Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
ja tento kociarik na 100% odporucam, maximalna spokojnosť. Už ho ale predávam, lebo sa už moja malá nechce voziť, bližsie info u mna v bazáriku 😉
@adriana132 konečne som vyskúšala Nico naživo aj s prenosnou taškou a som veľmi rada, že som sa rozhodla pre toto riešenie - mám fusakotašku Emitex a sedí tam ako uliata, nepadá, nezavadzia a to, že nie je Nico úplne do ľahu vôbec nevadí, lebo tá taška má tvrdé dno a to sa vykompenzuje .... ak budem mať čas, pridám aj foto
teraz používam samozrejme tašku s odzipsovaným vrchom a keď príde jeseň/zima, bábu tam bude krásne teplúčko a nič ho neprefúka vďaka tomu, ako je Nico robený - no teším sa z neho 🙂
Holky, mám dotaz. Taky se Vám cca po týdnu samy vypouští přední kola ? My budem mít miminko až 7.8.-zatím mi tu kočárek jen stojí a já jen občas s ním přejedu obývák,ale tohle mě teda zarazilo. Manžel to nafoukl a po týdnu je to zas měkké....Co s tím?To se to bude muset fakt tak často nafukovat-to snad ne né??? 😖
@inkognitodv bud mate nieco s ventilkom. alebo mate riedku dusu
@lowike dakujem,....a budem cakat na tu fotku s fusakotaskou ..som zvedava ako to spolu vyzera
Ak by mal niekto na predaj bebetto nico sportovy (100 - 120 eur) dajte vediet....najlepsie neutralna farba. Vdaka
baby, ma tento kočík aj plaštenku proti dažďu? či ste kupovali univerzalnu? ďakujem 🙂
ahojte babenky, nemáte náhodou skúsenosť alebo neviete či sa vôbec dajú kúpiť niekde nové zadné kolesa na bebetto nico? Ďakujem
u nás to šlo normálně objednat u prodejce kočárku.
ahoj, neviete mi poradit? ako sa bude riesit reklamacia kocika, ak sa mi pokazila brzda? to mi ho zoberu na nejaky cas a ja budem bez kociara, ci ako? nemate niektora skusenost??? ☹
JAK JE TO SE ŠKRÁBANCEMA NA BÍLE KONSTRUKCI ?
ZAJÍMÁ MĚ ZDA JE TO OPROTI STŘÍBRNÉ ...NEPRAKTICKÉ ?
@misuliks ja som ho davala tiez reklamovat kvoli brzde som isty cas bez kocika nastastie sa uz kocikom nevozime...
moju se zeptat zda máte bílou konstrukci a jak se udržuje ? Není lepší stříbrná kvuli škrabancum že nebudou tolik vidět ? Brala bych reálné foto...máte ? 🙂 Děkuji

@bokroska ak by ste sa teraz rozhodli pre farbu ktorá je na sklade tak vieme zaslať ešte dnes. ozvite sa mi prosím do IP a dohodneme sa.