Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
mal by niekto zaujem o adaptery na Bebetto Nico na Romer vajičko? (prípadne aj o Romer vajičko staršie v dobrom stave za dobrú cenu?) - ak áno, píšte IP
tu je foto ponúkaného vajíčka s novorodeneckou vložkou, strieškou a adaptérmi na Bebetto Nico. Je to typ Romer Baby Safe Harry Classic Line
V septembri budeme predávať Bebetto Nico 2015, tmavomodrý s károvanou strieškou, strieborná konštrukcia. Bližšie info v prípade záujmu. Len osobný odber, 120 eur.
@daniela8913 a aky vas oslovil viac? 🙂
Este nemam vybratu nahradu. Poskulujem po viacerych, rozhodnem sa, ked predam tento 🙂
Ak by mal niekto záujem predavam modry eos.
Prepáčte chcela som to do inej komunikácie napísať.
Nepredava niekto vanicku a vajicko s adaptermi na bebetto nico?
Dobrý večer,neviete kde zohnam na bebetto nico rukávnik?teplucky?A neaky fusak?ďakujem...
@karinka1995
Ja som objednala rukavnik emitex a fusak eisbarchen..dufam, ze budu pasovat🙂
Keby niekto zhanal predavam Bebetto Nico dvojrocny, malo pouzivany ;)
dievcata, da sa z vanicky dat dole strecha a vyprat???
@marbla dobrý za koľko ho predávate?
@jajuska9 foto pošlem zajtra 🙂 , používala som ju 3 mesiace cca, áno, adaptéry som používala, ale málo, mala som na rýchle presuny používala nunu s vajíčkom . http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/10-1-Koci... tieto som mala. Odvážim zajtra vanicku, a dám Ti vedieť, do 5 kg sa dá cez zasielkovnu, tam je to najlacnejšie 😉 vanička + adaptéry 35 a pošta by mohla byť cca 4€, to zistím .
@nelinka158 Žiaľ, už je predaný 🙂
@adriana132 posles mi prosim link odkial objednavas tie nahradne diely do posty? Dakujem
Ponuknite sportovy kocik bebeto nico pre chlapceka😉vdaka
@jajkuschon Prosím ťa akú farbu máš A za akú cenu ?
@matkovazuzka dobry den,uz ste kocik predali?
@mimiky26 dobry den uz je zial predany.
@majuska72 ahoj, už je predaný ;)

Nie, neomrzel. Je to funkcne dobry kocik. Len som nasla iny, ktory ma zas oslovil viac. Presne ako tento pred pol rokom 🙂