icon

Pomoc pri výbere kočíka pre kopcovitý terén

tana43396
Dnes o 08:31

Ahojte, prosím poraďte mi aký kočik moji favoriti sú Cybex e priam, lebo bývame v dosť kopcovitom teréne. Pri ňom ma odrádza cena. Ako druhý je bugaboo - výhody veľká strieška a vanička na zimu ideál tak isto aj joolz ale pri nich je športové sedenie korytkové a to nechcem. Ďalej som pozerala thule urban glide ale príde mi už dosť veľký aj v aute bude zaberať veľa miesta.
Z lacnejších napríklad kikaboo - kde sa tá vanička dala pekne zložiť aj na konštrukcii čo je výhoda. Alebo carello bravo. Tieto dva sú si celkom podobne a su aj pod 1000€ … len neviem ako budú vyzerať pri dennom používaní či nebudú moc rozhrkané….
Viete mi poradiť aj daky iný ktorý by nemal korytkové sedenie a mal celkom dosť veľkú striešku na zimu ? Dizajnovo aby to bol ako Cybex veľmi sa mi páči tvar tej vaničky.

a0
Dnes o 09:20

Pozri ešte modely od easywalker - sú super čo sa týka váhy aj kvality a keď vychytáš akciu, tak majú fakt veľké príslušenstvo ku kočíku zadarmo 🙂. Za mňa priam nestojí za tie peniaze, úplne porovnateľný kočík s jeho lacnejšou alternatívou balios -len neni v elektro verzii. Joolz je super tiež, ten som mala zo všetkých najdlhšie. A bugaboo je z tvojho výberu najľahší, čo oceníš pri tlačení do kopca - ten som mala požičaný na pár dní od kamošky - za mňa úplne totožný s joolz, čo sa týka jazdných vlastností.

carrot_apple
Dnes o 10:30

@tana43396 hlavne nech má veľké kolesá, to je dobré aj kvôli snehu, ja som za X lander,mama kiddies= sú aj lacnejšie kočíky ako X lander a úplne v pohode vydržia všetko, ešte som ho aj predala za 100e, ja niesom moc na značky a radšej som investovala peniaze inde pre dieťa ako do kočíka, napríklad ke´d už mal 4roky, kúpili sme bukovú kvalitnú posteľ 90x200cm, kočík mi robil iba službu a za drahú službu som nebola ochotná platiť...