Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
ja tento kociarik na 100% odporucam, maximalna spokojnosť. Už ho ale predávam, lebo sa už moja malá nechce voziť, bližsie info u mna v bazáriku 😉
@adriana132 konečne som vyskúšala Nico naživo aj s prenosnou taškou a som veľmi rada, že som sa rozhodla pre toto riešenie - mám fusakotašku Emitex a sedí tam ako uliata, nepadá, nezavadzia a to, že nie je Nico úplne do ľahu vôbec nevadí, lebo tá taška má tvrdé dno a to sa vykompenzuje .... ak budem mať čas, pridám aj foto
teraz používam samozrejme tašku s odzipsovaným vrchom a keď príde jeseň/zima, bábu tam bude krásne teplúčko a nič ho neprefúka vďaka tomu, ako je Nico robený - no teším sa z neho 🙂
Holky, mám dotaz. Taky se Vám cca po týdnu samy vypouští přední kola ? My budem mít miminko až 7.8.-zatím mi tu kočárek jen stojí a já jen občas s ním přejedu obývák,ale tohle mě teda zarazilo. Manžel to nafoukl a po týdnu je to zas měkké....Co s tím?To se to bude muset fakt tak často nafukovat-to snad ne né??? 😖
@lowike dakujem,....a budem cakat na tu fotku s fusakotaskou ..som zvedava ako to spolu vyzera
Ak by mal niekto na predaj bebetto nico sportovy (100 - 120 eur) dajte vediet....najlepsie neutralna farba. Vdaka
baby, ma tento kočík aj plaštenku proti dažďu? či ste kupovali univerzalnu? ďakujem 🙂
ahojte babenky, nemáte náhodou skúsenosť alebo neviete či sa vôbec dajú kúpiť niekde nové zadné kolesa na bebetto nico? Ďakujem
ahoj, neviete mi poradit? ako sa bude riesit reklamacia kocika, ak sa mi pokazila brzda? to mi ho zoberu na nejaky cas a ja budem bez kociara, ci ako? nemate niektora skusenost??? ☹
@misuliks ja som ho davala tiez reklamovat kvoli brzde som isty cas bez kocika nastastie sa uz kocikom nevozime...
moju se zeptat zda máte bílou konstrukci a jak se udržuje ? Není lepší stříbrná kvuli škrabancum že nebudou tolik vidět ? Brala bych reálné foto...máte ? 🙂 Děkuji

@bokroska ak by ste sa teraz rozhodli pre farbu ktorá je na sklade tak vieme zaslať ešte dnes. ozvite sa mi prosím do IP a dohodneme sa.