Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@vianocka85 a preco budes predavat dvojmesacny kocik? Teda ak sa smiem spytat
@kinlly7 ahoj,pls ta,ak si eate pamatas,odkial si objednavala ty krasnu fialkovu tasku na Nico? Ďakujem
@vianocka85 a sprav si aj inzerat pod menom... som fakt ale.zvedava,co bolo na nom zle
@katka253111 to som si davala šiť od jednej pani tu z MK, ale už fakt neviem od ktorej 😉
@kinlly7 joooj, skoda 😉
@katka253111 to bolo viac ako pred 1,5 rokom popozeraj v bazare alebo e-shopoch
@kinlly7 https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/golh/sie... toto asi nie je to iste,ze
@katka253111 je to taká podobná ale hore sa zapínala na suchý zips
Som max spokojnaaaaa ... vyborny odporucam... no zial mala mi v nom odmieta sediet ... place v nom...netusim preco ... chce len chodit ...
@vianocka85 moznoze sa este povozi,ze len take obdobie..nkamoskina ako rok a kusok stara sa odmietala vozit a teraz dvojročná sa chce
@vianocka85 davam sem link jednej panej z fb, ta zhana tskt,co ss da otoxit a pre.dievcatko 🙂
@vianocka85 teda dala som ho jej
Mamičky nemate nahodou niektora na vymenu Bebetto Nico 2015 modru alebo celu šedu ( nie karovanu,len čisto sedu) možno aj inú pre chlapca korbičku? Ja som objednavala telefonicky kedze sm potrebovala kočík hned na druhý deň a mali len tmavomodro- šedý, moc som tým nadšena nebola ale iný nemali, modlila som sa nech sa mi paci, ale nepáči sa mi.Je čistonový, najlepsie okres Nitra, vemením aj za používanú korbičku,ale v bezchybnom stave.
@erka21 ja mam.len.cisto modru vid foto na predch.strane,ale to je 2014
@katka253111 môžem sa ta spýtať či to čo je na predku striešky / čo tam tak vysi dole s napisom nico/ sa da zastrčit dovnutra? koli tomu som nechcela nico 2014 🙂
@erka21 ano da,je to silt.a.je.to fakt super vec 🙂 ja som spokojna 🙂 a preco sa ti.nepaci,ved je super
@katka253111 no mne sa ten silt asi zlomil vo vnutri, hoci sme ho nepouzivali, teraz nedrzi ani zastrceny, ani vystrceny, neviem, kde je chyba 😒
@schiantii a neda sa ti reklamovať? Ak nie,ja vy.som to skusila odparat zvnutrs a skusila to zlepit alebo dako spevnit
Ahojte mamicky. Chcem sa opytat vojde do nica bebetta aj vacsie dieta ?moj maly ma 8 mesiacov a uz teraz je velky... A co sa tyka tych kolies nehrkocu vam?
@lenka0802 moj ma 10, nie je tucny,ale vysoku a v pohode 🙂 kolesa nehrkocu,su nafukovacie
@katka253111 dakujem;) no aj moj je vysoky 🙂..
@lenka0802 no my ho budeme mat i na zimu,tak verim.tomu,ze sa vopchame.i s.fusakom 🙂 kazdopadne ma zospodu i zvrchu dost miesta
Baby nemáte niektorá záujem o kocik? Mam trojkombináciu ak chcete kuknite na môj bazár
.. Je použivany 4 mesiace a to len vanička sportak vobec
@katka253111 no tak idem ho dnes asi objednat. No aj ja ho chcem aj na zimu tak dufam ze sa vojdeme🙂
Chcela by som sa spýtať neviete nahodou kde v kamennom obchode v Nitre alebo v Dunajskej strede môžem vidiet bebetto nico 2015 Ďakujem
Tak bola som si dneska pozriet kociarik u nas v ke ho maju v bocian baby.. Fakt je velmi pekny.. Aj malemu sa v nom pacilo alemaly ho len v tmavo sivej tak objednala som si ho v modro- sivej karovanej farbe 🙂 už sa tesim ked pride 🙂
@lenka0802 tak super 🙂 a kolko vyjde novy? Za.som.kupovala z mk za 85, pouzivany leto 2014, potom stal a zaruku ma.do marca 2016
199€ stoji novy.. 🙂 ja som tiez rozmyslala ze ci kupit novy alebo nie.. Ale nakoniec ma presvedcil priatel ... Lebo aj jemu sa velmi paciten kociar

@vianocka85 mozem sa len opytat,preco predavas? Nie si spokojna?