Pláštenka na kočíku

little_star01
24. jan 2024

Ahojte. Neviem či to je dobre vidno. Da sa nejako zabrániť tejto “hmle/rose” v kočíku, keď prší a treba na ňom mať plaštenku? Nedýcha sa mu tam zle? Ma to síce po bokoch diery, ale ajtak to nezipsujem cele, nechavam mu to na spodku odopnuté.. je to aj zospodu vaničky ta plastenka. (Mam Venicci Upline)

viestta
24. jan 2024

Nijak tomu nezabranis. Pod plastenkou je vlhky a teply vzduch, vlhkost z neho sa zraza na chladnom povrchu igelitu. Je to fyzika, s tou nevybabres.

banalu
24. jan 2024

Ako pise @viestta, je to fyzika. Jedine tam pustit cersvy vzduch - odzipsovat ciastocne tu plastenku a urobit "dieru" nech cirkuluje vzduch.

little_star01
autor
24. jan 2024

@banalu
@viestta dobre ďakujem vám 🙂

saxana000
24. jan 2024

Presne preto som to nikdy na kocar nedala.nebyvam na samote.20 kilometrov od civilizacir.ked zacalo prsat zasla som s kocarom pod strechu posty obcjodu alebo uradu do kaviarne restiky alebo rovno domov.plus impregnacny sprej tiez je super vynalez..ked vidim tieto zaparene zahmlene prehozy az sa mi chlpy zjezia.

little_star01
autor
26. jan 2024

@saxana000 no je to hrozne ktovie ako mu v tom kociari musi byt..nechavam mu to odopnute aspon na spodku aby mu isiel čerstvý vzduch