Petite Mars Street - skúsenosti
Tiež ho mám a veľká spokojnost
A chcem sa opytat prosim vas rucka sa v tom klbiku ako sa sklada ma hybat alebo ma byt pevna? A celkovo s konstrukciou ste spokojne neni nejaka vyhegana? Moc dakujem
Rucka sa pomocou toho klbiku da polohovat. Zacvaknes a je pevna v novej polohe. Teda, inak to neviem opísať🙂
Myslim dole jak sa kocik sklada.
Podľa mňa je tento kočík Street trochu taký horší. Mala som Valco a to bolo super. Tento som kúpila, chcela som zmenu. Farebne je krásny aj látka vizera skvele. Uvidím, ešte som s nim nebola vonku. Tiež uvažujem nad nafukovacimi kolesami. Ale zase 70€ za nové. Nuž, vraj je vtedy kočík taký pevnejší stabilnejší.
@skumavka ahoj, prosím ta a ako polohujes nohy?ja som cez víkend kúpila p&m street ale polohovanie noh tam není. Dakujem
@andrea0423 pod opierkou na nohy su take kovove akoby nastavce, tie pritlacis k sebe navzájom a zaroven potlacis opierku nôh
@skumavka už som zistila kde je chyba ja som si nevšimla že je rozdiel medzi petite&mars street a petite&mars street monza. To monza som nejako nevsimala a myslela som ze to je jedno a to isté.

Aboj, mame ho od decembra, zatiaľ spokojnost, maly ma teraz 20 mesiacov a v pohode sa tam vojde v overale, aj fusaku. Da sa dat uplne do ľahu, lôžko je dostatocne dlhe, nohy polohovatelne, strieška predlzena. Pouzivam dvakrát denne tri mesiace, vlacim v nom nakupy a v pohode. Je velmi lahucky, az netypicky, ľahko sa ovláda. Mam kolieska obycajne, ktore sa k nemu dodávajú a zatiaľ ok. Dokúpiť sa daju aj nafukovacie.