icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

e_kociky
27. jún 2014

@bokroska ak by ste sa teraz rozhodli pre farbu ktorá je na sklade tak vieme zaslať ešte dnes. ozvite sa mi prosím do IP a dohodneme sa.

bokroska
27. jún 2014

@e_kociky dakujem za info,ale este sa len rozhodujeme.

e_kociky
27. jún 2014

@bokroska ok, ak sa rozhodnete kľudne sa ozvite 🙂

uci82
29. jún 2014

ja tento kociarik na 100% odporucam, maximalna spokojnosť. Už ho ale predávam, lebo sa už moja malá nechce voziť, bližsie info u mna v bazáriku 😉

lowike
10. júl 2014

@adriana132 konečne som vyskúšala Nico naživo aj s prenosnou taškou a som veľmi rada, že som sa rozhodla pre toto riešenie - mám fusakotašku Emitex a sedí tam ako uliata, nepadá, nezavadzia a to, že nie je Nico úplne do ľahu vôbec nevadí, lebo tá taška má tvrdé dno a to sa vykompenzuje .... ak budem mať čas, pridám aj foto
teraz používam samozrejme tašku s odzipsovaným vrchom a keď príde jeseň/zima, bábu tam bude krásne teplúčko a nič ho neprefúka vďaka tomu, ako je Nico robený - no teším sa z neho 🙂

darinkazv
12. júl 2014

@bokroska ahojky, už ste kúpili nico? ak nie, kuk môj bazárik, akurát ho predávam vo farbe fuchsia. v záruke je ešte do januára 2016.

bokroska
12. júl 2014

@darinkazv dakujem za ponuku,rozhodla som sa nakoniec pre brio.

inkognitodv
28. júl 2014

Holky, mám dotaz. Taky se Vám cca po týdnu samy vypouští přední kola ? My budem mít miminko až 7.8.-zatím mi tu kočárek jen stojí a já jen občas s ním přejedu obývák,ale tohle mě teda zarazilo. Manžel to nafoukl a po týdnu je to zas měkké....Co s tím?To se to bude muset fakt tak často nafukovat-to snad ne né??? 😖

mimisk
29. júl 2014

@inkognitodv bud mate nieco s ventilkom. alebo mate riedku dusu

alenka210
7. aug 2014

@e_kociky dobry den, ked si objednam kock´dokedy by ste ho vedeli dodat? Ale bo da sa prevziat niekde aj osobne

e_kociky
7. aug 2014

@alenka210 Dobrý večer, kočík je možné osobne prevziať v Bardejove, alebo zaslať priamo k vám domov. O akú farbu máte záujem?

alenka210
7. aug 2014

@e_kociky fuchsia

alenka210
7. aug 2014

@maca85 ahoj prosim ta v akom obchode v dunajskej strede si ho videla

e_kociky
8. aug 2014

@alenka210 je na sklade, ak máte záujem napíšte mi IP a dohodneme sa 😉

adriana132
8. aug 2014

@lowike dakujem,....a budem cakat na tu fotku s fusakotaskou ..som zvedava ako to spolu vyzera

adriana132
8. aug 2014

Ak by mal niekto na predaj bebetto nico sportovy (100 - 120 eur) dajte vediet....najlepsie neutralna farba. Vdaka

garonka
12. aug 2014

baby, ma tento kočík aj plaštenku proti dažďu? či ste kupovali univerzalnu? ďakujem 🙂

lowike
12. aug 2014

@garonka má, a ešte má aj návleky na kolesá, aby si nešla so špinavými domov 🙂

garonka
12. aug 2014

@lowike fíha, super 😵 ďakujem

1104
14. aug 2014

@lowike ahoj tiež rozmýšľam nad týmto kocikom len mám otázku. Dá sa zložiť v celku? Myslím tak že nedáš dole športovú sedacku.

lowike
14. aug 2014

@1104 dá sa, niekde na začiatku tohto fóra písali baby aj presné inštrukcie, ako na to, aby to išlo ľahko - ja som ho ešte neskladala, len v predajni nám to ukázali

1104
15. aug 2014

@lowike Neviem to najst nevies kde si to citala?

1104
15. aug 2014

@lowike Uz som to nasla dakujem.

anulinkamalinka
18. aug 2014

ahojte babenky, nemáte náhodou skúsenosť alebo neviete či sa vôbec dajú kúpiť niekde nové zadné kolesa na bebetto nico? Ďakujem

inkognitodv
3. sep 2014

u nás to šlo normálně objednat u prodejce kočárku.

misuliks
9. sep 2014

ahoj, neviete mi poradit? ako sa bude riesit reklamacia kocika, ak sa mi pokazila brzda? to mi ho zoberu na nejaky cas a ja budem bez kociara, ci ako? nemate niektora skusenost??? ☹

palousek
11. sep 2014

JAK JE TO SE ŠKRÁBANCEMA NA BÍLE KONSTRUKCI ?

palousek
11. sep 2014

ZAJÍMÁ MĚ ZDA JE TO OPROTI STŘÍBRNÉ ...NEPRAKTICKÉ ?

svetlusska
11. sep 2014

@misuliks ja som ho davala tiez reklamovat kvoli brzde som isty cas bez kocika nastastie sa uz kocikom nevozime...

palousek
11. sep 2014

moju se zeptat zda máte bílou konstrukci a jak se udržuje ? Není lepší stříbrná kvuli škrabancum že nebudou tolik vidět ? Brala bych reálné foto...máte ? 🙂 Děkuji