icon

Pekný deň. Prosím vás, dá sa dať opierka na športovéj časti kočíka Anex Šport do úplného ľahu?

anulindulik
12. apr 2021
Pekný deň. Prosím vás, dá sa dať opierka na športovéj časti kočíka Anex Šport  do úplného ľahu?
blumie
12. apr 2021

@anulindulik mame/mali sme presne tento kocik a opierka sa do uplneho lahu neda dat bohuzial. Ak mas na mysli uplne horizontalne, zostane to rak v 80stupnov, cize je to mierne zdvihnute.

pondelok01
12. apr 2021

@blumie 80 stupnov? Akoze takmer pravy uhol? To asi nie. My mame trochu novsi model, a da sa dat do lahu, asi nie uplne 0 uhol, ale povedala by som, ze tak max 5 stupnovy. Vyrobca pise, ze vhodne aj pre novorodenca, aj ked teda novorodenec je castejsie vo vanicke.

blumie
12. apr 2021

@pondelok01 pardon 😄 asi som bola rano v polospanku da sa dat takmer do lahu ale nie uplne horizontalne mozno 10° chyba. Ospravedlnujem sa za to cislo.

anulindulik
autor
12. apr 2021

@blumie ono to vyzerá zo spodu žeby sa dala dat opierka ešte o úroveň nižšie len to nejde,. Ma 3 polohy. Tak či sa nedá alebo mam blbý kus. No ale tak asi nemám a nedá sa dať do úplného lahu😁

blumie
12. apr 2021

@anulindulik ano, ani moj sa nedal. Skusala som vsetko mozne, ale teda na nic som neprisla. Kamoska mala iny kocik, tusim Britax a ten isiel uplne dole do rovnej polohy. Nevedela som o tom pri kupe, lebo som kupovala z eshopu.

pondelok01
12. apr 2021

@blumie hej, britaxy to maju do ozajstneh rovinatej roviny. Anex ma naozaj iba tri polohy, ci su na tych starsich modeloch rovnake ako na novsich, to neviem, ale pri porovnavackach/recenziach som sa docitala volakde (v dteste?), ze za “rovinu” sa poklada od 0 do neviem kolko stupnov, a anex to splnal, aj ked teda 0 to urcite nie je. Manzelovi sa ale napriklad opticky stale zda, ze je ten uhol az minusovy, a ze je dole hlavou, a furt by jej nieco pod hlavicku pokladal, nech sa neodkrvi :D

blumie
12. apr 2021

@pondelok01 ja si zase tak pamatam, ze ten kocik bol v "rovnejsej polohe" ked bol otoceny strechou k taske. (Dieta otocene tak, ze nan nevidite) Ako v tej polohe, kedy vidite na dieta. No nemam tu uz ten kocik, teda neviem to skontrolovat, ci si dobre pamatam, kedze moja uz ma skoro 2,5 a mam len golfac. Ked bola moja uz taka aktivnejsia otacala som ju smerom von, lebo sa jej uz nechcelo moc na mna pozerat 😄 a v kociku spavala cez obed snad do 1,5 roka potom som ju naucila na postel.