icon

Odporúčania na kvalitný súrodenecký kočík

lucky732
6. okt 2025

Ahojte viete odporučiť nejaký dobrý surodenecky kocik? Detičky budú s 1,5 ročným rozdielom. Novorodeniatko a 1,5 ročná ☺️
Aby sa s ním dobre manipulovalo, a bol spratny do kufra autá. Ďakujem

anonym_3efe4b
6. okt 2025
lucky732
autor
6. okt 2025
@anonym_3efe4b

@anonym_3efe4b máte reálnu skúsenosť?
Dá sa s ním dobre ovládať riadenie? Niekde som počula že v tomto sú lepšie kočíku kde sú deti vedľa seba

anonym_3efe4b
6. okt 2025
@lucky732

@anonym_3efe4b máte reálnu skúsenosť?
Dá sa s ním dobre ovládať riadenie? Niekde som počula že v tomto sú lepšie kočíku kde sú deti vedľa seba

@lucky732 nemám ale mala som ho vyhliadnuty zo všetkých bol top, konkuruje dosť bugaboo donkey tam ma ale odradilo korytkove sedenie no nie som si istá ako sú na tom novšie modely možno už majú rovné sedenie.. ale po meste je praktickejšie kočík nad sebou kvôli miestu, výťahu atd 🙂

anonym_eea75a
6. okt 2025

Ja mám Cybex gazelle s, spokojná som. Tiež bola druhá voľba bugaboo donkey, ale dve veci mi na ňom vadili: korytkove sedenie a je nízky. My sme s mužom vyšší, a Cybex je perfektný pre vysokých.

123467
6. okt 2025
@anonym_eea75a

Ja mám , spokojná som. Tiež bola druhá voľba , ale dve veci mi na ňom vadili: korytkove sedenie a je nízky. My sme s mužom vyšší, a Cybex je perfektný pre vysokých.

@anonym_eea75a nam zase cybex vobec nevyhovoval a vyhral donkey a veru najnizsi sme neni😀🫣

lucky732
autor
6. okt 2025
@anonym_eea75a

Ja mám , spokojná som. Tiež bola druhá voľba , ale dve veci mi na ňom vadili: korytkove sedenie a je nízky. My sme s mužom vyšší, a Cybex je perfektný pre vysokých.

A napríklad ľahko sa s ním vstupuje na obrubník keď su tam obe deti? To dieťa ktoré je dolu, je k nemu dobrý prístup ?

lucky732
autor
6. okt 2025
@123467

@anonym_eea75a nam zase cybex vobec nevyhovoval a vyhral donkey a veru najnizsi sme neni😀🫣

@123467 a v čom prosím vás vám nevyhovoval ?

123467
7. okt 2025
@lucky732

@123467 a v čom prosím vás vám nevyhovoval ?

@lucky732 presne ten vystup na obrubnik, cista katastrofa pre mna
A vadilo mi aj sedenie, prislo mi lepsie to, ak sedeli vedla seba.
Ale kazdy ma ine poziadavky
Co mne vyhovuje, inemu nemusi a opacne
Najlepsie asi osobne pozriet oba kociky