icon

Peg-Pérego book

boska79
8. aug 2012

Ahojte maminy. Nakolko je tento kocik horuca novinka- najdem tu niekoho kto ho uz ma? Uvitam skusenosti a fotky.. tiez sa nan chystam,takze dufam, ze coskoro fotkou prispejem aj ja..

celasapremenim
4. jan 2016

@alica_tn ja mam uppababy cruz, tam sa da dat aj korekcia na batola a aj su dostupne, kebyze velmi chces, hlboke vanicky k tomu...ale podla mna by stacila korekcia
velmi dobry kocik, kolieska su zavesene, pruzia, ja som mala hojdavu inglesinu ako hlboky a toto sme kupovali ako sportovy, som rada, ze som si nekupila pp book plus s, neporovnatelne
sportova cast tu je dostatocne velka aj na vacsie dieta a da sa nastavovat aj vyska budy
ma korytkove sedenie, nozky samostatne sa nastavuju, bola som zvedava, ako to maly da, spava mi v tom kociku vyslovene rad a vidim aj uz, preco, je to tak prirodzene, ortopedicky spravne jednoducho, ze to dieta tam je spokojne

smirujuca
4. jan 2016

@alica_tn zalezi od dietatka. Napr. Nasa ju mala ltt uz 10m. Pochybujem, ze by som jej teraz v 18m zatiahla strechu nad hlavou.

enika3
17. jan 2016

@lindeluk Prosim ta o radu, ako ste kocik reklamovali? Ja mam s nim presne rovnaky problem a neviem, aky dovod reklamacie mam udat obchodu, aby mi vratili peniaze. Dakujem

lindeluk
17. jan 2016

@enika3 zaniesli sme ho do predajne s tym, ze po 6 tyzdnoch pouzivania a pravidelneho premazavania hrka, ludia sa otacaju ked idem po chodniku, ze je labilny, kyval sa zo strany na stranu a bala som sa dieta v tom vozit, aby sa nerozsypal... samozrejme nas v predajni vysmiali, ze ich predali stovky a nikdy ho nikto nereklamoval... ano, ludia nereklamuju taku vec, lebo ju denno denne potrebuju, co je na skodu veci pre nas vsetkych! ja som trvala na tom, aby ho poslali dodavatelovi. musis ale pocitat s tym, ze chvilu budes bez kocika. asi za 10dni nam volali, ze reklamacia je neuznana, ze nam ho ZADARMO premazali a ze si ho mame prist zobrat. tak sme sli a ja som podala podnet na SOI s tym, ze nesuhlasim s vyjadrenim dodavatela a cakala som co bude dalej. Jedneho dna mi pani majitelka zavolala a nadala, ze som na nich poslal SOI, vysvetlila som jej, ze ja nie som nespokojna s jej predajnou, ale s dodavatelom a nemozem za to, ze na SK je zakon, ktory riesi predajnu, nie dodavatela. Navrhla mi odstupenie od zmluvy a vratenie penazi. Potom sme kupili
I´COO peak air. dufam, ze som ti pomohla 🙂

enika3
19. jan 2016

@lindeluk dakujem za radu 🙂 z obchodu mi napisali, ze ho mam priniest na reklamaciu, tak dufam, ze pochodim aj bez tych opletaciek ake si mala ty. Nechapem, naco vyrabaju kociky vhodne akurat tak do nakupneho centra :-P

povuma
19. jan 2016

@alica_tn no moj syn ma 2 roky, je vysoky a v pohode je tam aj s fusakom...odpruzeny nie je, mne to nevadilo, maly vyslovene zaspaval tym drncanim po nerovnostiach, vozil sa v nom od narodenia

lindeluk
19. jan 2016

@enika3 ano, on je presne vhodny akurat do nakupneho centra...a su mamicky,kt.to vyhovuje 😉

celasapremenim
19. jan 2016

@lindeluk vies co, ja nepoznam ani jednu, co by chodila iba do nakupnych centier, stale to tu citam, ale fakt poznam vela matiek, jasne, ze obcas musis ist aj keby co bolo nieco nakupit
detom, sebe atd. ale zeby chodili len tam, tak to ani nahodou, praveze naopak, este stihaju aj na plavanie, na ihriska, do lesa a tak
chodim s nimi, takze viem
a aj tie kociky stoke stretavame aj pri jazerach nad partizanskou a kadetade, takze ani s tym nesuhlasim, ze ked ma niekto dizajnovy kocik, co mozno nie je taky sikovny do terenu, zeby chodil len po obchodoch

alica_tn
19. jan 2016

@povuma moc ďakujem 😉( aj som si hovorila, že predsa nemôže byť príliš malý....)

povuma
19. jan 2016

@alica_tn niet za co. Ja mam len ten PP classico, sportovy bez otacania sedacky, svagrina ma trojkombinaciu. Co jej jedine vadi, ze ten jej sa horsie sklada do auta. Ten moj sa fakt jednym tahom posklada. A teda ja som nikdy on nezakopavala, ani moj muz, a to sme obaja vysoki. Ja som s nim bola spokojna.
Prechazky sme mali vacsinou po polnej cesticke, chodila som casto aj so psom,cize ziadne obchodne centra, ale trava, nerovnosti...a v pohode.

nikuska245
21. feb 2016

@dupik ten kocik co mas to je aky druh peg perego?

violaceus
22. feb 2016

dievčatá, o pár týžnov budem mať na predaj Book Plus S , Avana hlboká časť + vajíčko . 6 m používaný

magimary
25. feb 2016

dievčatá, prepáčte, ak sa to tu už rozoberalo,
potrebujem sa poradiť a nemám čas to čítať dozadu,
dnes som bola skúšať športový kočík PP Book plus PopUp a trochu ma zaskočila plocha sedacej časti,
nezdá sa vám akási krátka?
či to len mne sa tak mylne zdalo, keď som tam posadila syna? 😕
môžete mi napísať vašu osobnú skúsenosť z používania?
či sa tam deti príliš nešmýkajú, ak ešte nevedia dobre (úplne stabilne) sedieť? 😕

violaceus
16. mar 2016

https://www.kindermaxx.at/media/image/thumbnail...
Na predaj 6m používaný (bez športovej sedačky)

katkaajurko
20. mar 2016

Kocky,ktore mate Navettu XL - nie je moc uzka?? mam book plus po prvom - sportiak a idem dokupit bud navettu XL alebo pop-up. CHcem radsej navettu -len sa mi zda uzsia? nie je to problem pri fusaku v zime?

rearo
20. mar 2016

@katkaajurko ja mam teraz 2m babatko nie je problem

zanin
21. mar 2016

@katkaajurko moja mala je septembrova teraz bude mat pol roka a je dlha 74cm a ma cez 8 kil a zmesti sa aj s fusakom. sice je to uz teraz tak na hrane ale este ju tam dam. takze urcite navetu XL ta pop up je mensia.

katkaajurko
21. mar 2016

@zanin praveze naveta XL ma 70x32cm a POP UP ma 83x42 cm aspon tak pisu na nete...ale tak skor chcem navettu ,len sa mi zda uzka

celasapremenim
21. mar 2016

@katkaajurko bacha na net, davaj si pozor, ja som sa raz veli oplachla, co pisali o gessleine kociku, konkretne sirka opierky na chrbat, najlepsie vziat si meter a odmerat si sama v obchode

katkaajurko
21. mar 2016

@celasapremenim no ved prave,ze som bola v obchode a pozeram a sa mi zdala uzka,tak som pozrela obe a ta POP je urcite sirsia ale nepremerala som to. Ja som mala predtym Hartan-tak som zvyknuta na ozaj priestor,asi preto som bola aj prekvapena . Dlzka je ok.

celasapremenim
21. mar 2016

@katkaajurko kup si uppababy cruz s korekciou a budes mat vystaraaano :D:D:D:D
http://www.huggle.co.uk/pushchairs/prams-pushch...

jop, citam, ze uz mas podvozok, oki, v poho :D

jasminka002
29. mar 2016

Chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenost s kocikom PP - vanicka Culla a podvozok Classico velo (nafukovacie kolesa) ako sa s nim manipuluje (kedze nema otocne kolesa predne), pouzivanie na nerovnom terene na rozbitej ceste, skladanie (ci je to jednoduche aj pre zenu) a ci nie je priliz tazky. Vopred dakujem.

suzzi7
16. máj 2016

@lusinda1989 kde si pozerala vzorkovnik ak smiem vedieť mám dilemu nad sunsed a red a nikde nemajú vzorkovnik len katalóg mi ukazujú

zanin
16. máj 2016

@suzzi7 vzorkovnik majú v aladinovi v hlohovci. Ja mám sunset a je taka že nikto iný ju nemá len my. Mam originálny kocik vďaka tej farbe. Je to akoby červený denim. Tá red je klasika červená.snad som poradila

suzzi7
17. máj 2016

@zanin bola som tam a nespytala som ach škoda ale Ďakujem pekne pôjdem ešte raz

lusinda1989
17. máj 2016

@suzzi7 ja som pozerala vzorkovnik v ruzomberku

suzzi7
17. máj 2016

@lusinda1989 a majú určité aj v HC pretože videla son sunsed ale zdá sa mi ako keby vyblednuta tá farba tak naozaj neviem ktorý vybrať rada by som ich porovnala

zanin
17. máj 2016

@suzzi7 noona je to taká melirovana farba ako riflovina ale červená. Mne sa práve preto páči a preto som si ju vybrala. Ak máte radšej sýte farby tak choďte do red.

suzzi7
17. máj 2016

@zanin v katalógu sa mi páčil ten čo máte vy ale videla som fotku a neviem veru oba sú krásne a ste spokojná sním?

zanin
17. máj 2016

@suzzi7 ja áno. Nieje síce odpružené ale ja som hľadala ľahký kočík ktorý sa ľahko skladá lebo ho skladám a rozkladá do auta a z autá 6 krat za den. Mam totižeste 2 starsie deti a ked ideme do skoly a skolky autom tak vždy zlozit a potom naložiť. Ja som veľmi spokojná s nim.