Nico Bebetto
Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉
@janulik2008 ja ich idem asi cele prerobit, to je uplne cele zle takto😈
ahojte...bol by niekto ochotny a zmeral dlzku operadla a casti na nozicky??...a ako sa skrati operadlo ak sa da do uplneho lahu, lebo ta zadna cast za dvihne a vytvori zahlavie?...dakujem
@janulik2008 mohla by si prosim zmerat tu cast na lezanie bez toho nepouzitelneho zalavia?
@erinne ty mas ako tie popruhy.daj fotku pozriem sa nato.minule som prala potah a veru nato ako dlho poliaci vyrabaju kociky mohli vymysliey aj nieco jednoduchsie ako ho zvliect a nie takto zlozito co treba tolko srobovat.aj strechu rozobrat.mozno ich mas len zle zlozene ale inak su trochu divne.
Ahojte, je tu niekto kto pouziva Bebetto nico aj ako hlboky kocik s vanickou?
@wikynka126 ano ja som odvozila
@zuzkamargit a aky bol? Mas ho este? Potrebovala by som jeho dlzku...neviem ci sa mi zmesti do vytahu :/ lebo so sportiakom som bola ledva ledva. Je s va ickou dlhsi? Dakujem
@wikynka126 so sportiakom v sede si ledva vosla?? My mame ultra maly vytah a zatahovacie skladacie vnutorne dvere a chodila som ok s vanickou, sice s dvihnutou ruckou a takmer odretym zadkom, ale zmestili sme sa
@zuzkamargit nie sportiak aj v lahu ked bol. Tam kolieska mali velky rozptyl. Tiez mame taku malicku kocku ,so zatahovacimi dverami. Tak asi to bude rovnaky. Asi zmestim. Dakujem 🙂
@malinovka333 odfotim dnes, neboli sme doma od piatku😎
Ahojte, mate niektora kocik bebetto vulcano? Ako ste spokojne? Nekazi sa, nie je moc tazky, da sa v pohode zlozit do auta?
Dakujem
Mali ste uz niektora defekt?
Dievcata viete mi porovnat Bebetto nico s Petite & Mars Street? Vlastnosti atd. Ktory je lepsi, horsi?
Prosím vás našla by som bebetto NICO v nejakej predajni na strednom Slovensku?
Dobrý deň, prosím Vás mamičky - akú šírku ma sedacia časť? a keď sa tu písalo źe podložka v kočíku sa šmýka - pri použití nejakej zvláśť kúpenej podložky to nie je lepšie? ďakujem krásne za odpoveď
Dobry den 🙂 nepredava niekto Bebetto nico ruzovy alebo cierny? Len top stav...Poprosim piste IP 😉 dakujem...
prosim, nechcela by ste niektora vymenit sportovu cast za nasu s pierkami + biela? uz som sa jej nejako prejedla. za nieco jednofarebne. mame model 2017
@zuzana1112 my mame podlozku so suchym zipsom,nešmýka sa 🙂
Baby mňa zaujal Luca a Vulcano chcela som murano ale kvôli farbe vyberam medzi tymito máte niekto? Neviem presny rozdiel okrem ceny

@erinne a nevieme nikde zohnat ☹