Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
Moj novy nico bebetto sl 208 strieborna konstrukcia 🙂
@lucius13 ahoj prosim ta aky typ bebetto je presne tento tyrkysový...dakujem
@makovicka53 dobry den,je to bebetto nico na strieb.konstrukcii,kolekcia 2016,farba SLW37
ahojte. nemate niekto nico bebetto so sedackou v smere/protismere vbrstislave vrakuni/biskupiciach na omrknutie, ci stoji za to? vdaka 🙂
Ahojte, náhodou neviete, či si ho viem tu v BA vyskúšať v nejakom kamennom obchode? Tiež sa mi veľmi páči a chcela by som ho, len tiež ma trošku zneistujú predné kolieska, mám obavy, že keď ich aj zaaretujem tak budú hlavne na nerovnom povrchu a v zime kmitať, že nebudú pevné. Je to iba moja obava, či? Ďakujem 🙂
Ahojte, da sa bez problemov este zohnat a objednat model 2015? Tieto nove sa mi moc nevidia a este ako citam su negativa na tu striesku s kozenkou
ja som našla stránku kde sa dá objednať lebo tiež by som chcela 2015, len neviem kde by som si ho mohla vyskúšať, nechcem kupovať mačku vo vreci, a ešte neviem či nový alebo použitý. http://www.pre-deticky.sk/eshop/bebetto-nico-20...
tak ja podľa toho, že je to aj napísané, že 2015 a sú tak nejaké obrázky aj jednofarebné.. našla som ešte aj tu na modrom koníku https://www.modrykonik.sk/market/kociky/f0lc/be... ja som len včera našla prvýkrát tento kočík a keby som o ňom vedela skôr tak nekupujem tie dva kočíky čo mám doma :/ aj tak ich nepoužívam a zbytočne mi to zavadzia :D :/
Hneď ako mi syn zaspí tak hľadám ale skôr bezúspešne ... :(
a to čo som našla tu na koníku? od e-kočíky? názov bebetto nico 2015 tak hádam to tam nemajú len tak.
a bolo to aktualizované pred 2 dňami 🙂
Ja mám na predaj zelený, ročník 2015, používaný cca 9 mesiacov, ak by bol záujem.
@lucius13 ahoj, vstúp do skupiny Bebetto nico/plus, tam tie negatívna spomínajú viaceré mamičky, jedna aj vrátila preto naspäť kočík, skús sa ich popýtať, snáď ti bližšie povedia 🙂
@mimisk fú, veru neviem, ako pridať link 🙂 no názov skupiny je Kočík Bebetto Nico/plus
@mimisk aha, no uz ma skoro odradila od vysnivaneho Bebetta 🙂 Este sa chcem opytat, citala som recenziu, ze ked predne kolieska nie su zablokovane, tak pri väcsej rychlosti (napr. rychlej chodzi), zacnu hrkotat (myslim behat zo strany na stranu, akoby robili osmicku, nejdu priamo rovno). Mas s tym nejaku skusenost? Dakujem 🙂

Ahojte, prosím vás potrebovali by sme poradiť, vybrali sme si bebetto kočík, a osobitne chceme kúpiť športiak s -line a vaničku nico. Vedeli by ste mi niektorá zmerať vnútorný rozmer vaničky prosím? Ďakujem veľmi pekne 🙂