Pekný deň. Prosím vás, dá sa dať opierka na športovéj časti kočíka Anex Šport do úplného ľahu?

@blumie 80 stupnov? Akoze takmer pravy uhol? To asi nie. My mame trochu novsi model, a da sa dat do lahu, asi nie uplne 0 uhol, ale povedala by som, ze tak max 5 stupnovy. Vyrobca pise, ze vhodne aj pre novorodenca, aj ked teda novorodenec je castejsie vo vanicke.
@pondelok01 pardon 😄 asi som bola rano v polospanku da sa dat takmer do lahu ale nie uplne horizontalne mozno 10° chyba. Ospravedlnujem sa za to cislo.
@blumie ono to vyzerá zo spodu žeby sa dala dat opierka ešte o úroveň nižšie len to nejde,. Ma 3 polohy. Tak či sa nedá alebo mam blbý kus. No ale tak asi nemám a nedá sa dať do úplného lahu😁
@anulindulik ano, ani moj sa nedal. Skusala som vsetko mozne, ale teda na nic som neprisla. Kamoska mala iny kocik, tusim Britax a ten isiel uplne dole do rovnej polohy. Nevedela som o tom pri kupe, lebo som kupovala z eshopu.
@blumie hej, britaxy to maju do ozajstneh rovinatej roviny. Anex ma naozaj iba tri polohy, ci su na tych starsich modeloch rovnake ako na novsich, to neviem, ale pri porovnavackach/recenziach som sa docitala volakde (v dteste?), ze za “rovinu” sa poklada od 0 do neviem kolko stupnov, a anex to splnal, aj ked teda 0 to urcite nie je. Manzelovi sa ale napriklad opticky stale zda, ze je ten uhol az minusovy, a ze je dole hlavou, a furt by jej nieco pod hlavicku pokladal, nech sa neodkrvi :D
@pondelok01 ja si zase tak pamatam, ze ten kocik bol v "rovnejsej polohe" ked bol otoceny strechou k taske. (Dieta otocene tak, ze nan nevidite) Ako v tej polohe, kedy vidite na dieta. No nemam tu uz ten kocik, teda neviem to skontrolovat, ci si dobre pamatam, kedze moja uz ma skoro 2,5 a mam len golfac. Ked bola moja uz taka aktivnejsia otacala som ju smerom von, lebo sa jej uz nechcelo moc na mna pozerat 😄 a v kociku spavala cez obed snad do 1,5 roka potom som ju naucila na postel.

@anulindulik mame/mali sme presne tento kocik a opierka sa do uplneho lahu neda dat bohuzial. Ak mas na mysli uplne horizontalne, zostane to rak v 80stupnov, cize je to mierne zdvihnute.