icon

Oplatí sa kúpiť golfáč pre 1,5 ročnú slečnu?

nelie1
10. nov 2014

Ahojte mamičky, mám dilemu z kočíka. Či do toho ešte ísť alebo... NIE. 😖 Veľmi ma zaujímajú Vaše osobné skúsenosti.
Mám 1,5 ročnú slečnu a doma 2 kočíky, ale uvažujem o golfke a chcela by som vedieť, či sa mi to ešte oplatí riešiť, alebo to mám už nechať tak.
Espiro a Graco mám doma, Graco už je malé dám ho preč. Uvažujem nad kúpou No.1. CYBEX alebo PP Sí, napadlo ma aj BB Chameleon športový - že je ľahučký a dobre sa ovláda. Espiro používať budem ďalej, ale chcela som niečo k nemu ľahké, spratné. Čo mi poradíte, kupovať teda ešte kočík, či už radšej 3-kolku bicyklík na leto? Ďakujem za všetky rady a Vaše skúsenosti, vďaka 😉 NELL.

Oplatí sa kúpiť golfáč pre 1,5 ročnú slečnu?Oplatí sa kúpiť golfáč pre 1,5 ročnú slečnu?Oplatí sa kúpiť golfáč pre 1,5 ročnú slečnu?
pribinak
10. nov 2014

Áno, určite sa este oplatí, v golfaci si môže zdriemnut, ak bude pršať je schovaná a aj pred vetrom, mne sa viac páči ten červený

zuzana2012
10. nov 2014

určite ano

rora
10. nov 2014

PP sí vyuzijes ozaj dlho 🙂 u mna je to najlepsi golfac 🙂 dcera ma 3 roky ale keby ideme niekde na ozaj vacsi vylet tak beriem este zo sebou

siska53
10. nov 2014

@nelie1 pozri,neviem,ake mas kociky doma...neviem,aka je dcerka zdatna v chodeni.my sme pri synovi kupovali aj golfac,ked mal cca 14m.,no aj tak som najradsej pouzivala staru buginu po muzovej neteri. A maly bol tak dobry v chodzi,ze kocik som vyuzivala skor len na nakupy a na von buginu len pre istotu,lebo od 20.m.mal vzdor a kedze som bola tehu,tak lahsie mibolo v pripade vzdoru ho dat do buginy.
Kebyze necakame druhe,tak nam by bol kocik,ci golfac skor zbytocny..
No dcerka je iny pripad,ma 2,5r. a kocik-golfac este vyuzivam na striedacku s buginou.

Ked ti mozem poradit z vlastnej skusenosti,tak urcite si kup,ked uz musis,kocik so spojenou ruckou.
Ja ten nas nejak nemam rada,lebo je tazky na tlacenie a lutujem,ze som sa vzdala inglesiny magnum,ktora bola rovno aj sportiakom a len by som to striedala s buginou.

A urcite vylucujem ten druhy-prilis velky rozdiel vo velkosti koliesok.
Z mojej strany hlasujem u teba za ten uplne prvy.

dugyna
10. nov 2014

Ahoj no my mame doma golfak od habernkorn rakuska znacka, stal 40 eur, je sklopiteplny skoro do lezania.
ja som nosila a ked kocik tak len golfac. obe deti sa este v dvoch rokoch na dlsie alebo rychle prenosi, ked som uz teda nemohla nosit koli tehotenstvu vozili v golke..nelutujem

katren
10. nov 2014

@nelie1 ja som PP Si vymenila za Cybex Callisto.....a jediny dovod bol rucka.....so spojenou ruckou lahsie / z vlastnej skusenosti/ kocik uriadis,ked drobec pojde vedla kocika... 😉

katren
10. nov 2014

@nelie1 a este k veku.....ja som menila v lete teraz a pred mesiacom mala 2 roky krpana a stale sa vozime...a urcite zimu budeme v kociku 😉

janickacrazy
11. nov 2014

@nelie1 Moj syn sa vozil ešte ako 3ročný v golfáči, ked sme išli daleko alebo som potrebovala íst niekam rýchlo, takže v pohode sa oplatí, ale tiež by som kúpila ten so spojenou rúčkou, je to lepšie, najma ked telefonuješ alebo máš v ruke zmrzlinu. 😀

bubinovci
11. nov 2014

Zalezi od dietata. Nas maly sa vozil do troch rokov, este aj teraz sa rad odvezie ked je sestricka v nosici 🙂 mame cybex callisto a nelutujem

nelie1
autor
11. nov 2014

@bubinovci si spokojná s tým cybex callisto - lebo nad ním riadne uvažujem, či ho kúpiť alebo nie.. prosím ešte niečo o kočíku ďakujem krásne

Dievčatá som vám veľmi vdačná za každý príspevok, ste zlaté,že ste mi svojimi skúsenosťami pomohli ďakujem každej za čas ste zlaté 😀 🙂 😵

teada
11. nov 2014

ked mal nas syn 1,5 roka, kupili sme mu golfac, ale to skor preto, ze sa mu narodila sestricka a potrebovali sme kocik vanicku pre nu..ale ako ti pisali, z alezi od toho ako rad sa vozi a ci tam pekne vydrzi sediet..nasa dcerka ta tam sedi, ked musi, ze sa ponahlam, alebo nieco potrebujem vybavit, ci oddychnut si🙂ale inak radsej behat, alebo kacicku tlacit, ci kocik s babikou, ci na odrazadle frcat..🙂)