Pomoc s výberom kočíka
Ahojte žienky. Potrebovala by som pomôcť s výberom kočíka. Som veľmi nerozhodná. Veľmi sa mi páči RIKO BASIC 2020. Ale potrebovala by som mať istotu ci je ta vanička na no. Dostatočne hlboká a veľká. Veľmi nikde po obchodoch nechodím v tejto dobe, tak len všetko študujem cez web. Bola by som rada keby sta mi aj vy trosku pomohli s tým aký ste mali kocik vy a ako ste boli s ním spokojné co sa týka aj funkčnosti a aj možno cenovo a ci ste ho využili na plno. Vopred vám ďakujem.
@andrea_ff @domca2608
podla toho..mozno mohutnejsie,ale zas v nasom (BEXA) sa syn vyspal pohodlne este v 3rokoch..v britaxe a podobnych mamicky/moje kamosky tak ci tak predavali po vyuziti hlbokej vanicky lebo sportovu cast tiez nevyuzili a kupili samostatny sportak.my mame velky pohodlny na spanok plus mensi na presuny,dovolenky a pod..
Polske maju vacsinou z tych vacsich vaniciek.skus si porovnat rozmery,kociky by to mali mat v popise uvedene ake su rozmery vanicky a porovnaj.ja som v nasej hlbokej vanicke mala obe deti do ca 7mesiacov (8kil) vratane fusaku.potom uz sli do sportovej casti
Ja som mala Bexa mala som podmienku veľkej vaničky a toto splnila....aj manipulácia bola dobrá ľahko sa skladala
@domca2608 tiež sa mi pozdával len som ho nikde nevidela vystavený v okolí, tak som vzala iný. Podľa rozmerov vaničky ktorá je o 4 cm kratšia a 1 cm nižšia ako môj si stále myslím že vanička patrí medzi velke. Tie značkové drahé kočíky majú oveľa menšiu vaničku a už trojmesačné bábo s fusakom sa tam nie vždy zmestí. Tato Riko vanička pôsobí naozaj priestranne.
@domca2608 ahoj ja mam presne ten kocik a vanička je určite v pohode ...syn je letné dieta a v hlbokej vanicke sa vozil do februára kým som neprešla na športový kociar.....podla mňa za tu cenu super ( mam nafukovacie kolesá), športovú časť som nevyužila nakoľko mi prišla mohutná a hlavne neprakticka na skladanie do auta....po 1 dieťati co sa v hlbokej časti veeela vozilo (dlho spal len v kociari) je kociar ešte v stave pre druhé dieťa na moje veľké prekvapenie aj sklamanie - chcela by som už iný 😁😁

@domca2608 ja radim radsej bazarovy Britax go, go next, go big...... kocik, ktory vyuzijes od nula do troch rokov. Na bazari vies kupit v peknom stave a ozaj su kvalitne....V mojom profile som na neho spisala hodnotenie. Mala som 5 kocikov a tento je top. Polske maju vacsinou velmi neprakticke sportove casti.....