icon

Nuna Tavo pre 2 ročné dieťa?

rozinka11
14. jan 2019

Ahojte maminky, podľa vas je dobrý tento kočík? Pre také 2 ročné dieťatko? Ďakujem za každý názor

Nuna Tavo pre 2 ročné dieťa?
mata.g
17. jan 2019

@rozinka11 ahoj ja som tiež pozerala nunu keď mal malý pred 2.rokom a neuspela ... Krátke ležadlo, úzke sedenie aj hĺbka sedu mala. Vybrala som si tfk Dot

mata.g
17. jan 2019
rozinka11
autor
18. jan 2019

@mata.g ahoj, dakujem za radu, fiha a ja ze prave vyzera tak priestranne pre dieta, videla si ho nazivo? Ja nie bohuzial

mata.g
18. jan 2019

@rozinka11 Nunu som si skúšala . . Má dobré jazdné vlastnosti ale podľa mňa je pre 2 ročné dieťa onicom, hlavne pre spánok. Mne pripadá tak pre 1-1,5 rocnr bábo. A fusak? Ten neviem ako by sa tam vošiel

deina
21. jan 2019

@mata.g, kde sa dá vyskúšať?

mata.g
22. jan 2019

@deina v Auparku v Ba, myslím že tam je Baybytrend čo bol kedysi v avione, tam mali aj nunu

mata.g
22. jan 2019

@deina a tfk Dot som skúšala v Brandone, Ba Rača. Ja som mala konkrétne jasno modrý poťah, ten nemal taky sustiakovy materiál ako bol vystavený v Brendone

mata.g
22. jan 2019

@mata.g svetlo modrý, tfk Dot 2017

mata.g
22. jan 2019

@rozinka11 ešte ma napadlo, že možno pri nových modeloch niečo vyzlepšili najmä tu hĺbku sedenia. Ako určite mala Nuna veľa pozitív z imigoveho pohľadu aj latka na bugyne bola veľmi príjemná, aj jazdene vlastnosti mala skvelé ale veľmi malá mi prišla pre nášho krpca aj malý košík mala... Nakoniec u mňa prevýšili iné vlastnosti čo mal tfk

rozinka11
autor
23. jan 2019

@mata.g dakujem pekne, no uvidim este premyslam, ale ako hladam stale mi je sympatickejsia ta nuna😀 na vasom sa daju polohovat nozicky?

vieruska60
23. jan 2019

@mata.g caukochcem sa opýtať ako si spokojná s kočíkom tfk

mata.g
23. jan 2019

@rozinka11 áno, na tom modely 2017 sa dali aj nožičky podložiť .. aj mne sa páčila kým som si ju nevyskúšala a zistila som že je dosť drahá a menej praktická 😀

mata.g
23. jan 2019

@vieruska60 maximálne spokojná, spratny do auta, veľké lôžko na spanie, strieška ma veľku clonu (dá sa rozširovať, má prídavny zips v strieške) aj fusak sa donho zmestil a je aj odpruzeny

rozinka11
autor
23. jan 2019

@mata.g ja neviem teda ale to dieta vyzera, ze tam celkom pekne miesto, ci? Neviem kolko moze mat to dievcatko, ale okolo 2 rokov..

mata.g
24. jan 2019

@rozinka11 ako môže byť že tých modelov je viac a ieco vylepšili, ale tá čo som skusala v Babytrend sa mi žiaľ zdala na sedenie dosť plytka, predstavovala som si to inak a preto som si vybrala inu bugy (lacnejšiu 😆 To je ponuka z bazaru? Pekná bugyna ale už mi to pripadá ako športiak, to bude daka trieda Lux 😉

mata.g
24. jan 2019

@rozinka11 môj mal tu 1,5 roka, bol dosť velky

rozinka11
autor
24. jan 2019

@mata.g nie to som nasla medzi recenziami..nam staci, ked to bude kocik na obcasne oddychnutie, ked sa unavy, rychlo sadne a ideme dalej, druha vec, ze casto spinka v kociku poobede, tak, aby mala pohodlie..aj ten vas veru nevypada zle, no uvidime, mozno skusim tu nunu😀 jednu nunu uz mame a sme max spokojni, len ta je velka 3 kombinacia, preto chcem nieco lahke aj na cestovanie a tak..a nech vydrzi aspon do 3 rokov😊

mata.g
27. jan 2019

@rozinka11 no bugyna Nuna neviem či by nám vydrzala do 3 rokov a verte vyspinka sa aj v inej bugy .. nuna je aj celkom dráha si myslím ale tak vy musíte byť spokojná

deina
28. jan 2019

@mata.g a nemylite si Nuna Tavo s tými Nuna Pepp buginami, čo sú také populárne? Lebo Tavo je plnohodnotný športiak, Pepp sú také menšie. Len že ste spomenuli, že vám pripadá ako športiak, že trieda Lux a práve tie Pepp sú vo verzii lux.

mata.g
28. jan 2019

@deina no ja som pozerala vyslovene bugynu a nevedela som že Nuna má aj športiak 😂 tak zrejme sa bavíme naozaj o športiaku, to sa ospravedlňujem, máte pravdu ja som skúšala pepp. V Babymarkete. Tá tavo vyzerá dosť podobne

deina
28. jan 2019

@mata.g, áno, podobajú sa a tú buginu by som tiež neodporúčala. Nemám odskusane, ale tie kolesá bohvieako nevyzeraju, nie na naše chodníky. 🙂

mata.g
28. jan 2019

@rozinka11 ahoj ja som si myslela že ide o bugynu Nuna pepp ospravedlňujem sa, túto nunu Tavo nepoznám a vyzerá že to je športiak a štandardné by mal byť vhodný pre deti do 3 rokov 😉

rozinka11
autor
28. jan 2019

Ahaa, tak sme sa nepochopili, dakujem deina😉
Pepp by som ani ja nebrala, kolieska podla mna tiez nie su na nase chodniky..