icon

Objednávali ste kočík cez net?

gaaabinka
31. okt 2012

Ahojte,chcem sa spýtať či ste niektorá objednávali kočík cez e-shop? Ja nad tým rozmýšľam lebo u nás je výber nič moc 🙂. Ale trochu sa obávam že mi nepríde to čo uvidím na fotke.

trinka
31. okt 2012

@gaaabinka ja som si kupila cez net, bolo to bez problémov. Prisiel aj so záručným listom. Komunikácia prebehla bez problémov. Možno sme mali len šťastie. 😀

evabb35
31. okt 2012

@gaaabinka keď kupuješ kočík cez net, tak nevidíš ako péruje, ako sa Ti s ním chodí, ako sa ti skladá a pod....ale v niektorých obchodoch sa mi stalo, že predavačky nemali poňatia ako sa kočík skladá, zatiaľ čo na internete si nájdeš aj video o skladaní...pokiaľ si dopodrobna naštuduješ vlastnosti kočíka, prečítaš si recenzie...tak môžeš byť po vybalení len spokojná a príjemne prekvapená. Samozrejme, že niektoré kočíky "naživo" nevyzerajú tak super ako na internetovej stránke...ale to si zase nájdeš v recenziách kritiku. Iné kočíky na obrázku nevyzerajú nejako vábne, ale majú také úžasné jazdné schopnosti, perfektne sa skladajú, deti v nich sú úplne v pohode, sú do každého počasia, do každého terénu, do každého ročného obdobia... že sa kočík stane súčasťou rodiny a ani predávať ho nebudeš...

kiakocikovsvet
31. okt 2012

@gaaabinka ja doporučujem navštíviť predajňu, vyskúšať si manipuláciu, skladanie konštrukcie a tak objednať, aby ste nebola sklamaná, lebo foto určite skresľuje a líši sa od skutočnosti

vivusika
31. okt 2012

@gaaabinka objednávala som dva krát a druhý dokonca z Česka a spokojnosť maximálna 🙂 Predtým som si však kočíky vyskúšala naživo v predajni ale kúpila cez net o viac ako tretinu lacnejšie 😉

bamb27
31. okt 2012

ano, z nemecka dokonca, do tyzdna bol doma, sledovanie zasielky cez net,,, uplne bezproblemovo.. ale zas vedela som presne co objednavam

tatiana1985
31. okt 2012

mozno "odveci" 😀 ... ale ja som vsetky kuchynske spotrebice objednavala cez net... nazivo som ich nikde nevidela, len na nete..a som spoko...maximalne 🙂 🙂

tatiana1985
31. okt 2012

ale vlastne ano...aj kociky som kupovala cez net 😉

eldzina
31. okt 2012

Ahoj. aj ja som kupila cez net kočík, ale predtým som ho "naživo" okukala na predajni, ale len vlastnosti, lebo farbu, ktorú som chcela dlho nemali, a tak som objednala z netu modrú a aj lacnejšie, samozrejme so záručným listom. A prišiel kočík, na krabici uvedená farba červená, som skoro odpadla, ale po rozbalení tam bol kočík presne ten modrý, ktorý som chcela 😀