icon

Od ktorého mesiaca môže ísť dieťa do golfového kočíka?

nella130
21. jún 2017

Ahojte
Poraďte od kedy mozem dieťa voziť v golfaci?

deti95060810
21. jún 2017

keď začne sedieť

emi16
21. jún 2017

Pisu, ze od kedy vie dieta sediet.
Ja som ale zacala pouzivat az okolo roka u oboch.pretoze nedrzali dlho pekne chrnatik a zosuchovali sa.
Od pol roku do roka som pouzivala sportovy kocik
Je pevnejsi a stabilnejsi.
A dieta vacsinou je kludnejsie ked sa pozera na matku
A aj mne to vyhovovalo mat ich na ociach
Co sa v golfovom kociku neda

nenabaja
22. jún 2017

Zalezi na tom, preco sa pytas. Moze odkedy sa na nom udrzi sediet, ale pokial mas skladny lahky sportak, netreba podla mna golfac vobec.

nella130
autor
22. jún 2017

@emi16 no mne sedí už v Sportaku ale zosuchuje sa. Ma 10 mes. Mam ešte počkať?

nella130
autor
22. jún 2017

@nenabaja no práveže moc skladny nie je, ledva sa s ním zmestí aj do výťahu

luciahaluskova
22. jún 2017

Ja som začala používať asi od 10mesiacov

zamilion
22. jún 2017

@nella130 kup si fixacnu podlozku. napr od emitex. robi bocnu oporu dietatku.
inak moje dcery neznasali sportaky, zosuchovali sa este aj ako 15 mesacne. takze u nas vitazi korytkove sedenie, nie klasicky sportak. teraz mam napr quinny zapp. pouzivala som ho od pol roka, v roku zamenila za stylovy greentom, ale dcere bol tak nepohodlny, ze som sa vratila ku quinny zapp

llucciaa
22. jún 2017

to je taká otázka, ako keby si sa pýtala, od kedy sa môže dať dieťatko do športového kočíka. ja by som to začala skúšať, až keď začne dieťatko poriadne sedieť. no viem, že skutočnosť je taká, že maminky si kúpia kočiarik s malou vaničkou a potom sa niekedy stane, že dajú do športového aj dieťatko, ktoré poriadne ešte sedieť nevie. Treba myslieť hlavne na jeho chrbticu a na to pri výbere kočiarika netreba zabúdať

emi16
22. jún 2017

@nella130
neviem aky golfac mas. Ale ak ho mas polohovatelny tak ho daj do polosedu.
Ale ak sa zosuchuje aj tak tak by som urcite este pockala, lebo je to zataz nielen na chrbatik, ale aj bedra a nozky