Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@motylik1987 ja som si ho už objednala minulý týždeň ešte za cenu 175eur,behom dvoch dní mi má prísť a koľko stojí?
@motylik1987 vav riadne posli hore s cenou...asi je fakt predavany
@svetlusska no tak ja uz som to nestihla ☹
@kinlly7 190najlacnejsi,na porazenie.
@svetlusska no hej asi je,ale je to strasne jak na nas zarabaju,ak sa podari objednam z CZ....
ja som nasla toto este
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15255308&tab=3
a naozaj ste snim take spokojne?ja by som ho chcela iez objednat ale bojim sa kedze som ho nevidela nazivo ci dost velky ,aby mala moja malá v tom pohodlie aj na spanok.
@vikijana no len to je odkaz na obchod e-kociky tak predpokladam ze ti napisu ze je to stara cena 😖 ale ak by bola realna tak aj ja odtial beriem.inak som nasla CZstranku kde stoji 161eur a postovne 13-15eur,takze stale o 10menej nez u nas.a maju aj ine farby 😀
hod sem tu stranku kuknem si to🙂dakujeem
@vikijana ano tu som myslela...musis ma oznacit inak mi neda upozornenie 🙂 som sem nahodou kukla 🙂 som im pisala a to postovne mam priamo od nich
@motylik1987 a ten za tym ten filippo vyzera tiez inak velmi dobre.hmm tak tam je na vyber teda pekne mnozstvo tam je z coho vybrat a super cena si myslim.
@motylik1987 ak si vsimnes tak ten ma dokonca vacsiu nosnost ma az 20kg a nico ma 15kg
@vikijana ano uz som ho pozerala,ale u mna je hlavna otocna sedacka,ja si neviem predstavit nevidiet na maleho 😀 takze pre mna je ideal nico 🙂 aj si skusala pisat na ten odkaz co mali cenu 175 este ?
nie este som neskusala lebo stale hladam vhodny kocik🙂uz mi z toho hrabe🙂ale asi ostanem tiez pri tom nicu
@motylik1987 už ho mám doma,akurát som ho dovykladala,je pekný len tá farba som si myslela,že bude slivková a ona je úplne že fialová...to ma serie ☹
@kinlly7 tak nevyzera ako na foto co si pridavala? ak sa ti da odfot prosim ta
@vikijana ja som hladala 2mesiace a veru mi sibalo,aj vo forach v CZ som prihlasena co sme sa radili 🙂ale lepsi podla mna ako nico nemi,na moje naroky 🙂
@motylik1987 no to prave aj ja ma naroky vysoke a pre mna je hlavne aby to preslo aj zly teren a bolo pohodlne pre malu aby mala miesto aj na dobre spanie🙂
@vikijana tak co som pisala s babami tak su spokojne s nim 🙂uz som im pisala ci tam je aktualna cena
@motylik1987 tak daj vediet ako dopadnes🙂asi si aj ja objednam a hotovo a nebudem uz spekulovat!
@vikijana ok dam vediet ked odpisu,ale ak to je stara cena,tak objednam z CZ,aj 10eur usetrenych je pre mna dost 😀
@motylik1987 ved jasne🙂tak uvidis
@leeenka10 tak mi odpisali aj e to ako som vravela,190je teraz cena,nemaju to zmenene somari.... 😠
@motylik1987 no je taký istý,akurát je trocha fialovejší...ale nemôžem prísť nato ako sa dá zložiť v kope,akosi mi to nejde 😒
@kinlly7 jaj,ale da sa k chlapcovi v pohode aj tak?na CZ stranke je este tmavsí....tak neviem :( jaj sa to sere,cena ide hore,farba je inaksia ... 😝
...tak nakoniec som objednala cierny 🙂
...este za staru cenu 175€,posledny kus 🙂

@motylik1987 ja som ho práve včera večer objednala a stál este 175e... Asi sa dosť predáva...a už som ho videla aj za 250e..