icon

Odkedy použiť športový kočík pre bábätko?

danka0501
21. sep 2025

Prosím vás odkedy ste dali bábätku športový kočík? Náš už nechce byť vo vaničke, ale ešte je malý na športovú časť - 4 mesiace.
Pripadne aj aký ste malý kočík, možno by som zvážila kúpu nového.
Ďakujem

anonym_d651ae
21. sep 2025

Sportovy s korytkovym sedenim

anonym_aee528
21. sep 2025

Ani nas malý nechcel byt vo vanicke cca po 4m, ale zacala som ho dávať na bruško a vtedy to bolo ok. Čiže určite by som vyskúšala dávať na bruško

tali111
21. sep 2025
@anonym_aee528

Ani nas malý nechcel byt vo vanicke cca po 4m, ale zacala som ho dávať na bruško a vtedy to bolo ok. Čiže určite by som vyskúšala dávať na bruško

@anonym_aee528 u nás to isté. Striedať na brusku, na chrbte,potom sa mi tam uz vselijak krútila aj po bokoch. Vydržali sme skoro do 8.mesiaca a to ma tiež uz ked mala 4.mesiace nahovarali nech dáme sportovy.

lucia23529
21. sep 2025

Naša kočik vobec nič, len nosič. Do športového až ked začala sama sedieť. Takže 8 mesiac. Ale davali sme na brušku počas BO do vaničky a tak sme sa aspoň prešli

barju
30. sep 2025

@danka0501 my sme dali v 4,5 mesiaci do športového,lebo ani na brušku vo vanicke nedostal asi to čo chcel...doteraz neviem čo chcel. Ale dlhšie ako do 6 mesiaca by vo vaničke aj tak nemohol byť, lebo začal stvornozkovať