Petite&Mars Vario alebo Mamas&Papas Salo
Ktorý je lepší? poraďte.
No však tých kolies sa bojím no to by bolo súper si kúpiť teda gumené..je s nimi teda ok už a aké streda kupovali to aj tie streetview pasujú? Pošlite link ďakujem
Sola je pevná a ťažšia oproti P&M Vario. Vario má ale lepšiu strechu na sportak oproti Sole. Aj cenovo je to dosť rozdiel. Mala som doma Solu, inak pekná stabilná bola, ale mne sa ta strecha nepáčila. Okienko bolo síce veľmi fajn. No neviem, je to vec každého. Mala som denim MTX.
Kamoška mala zase Vario, na leto bol super ale zase kolieska na zimu zle. Ťažko sa s kočíkom potom manipulovalo. Sola má zase super veľké nafukovacie kolesá - teda ta moja mala. Neviem ci som pomohla ale asi takto
@syja19 nie tie streetview nepasuju, a original vario stpja 80€, ale my sme nahodne zisti ze kocik OPTIMO ma rovnaku konstrukciu ako Vario a ma gumene koleza za 40€, v polsku dokonca za 30, cize sme sinkupili.Optimo kolesa a je to super, sama predavacka.bola.v soku ze pasovali na.nas Vario😂, su sice biele lebo optimo ma bielu konstrukciu ale mne sa to paci☺
Aha tu sa da dat aj fotka😂 sekunda
Vonku cez den je to fakt pekne☺
@syja19 no akoze mala.som.Britax B motion pri dcerke ...ale toto je neporovnatelne , lahunky a jazda na tychto kolach.fakt super, ale treba mozno najprv vyskusat na tych samoudrziavacich aby si clovek vazil a uzil nafukovacie😂😂😂....ale fakt odporucam, trosku mi vadi ze strieska nema okienko ani vetranie....ale nevadiiii ostatne mi to vykompenzovalo a aj tak budem maleho este dlho vozit v protismere☺ za mna urcite Ano
V zime som ho este nemala tak.neviem...ale.snehu aj tak.nebolo takze si myslim ze pohoda....a v terene sme uz boli a super, zaaretujes kola a parada
Mne bol britax tazky, hlavne ked do nho sadla 12 - 14 kilova dcerka..

Mam Petit and Mars Vario, Mamas and Papas nepoznam, mozem povedat ze Vario je super lahunky, uzky, pritom ale dost priestranny pre babo, kupovala som kvoli jazde v protismere, pouzivam skejtik pre starsiu dcerku, super. Ale ma to jedno velke ALE, odpruzenie katastrofa, strasne tvrdy kocik, samoudrziavacie kolieska a ziadne odpruzenie? Nechapem vyrobcu...akoze je tam na konstrukcii klb ktory podla popisu ma zabezpecit pohodlnu jazdu aj v terene ale absolutne kocik nezvladal ani chodniky.....po nakupnom centre parada ale to je vsetko......tak sme museli kupit gumene nagukovacie kolesa a teraz je to parada absolutna, a ani nie je ovela tazsi. Takze Vario odporucam ale len s nafukovacimi kolesami