icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

celasapremenim
27. aug 2015

@lindeluk tak to je sila, a uz to vyriesili, co to bolo?
ja jednoducho zhanam kocik, najlepsie do 9 kg aby mal, ale zaroven vhodny na zimu, cize dobru striesku, nic ale nic neviem zohnat, co by sa mi pacilo, nevyzeralo ako tank a vnutri bolo priestranne pre dieta, polohovatelne, aj nohy....a s dobrou vybavou najlepsie nanoznik, dobre lahucko manevrovatelne
mne je aj book s jednoducho tazky kocik, potrebujem to sem tam aj do mhd dostat, vela chodime po kruzkoch a kadetade, nielen peso, nielen autom....fakt ma uz trafi, nic neviem zohnat na zimu
mala som gesslein s2 a mal uzku opierku chrbta, sice podvozok kvalitny, ale oproti peregam velmi divne sity kocik...podla mna odfklaknute

teraz cele leto ficime v babyzen yoyo a lepsi kocik som este v ruke nemala, co sa tyka rychlych presunov a skutocne lahucky uzasny ....lenze na zimu nie je

uz som pozerala aj po novej trojkolke od pp book cross, co este ani nie je na svete asi v skutocnosti, bude pristupna od 11 2015, super ju urobili, ale tri kolesa mi velmi nerezu...ale je kratsia ako ta gt stara aj lahsia, tak neviem, mozno aj bude dobra

lindeluk
30. aug 2015

vyriesili, mame novy kocik. v servise sa k tomu postali stylom, ze to je normalne, tak som podala podnet na SOI a po ich rieseni, nam vratili peniaze. nikdy by som si nekupila PP uz len kvoli pristupu v tom servise. nestal par korun, aby sa takto chovali a nevazili si zakaznikov! lenze oni vedia, ze nie kazdy si moze dovolit kupit hned druhy kocik, tak to zneuzivaju..
vela stastia pri hladani vhodneho kocika 🙂 podla mna na zimu len nafukovacie kolesa.

celasapremenim
30. aug 2015

kamoska ma sko podvozok a velmi si ho chvali
moze byt, ze vam to urobil jednducho ten jeden kus?
dnes som ho pozerala vo farbe atmosphere v kociky.sk a vyzeral slusne manevrovatelny

lindeluk
30. aug 2015

Tu farbu sme mali...bol krasny, vyborne sa ovladal, ale bol rozhegany a vrzgajuci, strasne! Mne sa mala budila a po terene ju tam nadhadzovalo. V zime som nevedela s nim prejst cez zamrznuty sneh na chodniku. Ked som chytila do ruky iny kocik, tak som mala pocit, ze pp je hrackarsky. Mne vaja kocika nevadi, skor to beriem ako vyzvu a posilovanie. Byvame na kopci, chodim autom, busom, peso...

celasapremenim
30. aug 2015

@lindeluk uf neblazni, mne sa zdal v tom obchode uplne super na manevrovanie :( praveze
to, ze ma rucka volu, vsetky perega ju maju, je to dobre na klby
mam tri deti, dve skolopovinne, ja mam denne takmer tri hodiny aktivneho pohybu s kocikom, nechcem tazsi kocik, uz toto som nechcela :(
pozerala som dnes aj britax b agile, ale mal kratsiu opierku na chrbat o dost, tiez uzsi sedak

celasapremenim
30. aug 2015

a myslite si, ze klasicky book plus, co ma kolieska s dezenom, je lepsi podvozok a kocik?

basulik
29. okt 2015

tiez rozmyslam nad tymto kocikom, ale citala som teraz vysledky testov a pise sa tam, zevraj sa za tymto kocikom horsie chodi..neviem preco, ci je rukovat kratsia, ci zavadzia nakupny kosik. mate s tym nejake skusenosti, ak ste mali sancu porovnat ine kociky?

lindeluk
29. okt 2015

rucka je kratsia a tym padom kopes do kosa, musis davat mensie kroky.. hlavne u chlapov je problem

cvikla969
1. nov 2015

@basulik ked je dieta v smere jazdy a ides napr na obrubnik tak musis viac pritlacit(ale nejak som si to neuvedomovala) ako napr.concort fusion,co som bola na moj naucena tak som skoro kocik prevratila 🙂 bude zle vyvazeny lebo ked mam dieta k sebe tak to ide lahsie...

smirujuca
1. nov 2015

@basulik obcas sa mi stalo, ze som zakla do kosika. Inak nic. Presla som s nim v zime aj cez sneh. Do hlbokeho snehu nie je. Ale ktory kocik zas ano?

lindeluk
1. nov 2015

i´coo peak air je do hocijakeho terenu, aj hlbokeho snehu... 😉

smirujuca
1. nov 2015

Prave iba take "tanky" su vhodne do snehu

basulik
2. nov 2015

dakujem velmi pekne baby za info 🙂

janakasp
17. nov 2015

a ktory ze to ma kratsiu rucku ci co? ze sa kope do nak. kosika?

celasapremenim
17. nov 2015

@lindeluk dakujem inak, nekupila som a som spokojna, co som vybrala

lindeluk
18. nov 2015

@celasapremenim tak to som rada, ze si spokojna 🙂

majkacoke
19. dec 2015

prosim vas, je mozne menit napr. farbu striesku na PP book completo?

rearo
19. dec 2015

@majkacoke asi da, lebo ja mam fiat 500 a rozobrala som ho cely ked som ho prala.

majkacoke
19. dec 2015

@rearo dakujem krasne za odpoved, no este je otazne, ci sa daju kupit nahradne potahy...

rearo
19. dec 2015

@majkacoke no to neviem asi nove nie ale ked chcetelen vanicku menit alebo striesku skor asi cez inzerat na niakej burze alebo na mk medzi kocikmi predavaju len vanicky zvlast a neni su drahe...len je to cela vanicka ,nie len potah...

orlica76
23. dec 2015

Ahojte,
ak by mal niekto zaujem predavam 3-kombinaciu PP book plus limitku FIAT 500 v 100% stave ako novy !!! ( sportova cast este zabalena ) 😉

rearo
23. dec 2015

@orlica76 máme...už len babo čakáme každým dňom...

majkacoke
25. dec 2015

@orlica76 ja mam zaujem len o sportovy kocik🙂

orlica76
25. dec 2015

@majkacoke
Predavam len komplet 😊

zuzanaapeter
28. dec 2015

AHojte baby, chcem sa spýtať či nám vlezie zložená konštrukcia ja s navettou do fabie?
Ď. Zuzana

rearo
28. dec 2015

@zuzanaapeter vlezie...ja som dala vsetky casti do maleho clia

zuzanaapeter
28. dec 2015

@rearo Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

alica_tn
4. jan 2016

Prosím všetky mamičky, o radu. Zvažujem kúpu PP book plus s, ale dočítala som sa ževraj je moc tvrdý (neni odpružený) . A druhá vec: zmestí sa tam aj 2-3 ročné dieťa? Vraj je tá športová časť veľmi malá... Ďakujem za každú jednu odpoveď 😃 (budem dávať srdiečka💜)

lindeluk
4. jan 2016

je tvrdy a to doslova! absolutne ziadne odpruzenie ☹ v zimnych mesiacoch pre male babatko podla mna zla volba. mam malu januarovu a budila sa, ked sme chodili po nerovnostiach. nakoniec sme ho reklamovali, takze sportovu cast sme nevyuzili, neviem sa k nej vyjadrit.