icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

janulik2008
8. júl 2017

@erinne a nevieme nikde zohnat ☹

erinne
8. júl 2017

@janulik2008 ja ich idem asi cele prerobit, to je uplne cele zle takto😈

jajka2407
8. júl 2017

ahojte...bol by niekto ochotny a zmeral dlzku operadla a casti na nozicky??...a ako sa skrati operadlo ak sa da do uplneho lahu, lebo ta zadna cast za dvihne a vytvori zahlavie?...dakujem

janulik2008
8. júl 2017

@jajka2407 ano ked sa da dole opierka tak sa dvihne trochu horna cast 🙂
@erinne pasy su v pohode len tie bocne nikde nie su ... ach a nevieme ani ako to urobit 🙂

jajka2407
9. júl 2017

@janulik2008 mohla by si prosim zmerat tu cast na lezanie bez toho nepouzitelneho zalavia?

malinovka333
9. júl 2017

@erinne ty mas ako tie popruhy.daj fotku pozriem sa nato.minule som prala potah a veru nato ako dlho poliaci vyrabaju kociky mohli vymysliey aj nieco jednoduchsie ako ho zvliect a nie takto zlozito co treba tolko srobovat.aj strechu rozobrat.mozno ich mas len zle zlozene ale inak su trochu divne.

wikynka126
10. júl 2017

Ahojte, je tu niekto kto pouziva Bebetto nico aj ako hlboky kocik s vanickou?

zuzkamargit
10. júl 2017

@wikynka126 ano ja som odvozila

wikynka126
10. júl 2017

@zuzkamargit a aky bol? Mas ho este? Potrebovala by som jeho dlzku...neviem ci sa mi zmesti do vytahu :/ lebo so sportiakom som bola ledva ledva. Je s va ickou dlhsi? Dakujem

zuzkamargit
10. júl 2017

@wikynka126 so sportiakom v sede si ledva vosla?? My mame ultra maly vytah a zatahovacie skladacie vnutorne dvere a chodila som ok s vanickou, sice s dvihnutou ruckou a takmer odretym zadkom, ale zmestili sme sa

wikynka126
11. júl 2017

@zuzkamargit nie sportiak aj v lahu ked bol. Tam kolieska mali velky rozptyl. Tiez mame taku malicku kocku ,so zatahovacimi dverami. Tak asi to bude rovnaky. Asi zmestim. Dakujem 🙂

erinne
11. júl 2017

@malinovka333 odfotim dnes, neboli sme doma od piatku😎

lucinuska
Odpoveď bola odstránená
zlaticko118
15. aug 2017

Ahojte, mate niektora kocik bebetto vulcano? Ako ste spokojne? Nekazi sa, nie je moc tazky, da sa v pohode zlozit do auta?
Dakujem

sindas
Odpoveď bola odstránená
jajuska9
Odpoveď bola odstránená
baali
Odpoveď bola odstránená
jajuska9
Odpoveď bola odstránená
baali
Odpoveď bola odstránená
erinne
Odpoveď bola odstránená
katka1981
24. mar 2018

Mali ste uz niektora defekt?

katka1981
24. mar 2018

Dievcata viete mi porovnat Bebetto nico s Petite & Mars Street? Vlastnosti atd. Ktory je lepsi, horsi?

hadrie
28. mar 2018

Prosím vás našla by som bebetto NICO v nejakej predajni na strednom Slovensku?

dankabambi
4. apr 2018

Dobrý deň mamičky, chcem sa opýtať či náhodou niektorá z vás nemá zvyšné koleso ktoré nepotrebuje 😂😂😂rada kupim alebo neviete kde zoženiem také?

zuzana1112
11. máj 2018

Dobrý deň, prosím Vás mamičky - akú šírku ma sedacia časť? a keď sa tu písalo źe podložka v kočíku sa šmýka - pri použití nejakej zvláśť kúpenej podložky to nie je lepšie? ďakujem krásne za odpoveď

pasarica
11. máj 2018

Dobry den 🙂 nepredava niekto Bebetto nico ruzovy alebo cierny? Len top stav...Poprosim piste IP 😉 dakujem...

maly_kukolar
28. máj 2018

prosim, nechcela by ste niektora vymenit sportovu cast za nasu s pierkami + biela? uz som sa jej nejako prejedla. za nieco jednofarebne. mame model 2017

krepes
28. máj 2018

@zuzana1112 my mame podlozku so suchym zipsom,nešmýka sa 🙂

pepusa1
28. máj 2018

Baby mňa zaujal Luca a Vulcano chcela som murano ale kvôli farbe vyberam medzi tymito máte niekto? Neviem presny rozdiel okrem ceny