icon

Petite&Mars Vario alebo Mamas&Papas Salo

syja19
30. máj 2018

Ktorý je lepší? poraďte.

tamaraaa
30. máj 2018

Mam Petit and Mars Vario, Mamas and Papas nepoznam, mozem povedat ze Vario je super lahunky, uzky, pritom ale dost priestranny pre babo, kupovala som kvoli jazde v protismere, pouzivam skejtik pre starsiu dcerku, super. Ale ma to jedno velke ALE, odpruzenie katastrofa, strasne tvrdy kocik, samoudrziavacie kolieska a ziadne odpruzenie? Nechapem vyrobcu...akoze je tam na konstrukcii klb ktory podla popisu ma zabezpecit pohodlnu jazdu aj v terene ale absolutne kocik nezvladal ani chodniky.....po nakupnom centre parada ale to je vsetko......tak sme museli kupit gumene nagukovacie kolesa a teraz je to parada absolutna, a ani nie je ovela tazsi. Takze Vario odporucam ale len s nafukovacimi kolesami

syja19
autor
31. máj 2018

No však tých kolies sa bojím no to by bolo súper si kúpiť teda gumené..je s nimi teda ok už a aké streda kupovali to aj tie streetview pasujú? Pošlite link ďakujem

nelie1
31. máj 2018

Sola je pevná a ťažšia oproti P&M Vario. Vario má ale lepšiu strechu na sportak oproti Sole. Aj cenovo je to dosť rozdiel. Mala som doma Solu, inak pekná stabilná bola, ale mne sa ta strecha nepáčila. Okienko bolo síce veľmi fajn. No neviem, je to vec každého. Mala som denim MTX.
Kamoška mala zase Vario, na leto bol super ale zase kolieska na zimu zle. Ťažko sa s kočíkom potom manipulovalo. Sola má zase super veľké nafukovacie kolesá - teda ta moja mala. Neviem ci som pomohla ale asi takto

tamaraaa
1. jún 2018

@syja19 nie tie streetview nepasuju, a original vario stpja 80€, ale my sme nahodne zisti ze kocik OPTIMO ma rovnaku konstrukciu ako Vario a ma gumene koleza za 40€, v polsku dokonca za 30, cize sme sinkupili.Optimo kolesa a je to super, sama predavacka.bola.v soku ze pasovali na.nas Vario😂, su sice biele lebo optimo ma bielu konstrukciu ale mne sa to paci☺

syja19
autor
1. jún 2018

@tamaraaa dakujeeeem

syja19
autor
1. jún 2018

@tamaraaa a neposlala by si mi foto pre predstavu 😁

tamaraaa
1. jún 2018

Aha tu sa da dat aj fotka😂 sekunda

tamaraaa
1. jún 2018
tamaraaa
1. jún 2018
tamaraaa
1. jún 2018

Vonku cez den je to fakt pekne☺

syja19
autor
1. jún 2018

@tamaraaa no je fakt pekne.....a teda vravíš že s takýmito kolesami je to už super.zvladas teran v pohode....si ma potešila ma odhovárali kvôli kolesám ale dizajnovo sa mi strašné páči a keď to takto vyriešim bude to super

tamaraaa
1. jún 2018

@syja19 no akoze mala.som.Britax B motion pri dcerke ...ale toto je neporovnatelne , lahunky a jazda na tychto kolach.fakt super, ale treba mozno najprv vyskusat na tych samoudrziavacich aby si clovek vazil a uzil nafukovacie😂😂😂....ale fakt odporucam, trosku mi vadi ze strieska nema okienko ani vetranie....ale nevadiiii ostatne mi to vykompenzovalo a aj tak budem maleho este dlho vozit v protismere☺ za mna urcite Ano

tamaraaa
1. jún 2018

V zime som ho este nemala tak.neviem...ale.snehu aj tak.nebolo takze si myslim ze pohoda....a v terene sme uz boli a super, zaaretujes kola a parada

syja19
autor
1. jún 2018

@tamaraaa aj ja mám Britax b motion ale problém je to že nie je aj protismere a malý plače keď ma nevidí preto zháňam iny

tamaraaa
1. jún 2018

@syja19 budes spokojna, ja som si este usila ten stredovy medzinozny pas aby sa pripinal o madlo, lebo nerada priputavam babatko v kociku

tamaraaa
1. jún 2018

Mne bol britax tazky, hlavne ked do nho sadla 12 - 14 kilova dcerka..

syja19
autor
3. jún 2018

@tamaraaa tak Vario už mám doma kolesá zatiaľ da sa ale teda rozmýšľam nad tými nafukovacimi ale dosť o nich písali že sa kazia a oukaju či čo.....a nemôžem nikde nájsť tie origos na Vario ty si ich niekde nevidela že koľko stoja presne a ako vyzerajú? Dim

tamaraaa
4. jún 2018
tamaraaa
4. jún 2018

@syja19 takto vyzeraju, ale fakt ich teraz neviem.najst, asi ma mylili tie streetview kola.....ale v PREDETI v KE Aupark mi povedali ze ich vedia objednat...ale nevviem ani na ich stranke najst teraz

syja19
autor
4. jún 2018

@tamaraaa no však ani ja