Oplatí sa súrodenecký kočík pri dvojročnom vekovom rozdiele?
Oplati sa riesit surodenecky kocik ked bude medzi detmi rozdiel 2 roky? Prva je dost kocikova. Alebo to riesit nosic pre babo + kocik pre vacsiu? Plosinku ku kociku nechcem. Dakujem.
@anonym_autor ved kúp z druhej ruky za pár drobných a máš poriesene... Ja som takto kupovala vydržal mi cca 3r... Ci potrebuješ zrovna konkrétny model aj s krabicou v cene mužovho jedno alebo dvoj mesačného platu?
@anonym_autor ved kúp z druhej ruky za pár drobných a máš poriesene... Ja som takto kupovala vydržal mi cca 3r... Ci potrebuješ zrovna konkrétny model aj s krabicou v cene mužovho jedno alebo dvoj mesačného platu?
@anonym_32ab48 toto velmi nehra rolu 😄 pravdepodobne by sme brali tak ci tak z druhej ruky, ide skor o vyuzitelnost. Uz tak mame 2 sportiaky a jednu korbu s vanickou/vajickom. Tym padom by som 1 alebo 2 z toho predala. A ako dlho by sme pouzivali surodenecky? Rok? Dva? Radsej ten "za seba" lebo vedla seba? Doma vela miesta na chodbe nemame. Nejde len o cenu. Hladam skusenosti.
@anonym_32ab48 toto velmi nehra rolu 😄 pravdepodobne by sme brali tak ci tak z druhej ruky, ide skor o vyuzitelnost. Uz tak mame 2 sportiaky a jednu korbu s vanickou/vajickom. Tym padom by som 1 alebo 2 z toho predala. A ako dlho by sme pouzivali surodenecky? Rok? Dva? Radsej ten "za seba" lebo vedla seba? Doma vela miesta na chodbe nemame. Nejde len o cenu. Hladam skusenosti.
@anonym_autor za mna ano,tiez mame surodenecky rozdiel medzi detmi dva a pol roka a rok a tri mesiace,za mna sedenie vedla seba cim su deti tazsie tym horsia manipulacia so sedenim za sebou,ja mam easy go domino a za mna spokojnost.poslem ho do sveta lebo uz pol roka stoji.
@anonym_autor Za mna určite. Rozdiel 1,5roka. Bez kočíka by sme neprežili. Teda ja určite nie. Ešte prvé mesiace som menšie nosievala v nosici, ale neskôr už kocik a ma využitie doteraz. Hlavne keď som potrebovala spraviť aj nakup napríklad. Nemáš skratka dostatok ruk odniesť dve deti plus prebalovaciu tasku plus XY veci. Mali sme cybex gazelle.
Kup si nejaky … nie je to ani o tom, ze vacsie dieta nech e chodit, ale v kociku mozes dieta pripevnit a mas volne 2 ruky …
@anonym_autor za mňa ten vedľa seba deti majú rovnako výhľad nesedia jeden druhému za chrbtom... Ja som mala valco snap duo alebo tak nejako mala som ho v aute v kufri (nezavadzal v 3i byte na chodbe) lahucko sa skladá (dáš to s jednou rukou) aj rozkladá, ľahko sa s ním každí aj po rozbitých chodníkoch v ba, zmesti sa úplne ľahko aj do menšieho auta (hyundai ix20) aj s nákupnou taškou som ho v pihode dala do kufra... Z druhej ruky ma stal cca 150e, za mňa ideálny kočík s veľkou strieškou dá sa dat do úplného ľahu, hlavne ma 2 od seba nezávislé sedadlá aj striešky čiže kým jedno dieťa spi v tieni pod strechou druhé môže sedieť bez striešky...
@anonym_autor ja som nemala, ale moje deti chodili vela od malicka, su deti, ktore vozia rodicia ako 4 rocne v kociku, tam sa to asi oplati, moji uz nemali kocik cca od 2,5 rokov.
@anonym_autor Nam sa neoplatil. Krajny pripad nosic a do kocika slo starsie alebo sme sli kocik +bugina, ak sme sli dvaja dospeli. Ale nas starsi bol chodec, on kocik odkedy zacal chodit, nemusel.

@anonym_autor mala som kočík Egg