Oplatí sa dvoj alebo trojkombinácia kočíka?

1. okt 2020

Ahojte baby aké máte kočíky aj značky by som poprosila, mate 2 ci 3 kombináciu, čo sa lepšie oplatí... Vajíčko osobitne kúpiť ci... Ďakujeeeem 🙂🙂 a ešte prebalovaci pult áno alebo je to zbytočnost?

c_est_la_vie
1. okt 2020

Ak plánuješ kočík kvalitný, čiže Cybex/ Britax/ Bugaboo a pod, kľudne 3 kombináciu. Pri kočíkoch strednej triedy ( Anex, ABC design, easywalker....) by som kúpila 2 kombináciu s možnosťou pripojiť adaptery na vajíčko lepšej značky.
Poľské 3 kombi za 300-400 eur by som ani nezvazovala, zle materiály, kovania, tenký plast, zlá manipulácia.

My sme kupovali stredne drahy kočík, 2 kombináciu a vajko Cybex. Dajú sa dokúpiť adaptéry ale ja ani neplánujem, vraj deti to vajíčkove sedenie nemajú radi a pri bábätku do 1-2 mesiacov nie je vhodné v ňom tráviť viac než polhodku.

ivkazba
1. okt 2020

Nenapísala by som to lepšie ako @c_est_la_vie

janula12345
1. okt 2020

Suhlasim s vyssie napisanym. Ao ides do kvality, 3 kombinacia a mas pokoj aj bezpecie. Ak ides do nizsich tried... uz potom 3komb nie isto.

autor
1. okt 2020

@c_est_la_vie co som kukala tak anex sa mi tak najviac asi paci... 599€ bez vajca a 700€ s vajcom ale vajíčko je do 13kg takže neviem ci sa neoplatí osobitne kúpiť a do viac kg? 🙂

kikuska111
1. okt 2020

Camarelo .. alebo kinderkraft

kikuska111
1. okt 2020

Anex je super

ivkazba
1. okt 2020

Ak pôjdeš do kočíka Anex alebo inej podobnej triedy, určite kupuj vajco zvlášť. Nejakú kvalitnú značku s dobrými výsledkami z crash testov, t.j. cybex, britax römer, maxi cosi.

autor
1. okt 2020

@ivkazba a keď osobitne vajce tak do koľko kg asi sa moze kúpiť? 0-18 alebo aj 0-36? Ci to už je veľa?... Bude to moje prvé babo tak neviem 🙂

kikuska111
1. okt 2020

Ja osobne odporucam 0 _18

c_est_la_vie
1. okt 2020

Osobne sa cenovo neoplatí, ale ja by som kočík nekupovala bez toho aby som si ho skúsila. Ja som mala predvybrane 3-4 kočíky ( Cybex priam, Easywalker Harvey a ABC design Salsa) a osobne som si skúsila na predajni manipuláciu, ako rotuje, zložiť ho...a vyšiel mi easywalker za 770 dvojkombi 😄.
Kľudne potom objednaj i z netu, ale mne to bolo blbé keďže predavačka sa nám ozaj venovala.

Pri Anexe by som kúpila vajko zvlášť... Doplatis cca 50 eur ale máš ozaj bezpečné vajíčko. Alebo pozri vajko z bazarika a ešte ušetríte. Síce niektoré maminky sa boja či už nebolo burane ale to by si videla poškodenia.

ivkazba
1. okt 2020

0-36 ani nie sú. Čo sa týka tých, ktoré sú od narodenia, tak sú 0-13 a 0-18. A to už je na tebe, ktorú variantu.

ivkazba
1. okt 2020

0-36 ani nie sú. Čo sa týka tých, ktoré sú od narodenia, tak sú 0-13 a 0-18. A to už je na tebe, ktorú variantu.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
punka24
1. okt 2020

Prebaľovací pult je úplne naj vec... kým som nemala som sa trápila... odkedy ho mám tak ma prestal tak veľmi bolieť chrbát...

andreatytler
2. okt 2020

My sme nemali prebalovaci pult. Kupili sme taky sikovny vozik s polickami na plienky len tu nafukovaciu podlozku z IKEA a prebalujeme na jedalenskom stole na ktorom aj tak nikdy nejeme.

lula313
2. okt 2020

Ja som mala nový stokke xplory a aj vajicko stokkacke, ktoré však bolo produktom be safe. Mne sa osobne ziaden iný kocik nepacil, ani som iné nebola pozerať. Realita však bola taká, že napr dcéra vôbec nebola kocikova, vozila sa možno čistého casu tak 4 mesiace, musela som kúpiť nosic a od roku pekne odrazadlo globber 5v1 a chodila po vlastnych. Pre babatko by som určite zainvestovala do kvalitneho vajicka, ktoré bude mat novorodenecku vložku a najmä vypolstrovanu hlavu. Do mna napr nabúrala vodička a babo sa vo vajci ani nezobudilo, čiže určite nesetrit. Potom sa kupuje autosedačka, tam čím je menší Rozptyl, tým je bezpečnejšia. My sme kúpili britax dualfix do 18kg a bola som s nou spokojna a napr ešte 2,5 ročnú v nej vozim v protismere. A čo sa týka prebalovacieho, tak my sme kúpili drahsiu postielku, ktorá mala aj prebalovací pult, aj sa hojdala. My sme ho potom nepouzivali, dala som si na posteli pod dieťa jednarazovu podložku, alebo brala vysprchovat a obliekala som na posteli. Ono teória z knižiek, skusenosti iných matiek a to, čo bude tebe pohodlne, je rozdielna vec😊 zivot s dieťatkom ukaze

drobec46
14. okt 2020

@c_est_la_vie okrem tých troch kvalitných značiek sú ešte ktoré iné prosím ťa ? Bohužiaľ farebne sa mi vôbec nepozdávajú a ani športová časť sa nedá sklopiť do roviny tak hľadám aj niečo iné kvalitné. Bola som zato že easy walker patrí do top kategórie ale ty píšeš že skôr do strednej, vieš mi napísať prečo ? Ďakujem ako prvorodička ocením každú radu 🙂