icon

Podložka do športového kočíka

16. apr 2023

Ahojte chcem sa spýtať načo je dobrá podložka do športového kočíka?
Rozmýšľam ci kúpiť alebo nie
Ďakujem
A ešte co je dobre kúpiť ku kociku keďže som kúpila len čisto kočík bez prislušenstva
Ďakujem

mima172
•
16. apr 2023

Za mňa nie, kúpila som si ju a leží v skrini, nikdy som ju do kočíka nedala 🤭
A čo treba? Ak nemáš nánožník tak bud ten alebo nepadavú deku (ja som si dala ušiť nepadavú delí z nepremokavého materiálu), igelit pre prípad dažďa, na zimu návleky na ruky.

riamia91
•
16. apr 2023

Za mna jednoznacne ano, dieta sa spoti, vyperies podlozku, padne mu chrumka, rozok, banan, proste jedlo, zaspi to, vyperies podlozku... nemusis tepovat cely kocik. U nas sportova cast ako nova, v zime fusak, inak podlozka. Paradna vecicka.

simona92101
•
16. apr 2023

My mame drobnejsie babatko a kocik velky bez vlozky/podlozky.mala je v nom stratena.dala som usit podlozku aj s bocnicami a lepsie sa jej tam sedi.takisto sa kocik neuspini,vlozku operies.

tamitamitami
•
16. apr 2023

Za mňa tiež určite áno, máme dva športové kočíky v jednom máme v druhom nie..... spať mi chce iba tam kde má podložku (máme takú aj s vankúšom). Akurát som objednala aj do druhého za mňa super vec.

petamich
•
16. apr 2023

urcite ano 🙂 uspini sa primarne podlozka a nie cely kocik, dieta sa v lete poti, v zime to lepsie izoluje, pouzivame kazdy den

jamidea
•
16. apr 2023

Podla mma je to jedna z mnohych hovadin, resp.nepotrebnosti. mam tri deti