icon

Od akého veku ste vozili dieťa v kočíku v smere jazdy?

16. mar 2023

Ahojte, od akého veku ste vozili dieťa v kočíku v smere jazdy? Teda že na vás nevidelo. Rozmýšľam nad novým kočíkom, ale nedá sa otáčať. Ďakujem.

saska.j
•
16. mar 2023

Od tuším 9 mesiaca ho vozim takto

x_mery_x
•
16. mar 2023

Od 8 mes.

hederamonstera
•
16. mar 2023

Ma 13m a este nevozim, neviem, nepaci sa mi to, ked ideme a riadne na mna fuka. Neviem si predstavit, ze by mu do tvare tak fukalo. Ale pocasie uz zacina byt lepsie, takze..

orangiiina
•
16. mar 2023

Odkedy som vymenila vaničku. Bol nervózny, nechcel tak byt, tak som jedného dňa otočila športovú časť v smere jazdy a zrazu bol spokojný. Zavadzala som mu spolu s taškou vo výhľade 😅

siska53
•
16. mar 2023

Asi okolo roka? Zacali byt nepokojni v protismere jazdy, tak som len otocila vanicku a vyriesene.

thoughtfulweirdo
•
16. mar 2023

Okolo roka pri oboch. Ani jednému to nepomohlo si kočík obľúbiť 😄

simonka15513
•
16. mar 2023

Od kedy som vymenila vanicku za sportovy takze asi 7-8mesiac.

petamich
•
16. mar 2023

niekde okolo 8-9M, ked zacal v kociku strajkovat, evidentne chcel vidiet svet a nie mna 🙂

viky_21
•
16. mar 2023

Cca v 9m. Zacal robit strasny cirkus ked sme ho dali do kociara. Netusila som co sa deje. Hned ako sme ho otocili do smeru jazdy bol klud

svetlonos
•
16. mar 2023

Vobec ny som ho neotacala do smeru jazdy, len som zial pozerala pri kocari na milion veci ale tuto prehliadla 🤯
Pokial mas moznost, pekne ho nechaj otoceneho ku sebe. Maju ti maly stres velky ked sa oproti nim ruti z predu auto, bus ci kamion, kopa cudzich tvari, psy. Robili na to studiu. Ja osobne ked idem po vhodniku, vedla cesta a ide kamion, tuezcvo mne hrkne .

hennyinnsbruck
•
16. mar 2023

Od kedy bola v sportovej casti ca od 5-6mesiacov

konikkon
•
16. mar 2023

@hederamonstera a keď ideš opačne, nefuka mu?

elenita
•
16. mar 2023

Tak ja mam stale kocik z prvej trojkombinacie a stale sa dcerka vozi proti smere jazdy, tak, ze sa na mna diva 🤷‍♀️😊 a to ma uz 19 mesiacov. Ale my sa celu cestu rozpravame, ukazujem jej, vysvetlujem, mame to tak obe rady 😊

hederamonstera
•
17. mar 2023

@konikkon nie, moje telo ho chrani

stanislavicenka
•
17. mar 2023

Co najdlhsie. A tak by to malo byt🙂