.
@marianna162 ahoj, tak kočík má veľké nafukovacie kolesá, takže do snehu budú dobre - kvôli tomu som ho ja kupovala a fusak sa tam zmestí v pohode, je priestranný
@aniko31 ja som to poriesila kabelkou tiez takto..nem problem 🙂
@lelec dnes som skúšala tie brzdy a super to ide, keď najskôr k sebe potiahnem.............keby si vedela koľkokrát som ja rozobrala kolesá, že čo s tým mám 😉 , škoda že som skôr nevedela......... ešte mi budeš možno vedieť poradiť ohľadom vŕzgania predných kolies, stále mažeme olejom ale o pár dní zasa vŕzgajú - je na to nejaký špeciálny sprej alebo olej?

@chjulia waaaaau teraz to super vyzera,ja som tiez mala cierny nico a ja hlupa som ho predala a teraz lutujeeeeeeeem a hlavne ked pozriem na tvoj ☹