icon

Oprava a výmena zipsu na vaničke kočíka

mlianeli
25. aug 2026

Dobrý den..Vedeli by ste mi poradit kde by som mohla dat opravit zips na kočíku vanicke tam bude úplná vymena zipsu.....uz som skúšala volat na viacerých miestach ale nikde neopravuju...dakujem za pomoc .sala nitra Nové Zámky a a okolie dakujem

tanyan
25. aug 2026

Len pre istotu... Určite treba vymeniť celý zips? Ja som na mikine mala veľmi neposlušný zips (nedržal, otváral sa) a už som ho skoro vypárala a nakoniec mi v galantérii povedali, že stačí vymeniť bežec za 10 sekúnd a 2€.

mlianeli
autor
25. aug 2026
@tanyan

Len pre istotu... Určite treba vymeniť celý zips? Ja som na mikine mala veľmi neposlušný zips (nedržal, otváral sa) a už som ho skoro vypárala a nakoniec mi v galantérii povedali, že stačí vymeniť bežec za 10 sekúnd a 2€.

@tanyan asi cely zips pošlem fotku

tanyan
25. aug 2026

Ja by som to navliekla naspäť a zalepila.
Pri tom pnutí a materiáloch Ti to nikto nebude chcieť "opraviť" a keď, tak v cene nového kočíka...

anonym_61cf77
25. aug 2026

No ja mam podobny problem, ale mne sa pre zmenu neda vobec ten vrch odzipsovat, ale ak by som to nasilu chcela, lebo je dost teplo a netreba mi ten kryt na kocik teraz, tak sa bojim, ze to odtrhnem uplne a bude to taketo, ako mas ty. Neviem, kde by toto mohli opravovat... 🤔. Znicil sa mi aj zips na ruksaku ku kociku, ale to uz asi len vysmarim do kosa.

mlianeli
autor
25. aug 2026

Ja to zas predať neviem kvôli tomu zipsu...preto chcem dat opraviť čím skôr ..uz som bezradná neviem čo stým mam robit zavádza mi to uz v doma, dcera uz ma športový kocik davno ,vsak uz ma 1,5roka,a ten kocik mi len stoji v byte dávno

mimisk
29. aug 2026
@mlianeli

Ja to zas predať neviem kvôli tomu zipsu...preto chcem dat opraviť čím skôr ..uz som bezradná neviem čo stým mam robit zavádza mi to uz v doma, dcera uz ma športový kocik davno ,vsak uz ma 1,5roka,a ten kocik mi len stoji v byte dávno

@mlianeli kto val predal kocik , by vam to mal vediet dat aj opravit do vyroby