icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

leeenka10
26. sep 2013

@chjulia waaaaau teraz to super vyzera,ja som tiez mala cierny nico a ja hlupa som ho predala a teraz lutujeeeeeeeem a hlavne ked pozriem na tvoj ☹

chjulia
26. sep 2013

@leeenka10
@minikk
ďakujem, aj mne sa teraz páči 🙂 , len keby ešte tak to moje dieťa zlaté chcelo v tom kočíku sedieť, tak to by bolo super 😉

veronica30
30. sep 2013

no uz sa mi zlomil ten dzindzik malinky kde ma babo nozicky tak mi to pada dolu 😠 😠 😠 posielali ste to uz niektora na reklamaciu???

kandrea
30. sep 2013

@glock prosím ťa si s kočiarikom bebetto nico plus stále spokojná? drží celý pokope? dobre sa skladá? nemusela si nič reklamovať? rozmýšľam nad týmto kočiarikom alebo nad camarelom...ďakujem

glock
30. sep 2013

@kandrea Ahoj, dnes jsou Andrejce 4 týdny a doteď jsme s ním všichni včetně tatínka spokojeni. Nic se nepokazilo, nic se nerozbilo, takže mohu jen doporučit. Tady u nás v Plzni se to Nicem Plus začíná celkem hemžit, takže nebudu jediná spokojená 🙂 Skládá se fajn (samozřejmě to chce cvik). Takže za naši rodinu...PARÁDNÍ kočárek 🙂

minikk
2. okt 2013

Jéééj zajtra príde balík 🙂 uz sa ho neviem dočkať 🙂)))

minikk
2. okt 2013

@veronica30 juj to je škoda ... Dala si to uz reklamovat? Dúfam ze to je nie dake slabucke:(

veronica30
2. okt 2013

@minikk no uz som to poslala na reklamaciu tak cakam na vyjadrenie od e-kociky.

chjulia
2. okt 2013

Ahojte, nezasekáva sa vám na kočíku brzda? Lebo mne stále a rozčuľuje ma to, neviem či mám nejako zle namontované kolesá či čo 😒 , keď do tej brzdovej tyčky kopnem, tak to povolí.....

minikk
2. okt 2013

@veronica30 tak som zvedava ako to dopadne aj ja som stade objednavala ;)

minikk
3. okt 2013

Tak uz ho mám aj ja doma 😄no celkom fajn len ten nanoznik mi tam dako nesedí je daky veľký a je aj dosť ťažký 😞ale ináč super aj sa mi ľahko sklada ... Zajtra vyskusame😀

smejkaa2
3. okt 2013

@mickri Mne skrípali trošičku,ale to treba mazat 🙂

marianna162
4. okt 2013

ako je to s tym kočikom cez zimu , je vhodny , vojde sa donho fusak , vdaka

antonia13
7. okt 2013

Ahojte babenky otvaram tu debatu ohladom kočika Nico Bebetto doteraz som snim bola nadmieru spokojna ale prišla jedna vec čo ma prekvapila,padajuca strieška to je hrozne a ako som ti tu s vami niektorými pisala su s tým problemi ako mohol vyrobca nieco taketo zanedbať nechapem fakticky suprovy kočika skoro každej druhej pada strieška zošuchuje sa nakolko je moc velka avaha dieta robi niečo svoje nechpem.ale čo stým len uťahovať šrobiky hruza..

chjulia
7. okt 2013

@antonia13 ahoj, no nestraš že padá strieška - a bola si to reklamovať?

antonia13
7. okt 2013

☹ Ano dnes som voala s tým panom s obchodu ze treba utiahnut šrobiky ale radsej im to poslem mam dva kociky takže pohode som zvedava co s tým urobia...Ale tak su to polske kociky pekne krasne suprove splnaju ucel ale ta strieska ma dorazila fakt to ej zaklad kocika no. 😒 a preto ma sklamal vyrobca že nemyslel na zakladnu vec.

antonia13
7. okt 2013

@antonia13 ale žial na otot sa sťažuje skoro každa druha baba bala som sa či to nemam len ja ale nie,čim vačšie dieta oto horšie.

chjulia
7. okt 2013

@marianna162 ahoj, tak kočík má veľké nafukovacie kolesá, takže do snehu budú dobre - kvôli tomu som ho ja kupovala a fusak sa tam zmestí v pohode, je priestranný

aniko31
8. okt 2013

Antonia13 - takto máme ten padajúci kryt vyriešený my

antonia13
8. okt 2013

@aniko31 Aha vidis to ma nenapadlo hmm aj takto sa to da.

svetlusska
9. okt 2013

@aniko31 ja som to poriesila kabelkou tiez takto..nem problem 🙂

lelec
10. okt 2013

@chjulia no mozeti to robit to ked zabrzdis kocik a opries sa on posunies ho zabrzdeny tak ono to ma taku poistku a nejde ti to odbrzdit ono je tak robene treba ho posunut smerom k sebe a brzda krasne povoli

lelec
10. okt 2013

@aniko31 mozem vediet akoze padajuci? ved ja mam strech v celku zazipsovanu

aniko31
10. okt 2013

@lelec
Tak že strecha sa pod vlastnou váhou zosmykuje dozadu dala som tam čiernu gumu aby to aspoň nebolo vidno tak ako ná tejto fotke asi je problém v tom že sa uvoľňujú tie skrutky čo ju držia ná bokoch dúfam že som to popísala zroZumiteľne

chjulia
10. okt 2013

@lelec ja to chápem tak, že asi nedrží tá konštrukcia tej strechy - dúfam, že mňa to obíde .......... ďakujem za radu s tými brzdami, zajtra budem skúšať vždy najskôr k sebe a uvidím 😉

lelec
11. okt 2013

@chjulia no asi hej ale tam treba len vymenit niti na tej streche a tie brzdy no netreba do zabrzdeneho kocika potlacit vtedy to ide lahko ak sa on nikto oprie alebo zatlaci tam sa zacvakne ta poistka a potom to nejde treba ho potiahnut smerom k sebe a potom dopredu to povoli

lelec
11. okt 2013

@aniko31 treba vymenit nity

aniko31
11. okt 2013

@lelec
Ďakujem skúsim

chjulia
11. okt 2013

@lelec dnes som skúšala tie brzdy a super to ide, keď najskôr k sebe potiahnem.............keby si vedela koľkokrát som ja rozobrala kolesá, že čo s tým mám 😉 , škoda že som skôr nevedela......... ešte mi budeš možno vedieť poradiť ohľadom vŕzgania predných kolies, stále mažeme olejom ale o pár dní zasa vŕzgajú - je na to nejaký špeciálny sprej alebo olej?

minikk
12. okt 2013

@chjulia aj mi sme už olejovali predné kolesa 🙂) a to stou brzdou som sa aj ja cudovala hihi už sme mudrejsie..