icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

miselkaj
14. jún 2016

Ahojte, prosím vás potrebovali by sme poradiť, vybrali sme si bebetto kočík, a osobitne chceme kúpiť športiak s -line a vaničku nico. Vedeli by ste mi niektorá zmerať vnútorný rozmer vaničky prosím? Ďakujem veľmi pekne 🙂

fraules18
14. jún 2016

@kacerkal Dobrý deň ešte máte kočík na predaj??

kacerkal
14. jún 2016

@fraules18 Áno, stále je voľný.

kajanicole
24. jún 2016

Moj novy nico bebetto sl 208 strieborna konstrukcia 🙂

kajanicole
24. jún 2016
makovicka53
1. júl 2016

@lucius13 ahoj prosim ta aky typ bebetto je presne tento tyrkysový...dakujem

lucius13
3. júl 2016

@makovicka53 dobry den,je to bebetto nico na strieb.konstrukcii,kolekcia 2016,farba SLW37

andisko
4. júl 2016

ahojte. nemate niekto nico bebetto so sedackou v smere/protismere vbrstislave vrakuni/biskupiciach na omrknutie, ci stoji za to? vdaka 🙂

evelyn226
7. júl 2016

Ahojte, náhodou neviete, či si ho viem tu v BA vyskúšať v nejakom kamennom obchode? Tiež sa mi veľmi páči a chcela by som ho, len tiež ma trošku zneistujú predné kolieska, mám obavy, že keď ich aj zaaretujem tak budú hlavne na nerovnom povrchu a v zime kmitať, že nebudú pevné. Je to iba moja obava, či? Ďakujem 🙂

pasarica
7. júl 2016

Ahojte, da sa bez problemov este zohnat a objednat model 2015? Tieto nove sa mi moc nevidia a este ako citam su negativa na tu striesku s kozenkou

evelyn226
7. júl 2016

ja som našla stránku kde sa dá objednať lebo tiež by som chcela 2015, len neviem kde by som si ho mohla vyskúšať, nechcem kupovať mačku vo vreci, a ešte neviem či nový alebo použitý. http://www.pre-deticky.sk/eshop/bebetto-nico-20...

pasarica
7. júl 2016

@evelyn226 len tie fotky sú už dvojfarebné kombinácie, tak to je už asi tá 2016

evelyn226
7. júl 2016

tak ja podľa toho, že je to aj napísané, že 2015 a sú tak nejaké obrázky aj jednofarebné.. našla som ešte aj tu na modrom koníku https://www.modrykonik.sk/market/kociky/f0lc/be... ja som len včera našla prvýkrát tento kočík a keby som o ňom vedela skôr tak nekupujem tie dva kočíky čo mám doma :/ aj tak ich nepoužívam a zbytočne mi to zavadzia :D :/
Hneď ako mi syn zaspí tak hľadám ale skôr bezúspešne ... :(

mimisk
7. júl 2016

@evelyn226 2015 kolekciu uz urcite nikde nekupite, tie su uz vypredané

evelyn226
7. júl 2016

a to čo som našla tu na koníku? od e-kočíky? názov bebetto nico 2015 tak hádam to tam nemajú len tak.

evelyn226
7. júl 2016

a bolo to aktualizované pred 2 dňami 🙂

kacerkal
7. júl 2016

Ja mám na predaj zelený, ročník 2015, používaný cca 9 mesiacov, ak by bol záujem.

lucius13
7. júl 2016

@pasarica Ake negativa na striesku s kozenkou?

pasarica
7. júl 2016

@evelyn226 dakujem, presne tie farby som mala na mysli 🙂

pasarica
7. júl 2016

@lucius13 ahoj, vstúp do skupiny Bebetto nico/plus, tam tie negatívna spomínajú viaceré mamičky, jedna aj vrátila preto naspäť kočík, skús sa ich popýtať, snáď ti bližšie povedia 🙂

evelyn226
7. júl 2016

@kacerkal a mas aj niekde fotky? A za koľko by si ho chcela predať?
A otazocka, predne kolieska keď sa zaaretujú sú pevne či sa hýbu trošku? Ide mi o to aby som v zime neklzala po snehu a nerozculovala sa na kolieskach 😃

kacerkal
7. júl 2016

@evelyn226 V zime som s ním už nejazdila, lebo už v ňom malý nechcel byť, ale keď sa zaaretovali, držali celkom pevne. Fotky tu boli asi tak 2-3 strany dozadu, ale môžem poslať do IP.

mimisk
7. júl 2016

@evelyn226 mozno ani nevedia ze to maju este v ponuke, ale viem ze uz nie su lebo som zhanala pre jednu zakaznicku

mimisk
7. júl 2016

@pasarica prosim o link na diskusiu ,lebo co sme predali tak zatial ziadne negativne ohlase

evelyn226
7. júl 2016

@mimisk aha, tak im skúsim napísať a uvidím čo odpíšu. Ďakujem

pasarica
7. júl 2016

@mimisk fú, veru neviem, ako pridať link 🙂 no názov skupiny je Kočík Bebetto Nico/plus

lucius13
7. júl 2016

@pasarica tak ja mam taky z kolekcie 2016 a ziadny problem s tym zatim nemam,preto som sa pytala.

pasarica
7. júl 2016

@lucius13 no ja ho kúpený nemám, čítam zatiaľ len recenzie, skúsenosti mamičiek, čo ho vyskúšali a k tým najnovším písali viac negatívneho ako ku starším modelom a popravde sa mi viac páčia jednofarebné, tie staršie 🙂

mimisk
7. júl 2016

@pasarica uz som nasla, tak to pisala taka ,ktorej nevyhovuje ziadny kocik, lebo som uz od nej citala viacero prispevkov o kocikoch a ziadnym nie je spokojna a ta strieska ide upravit aby sa nezasekavala

pasarica
7. júl 2016

@mimisk aha, no uz ma skoro odradila od vysnivaneho Bebetta 🙂 Este sa chcem opytat, citala som recenziu, ze ked predne kolieska nie su zablokovane, tak pri väcsej rychlosti (napr. rychlej chodzi), zacnu hrkotat (myslim behat zo strany na stranu, akoby robili osmicku, nejdu priamo rovno). Mas s tym nejaku skusenost? Dakujem 🙂