Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
mal by niekto zaujem o adaptery na Bebetto Nico na Romer vajičko? (prípadne aj o Romer vajičko staršie v dobrom stave za dobrú cenu?) - ak áno, píšte IP
tu je foto ponúkaného vajíčka s novorodeneckou vložkou, strieškou a adaptérmi na Bebetto Nico. Je to typ Romer Baby Safe Harry Classic Line
V septembri budeme predávať Bebetto Nico 2015, tmavomodrý s károvanou strieškou, strieborná konštrukcia. Bližšie info v prípade záujmu. Len osobný odber, 120 eur.
Este nemam vybratu nahradu. Poskulujem po viacerych, rozhodnem sa, ked predam tento 🙂
Dobrý večer,neviete kde zohnam na bebetto nico rukávnik?teplucky?A neaky fusak?ďakujem...
@karinka1995
Ja som objednala rukavnik emitex a fusak eisbarchen..dufam, ze budu pasovat🙂
@jajuska9 foto pošlem zajtra 🙂 , používala som ju 3 mesiace cca, áno, adaptéry som používala, ale málo, mala som na rýchle presuny používala nunu s vajíčkom . http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/10-1-Koci... tieto som mala. Odvážim zajtra vanicku, a dám Ti vedieť, do 5 kg sa dá cez zasielkovnu, tam je to najlacnejšie 😉 vanička + adaptéry 35 a pošta by mohla byť cca 4€, to zistím .
@adriana132 posles mi prosim link odkial objednavas tie nahradne diely do posty? Dakujem

Nie, neomrzel. Je to funkcne dobry kocik. Len som nasla iny, ktory ma zas oslovil viac. Presne ako tento pred pol rokom 🙂