icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

daniela8913
15. júl 2016

Nie, neomrzel. Je to funkcne dobry kocik. Len som nasla iny, ktory ma zas oslovil viac. Presne ako tento pred pol rokom 🙂

lowike
19. júl 2016

mal by niekto zaujem o adaptery na Bebetto Nico na Romer vajičko? (prípadne aj o Romer vajičko staršie v dobrom stave za dobrú cenu?) - ak áno, píšte IP

lowike
20. júl 2016

tu je foto ponúkaného vajíčka s novorodeneckou vložkou, strieškou a adaptérmi na Bebetto Nico. Je to typ Romer Baby Safe Harry Classic Line

lowike
20. júl 2016

Ponúkam aj na mieru šitý košík do kočíka Nico Bebetto, ktorý sa môže umiestniť namiesto pôvodného košíka. Je priestrannejší a zatvára sa šnúrkou. Šila ho krajčírka na mieru pre tento kočík. Ja som ho kúpila od jednej panej, ale nakoniec som si ho neosadila, takže je nepoužitý. Info o cene v IP

matkovazuzka
20. júl 2016

V septembri budeme predávať Bebetto Nico 2015, tmavomodrý s károvanou strieškou, strieborná konštrukcia. Bližšie info v prípade záujmu. Len osobný odber, 120 eur.

adriana132
Odpoveď bola odstránená
andisko
4. aug 2016

@daniela8913 a aky vas oslovil viac? 🙂

daniela8913
4. aug 2016

Este nemam vybratu nahradu. Poskulujem po viacerych, rozhodnem sa, ked predam tento 🙂

emiliar
5. aug 2016

Ak by mal niekto záujem predavam modry eos.

emiliar
5. aug 2016

Prepáčte chcela som to do inej komunikácie napísať.

jajuska9
1. okt 2016

Nepredava niekto vanicku a vajicko s adaptermi na bebetto nico?

marbla
5. okt 2016

@jajuska9
Ja predavam bebetto holand bez poskodenia, celu trojkombinaciu vo farbe SLJ195, kupovanu tento rok vo februari, pouzivany cca.mesiac. Maly nechcel byt v kociku, tak sme nakoniec kupili ergonomicky nosic a satku 🙂

jajuska9
5. okt 2016

@marbla dakujem,ja mam nico ,preto zhanam len vanicku a vajicko pre druhe mimi

lowike
5. okt 2016

@jajuska9 vajíčko som už predala, ale ak by si náhodou zháňala adaptéry na Romer vajíčko (Baby Safe), tak mám 🙂

marbla
5. okt 2016

@jajuska9
Jasne, v pohode 🙂

karinka1995
6. okt 2016

Dobrý večer,neviete kde zohnam na bebetto nico rukávnik?teplucky?A neaky fusak?ďakujem...

marbla
7. okt 2016

@karinka1995
Ja som objednala rukavnik emitex a fusak eisbarchen..dufam, ze budu pasovat🙂

jajkuschon
9. okt 2016

Keby niekto zhanal predavam Bebetto Nico dvojrocny, malo pouzivany ;)

zuzkamargit
27. dec 2016

dievcata, da sa z vanicky dat dole strecha a vyprat???

danuska24
27. dec 2016

@jajuska9 mám čiernu vanicku za 25 € a vajíčko síce nie, ale ak by si chcela adaptéry na vajíčko maxi cosi (myslím že pasujú aj na romer )

jajuska9
27. dec 2016

@danuska24 ahoj 🙂 mozem aj foto poprosit?a v akom je stave?tie adaptery pasuju na hocijake maxi cosi ci nejake konkretne?ty si ich pouzivala?a kolko cca za to chces aj s postou?

nelinka158
27. dec 2016

@marbla dobrý za koľko ho predávate?

danuska24
27. dec 2016

@jajuska9 foto pošlem zajtra 🙂 , používala som ju 3 mesiace cca, áno, adaptéry som používala, ale málo, mala som na rýchle presuny používala nunu s vajíčkom . http://www.babybabo.sk/babybabo/eshop/10-1-Koci... tieto som mala. Odvážim zajtra vanicku, a dám Ti vedieť, do 5 kg sa dá cez zasielkovnu, tam je to najlacnejšie 😉 vanička + adaptéry 35 a pošta by mohla byť cca 4€, to zistím .

marbla
27. dec 2016

@nelinka158 Žiaľ, už je predaný 🙂

zuzkamargit
28. dec 2016

@adriana132 posles mi prosim link odkial objednavas tie nahradne diely do posty? Dakujem

mimiky26
31. dec 2016

Ponuknite sportovy kocik bebeto nico pre chlapceka😉vdaka

majuska72
31. dec 2016

@jajkuschon Prosím ťa akú farbu máš A za akú cenu ?

mimiky26
31. dec 2016

@matkovazuzka dobry den,uz ste kocik predali?

matkovazuzka
31. dec 2016

@mimiky26 dobry den uz je zial predany.

jajkuschon
2. jan 2017

@majuska72 ahoj, už je predaný ;)