Nuna Tavo pre 2 ročné dieťa?
@rozinka11 ešte ma napadlo, že možno pri nových modeloch niečo vyzlepšili najmä tu hĺbku sedenia. Ako určite mala Nuna veľa pozitív z imigoveho pohľadu aj latka na bugyne bola veľmi príjemná, aj jazdene vlastnosti mala skvelé ale veľmi malá mi prišla pre nášho krpca aj malý košík mala... Nakoniec u mňa prevýšili iné vlastnosti čo mal tfk
@mata.g caukochcem sa opýtať ako si spokojná s kočíkom tfk
@vieruska60 maximálne spokojná, spratny do auta, veľké lôžko na spanie, strieška ma veľku clonu (dá sa rozširovať, má prídavny zips v strieške) aj fusak sa donho zmestil a je aj odpruzeny
@rozinka11 ako môže byť že tých modelov je viac a ieco vylepšili, ale tá čo som skusala v Babytrend sa mi žiaľ zdala na sedenie dosť plytka, predstavovala som si to inak a preto som si vybrala inu bugy (lacnejšiu 😆 To je ponuka z bazaru? Pekná bugyna ale už mi to pripadá ako športiak, to bude daka trieda Lux 😉
@mata.g nie to som nasla medzi recenziami..nam staci, ked to bude kocik na obcasne oddychnutie, ked sa unavy, rychlo sadne a ideme dalej, druha vec, ze casto spinka v kociku poobede, tak, aby mala pohodlie..aj ten vas veru nevypada zle, no uvidime, mozno skusim tu nunu😀 jednu nunu uz mame a sme max spokojni, len ta je velka 3 kombinacia, preto chcem nieco lahke aj na cestovanie a tak..a nech vydrzi aspon do 3 rokov😊
Ahaa, tak sme sa nepochopili, dakujem deina😉
Pepp by som ani ja nebrala, kolieska podla mna tiez nie su na nase chodniky..

@rozinka11 ahoj ja som tiež pozerala nunu keď mal malý pred 2.rokom a neuspela ... Krátke ležadlo, úzke sedenie aj hĺbka sedu mala. Vybrala som si tfk Dot